Menu

Chyba paladin marcus

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod KORNISEK » čtv 25. črc 2019 17:10:54 » Chyba paladin marcus
Caute,nararzil som na problem ktory mi zabranil dohrat hru,v 2 kapitole ako mate ist za marcusom sa ho spytat na magicku rudu tak tam v tej jaskyni ako bol cavalorn v gothic 1 proste chyba,nie je tam :(.Skusal som reinstal aj modov a atd.ale nic nepomohlo,save sa ani nechcel nacitat.
KORNISEK
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 25. črc 2019 12:11:45

Příspěvekod Emperor » čtv 25. črc 2019 17:37:19 » Re: Chyba paladin marcus
A to hraješ čistou hru nebo nějaký mod? Hra je origo nebo stažená?
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4422
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod KORNISEK » čtv 25. črc 2019 18:02:20 » Re: Chyba paladin marcus
Ano,lhiver a mam tam aj dx11,system pack,fix,cestina vsetko tam mam nainstalovane,ked som to skusal napr.bez lhiver neslo nacitat save.Lebo ten tam meni aj do ucitej miery tie lokacie.Hral som gothicy predtym bez modov.
Hra je original zo steamu.
KORNISEK
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 25. črc 2019 12:11:45

Příspěvekod Emperor » čtv 25. črc 2019 18:20:17 » Re: Chyba paladin marcus
pokud jsi reinstaloval hru, zkus dát novou hru, cheatnout se k Hagenovi, abys byl ve 2. kap. a pak jukni do hú, jestli Marcus je kde má být ... pokud ano, hra by měla být v cajku, ale budeš muset začít od znova, pokud teda nemáš jiný save před vstupem do hú ...
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4422
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Emperor » čtv 25. črc 2019 18:26:00 » Re: Chyba paladin marcus
eventuálně rychleji "insert Pal_217_Marcos" ... ale jinak nemám zkušenost s dx11, jestli třeba jen neblbnou textury postav ...
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4422
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod KORNISEK » čtv 25. črc 2019 18:31:24 » Re: Chyba paladin marcus
Nzdarek, tak save starsi asi nemam,a hrat to uz od zaciatku nebudem,som to teraz skusal za maga a hodne ma to bavilo :( to s tym insert Pal_217_Marcos som skusal ale nepisal som tam insert,skusim.
KORNISEK
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 25. črc 2019 12:11:45

Příspěvekod KORNISEK » čtv 25. črc 2019 18:35:41 » Re: Chyba paladin marcus
Hej,kamo,diki :D to insert tam fungovalo,mozem hrat dalej ,THX!
KORNISEK
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 25. črc 2019 12:11:45


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé