paveldoh píše:Hej lidi, co je s Fawkes? Jak to vypadá s novou verzí?
Leskly_Zalud píše: ... napadlo mě, kdyby hra nabízela editaci Muda (zbroj, zbraně, itemy, vlastnosti ... nasadil mu zbroj, dal zbraň, prsteny ... pak je hra ve skupince zábavnější))
Leskly_Zalud píše:Když jsem se před nedávnem snažil dostat z bal isidra v krčmě nového tábora drogu, chybělo mi do kapsaření 56 obratnosti, potom sem prokecl hostinskýho, načež sem isidrovi sebral kapsařením všechnu drogu, ovšem když sem se o totéž snažil dnes, tak se nabídka kapsaření u isidra nezměnila... zvláštní, to je totálně na mol jen v konkrétní čas??? o.O
Myslim, ze si narazil na skrytu moznost - ktoru som vlozil pre Isida - jeho rutina kde pije TA_Isidro_Drinking je totizto unikatna
Na zaciatku hry ma Isidro 100 bodov obratnosti. (na zaciatku bez sance, ze by si ho okradol) Ak mu ale predas Ryzovu palenku - tak vzdy ked vypije flasu, tak sa mu zrazi 5 bodov obratnosti. Daj mu 18 flasi Ryzovej palenky, chvilu pockaj az ju vsetku vypije a jeho obratnost sa zrazi na 10 bodov
Predpokladam, ze si mu predal nejaku palenku, a tak sa stalo to, ze mu klesla obratnost. Planujem pridat Laresovi dialog, kde ti priamo poradi aby si skusil Isidra odrovnat palenkou ak ho chces okradnut, zatial som si pripravil skripty 
Leskly_Zalud píše:Celkem často se stává, že předměty předané NPC mi zůstanou v inventáři, například když odevzdávám ingredience Snafovi, tak mi v inentáři zůstane 5 hub, potom když sem křísil Slye v jeskyni, tak opět mi zůstal lektvar zdraví (10) v inventáři, ovšem vyinkasoval sem 400 zkušeností a požadovaný efekt se dostavil - Nek prdí do hlíny)))
Fawkes píše:Leskly_Zalud píše: ... napadlo mě, kdyby hra nabízela editaci Muda (zbroj, zbraně, itemy, vlastnosti ... nasadil mu zbroj, dal zbraň, prsteny ... pak je hra ve skupince zábavnější))
Dakujem za inspiraciu - tusim, ze viem ako by sa taketo nieco dalo urobit. Vyskusam dnes naprogramovat a ak to bude fungovat tak urcite necham v mode
Leskly_Zalud píše:Když jsem vstoupil do řad mágů ohně, nenašel jsem u žádného z mágů možnost učení magických kruhů, je to chyba, nebo nejprve musím splnit úkol s innosovými soškami, aby mi bylo umožněno se učit magii?
Leskly_Zalud píše:Taky se vám hra během pohybu v inventáři nebo v nabídkách obchodníků pomalu ale stále zřetelnějc trhá, kdy pomůže až restart hry? Tuším, že to byl problém i originálního gothica.
Pribudne nova postava - Valian. Siesty Mag Ohna (ano
skusime opravit tuto G1 dialogovu chybku), ktory sa kratko po vztyceni Bariery pokusil Gomeza zabit a prevziat kontrolu nad hradom. Ostatni Magovia Ohna mu v tom ale zabranili. Uvedomili si, ze jedina moznost ako zaistit Kralovi dodavky magickej rudy su trestanci, ktori by pracovali pre niekoho koho respektuju, koho sa obavaju, niekoho, kto je jednym z nich - pre Gomeza. Magovia Ohna Valiana zbavili jeho magickych schopnosti, a uvrhli ho do podzmneho vazenia. Tu ho nechali vyhladovat. Ked zomieral a v hradnej cele ho pohltila temnota, dostal druhu sancu. Z temnoty sa ozval hlas. Tak sa Valian stal sa sluzobnikom temnoty, sluzobnikom Beliara. Ked sa hrac prida k Magom Ohna, Valian ho pride uvitat a navhrne mu aby sa stal jeho ucnom. Povie mu vsetko o Spacovi, o tom, ze tento demon to Beliarov byvaly sampion, ktory sa pokusil dostat do naseho sveta. A ze to on zapricinil narast Bariery. Beliar si hraca vybral ako svojho noveho sampiona, ktory moze Spaca porazit. Ak sa hrac rozhodne k Valianovi pridat, Valian ho nauci vsetko co vie, vyrobi pre neho runy s Beliarovou magiou.
Predtym nez Vas Saturas vysle za Magmi Ohna s prosbou o pomoc, posle Vas za Cronosom. Cronos vysvetli hrdinovi, ze kopaci zo Slobodneho dola pocas tazby rudy narazili prastaru kryptu. Ked ju otvorili, kliatba ktora kryptu chranila premenila vsetkych v dole na nemrtvych. Cronos poziada hrdinu o pomoc so znicenim nemrtvych. Ked sa k nemu pridate, Cronos ako sa blizi ku Kotline citi, ze straca silu. Az dorazite priamo ku Kotline, Cronos da hrdinovi runu na znicenie nemrtvych a poziada ho aby to spravil sam, pretoze zlo, ktore sa taha z Kotliny ho uplne vycerpava. V Kotline najdete hromadu nemrtvych kostlivcov - az ich vsetkych zabijete, Cronos sa teleportuje do Kotliny - po kratkom rozhovore sa Vam odhali jeho skutocna identita. Je to Valian. Kedze ste odmietli stat sa jeho ucnom, pomocou iluzie presvedcil, aby ste vyvrazdili Slobodny dol. Po Vasom rozhovore sa teleportuje prec. Ked sa dotknete niektoreho z mrtvych kostlivcov - premeni sa ich telo na kopaca/banditu/zoldniera.
1. Kapitola Draci chnapavec (aby sme zacali niecim mensim)
3. Kapitola Cierny Troll (aby sme to okorenili niecim vacsim)
Kostlivy Lord (v tajnej miestnosti v Pevnosti)
Kostlivec Jack (v mlznom majaku - bude tam az, ked Vam o nom povie Mud!)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé