Vojta1122 píše:Nemrtvý rysec píše:Co teď s překladem?
Překlad je k ničemu. Ptej se co se sebou.
Možná máš pravdu, tolik času jsem ztratil prací pro tuhle komunitu která se už stejně skládá spíše ze zoufalců typu Vojta a Kaiser. Mohl jsem ten čas ztrávit rozhodně líp, včetně Deusexa, Akyho, Garruka, Triveta, Shadegma, Bukviara a dalších. Ale teď je už pozdě a nevzdám to kvůli nějakým provokacím od Vojty a Deusexe, který by jenom z nenávisti vůči Kaiserovy byl schopný překlad protáhnout o tolik. Nevím čeho chceš dosáhnout Vojto, myslím že překlad hodně lidí ocení. A ty se svým trapným fanartem ze kterýho je cítit zoufalost a upínání svýho života k dílu PB se můžeš jít vycpat a vystavit v muzeu ubožáků. Přišel jsem sem někdy na podzim a potkal hodně lidí, horší i lepší. Jestli jste se takhle chovali k Baalovy tak se ani nedivím že to tak lajdal. Jedinej důvod mé aktivity tady za poslední 3/4 rok bylo to že jsem si chtěl zahrát poprvé v životě namódovaný Gothic když nepočítám textury a to rovnou v cz. Nikdy by mě nenapadlo že u toho ztratím tolik času, že se stanu velkým překladatelem komunity.
Emperore klidně mě zabanuj jestli o tom teď přemýšlíš, jsem tak zhnusený z týhle komunity že je mi tu už všechno jedno. Kdysi jsem se opakovaně navážel do Kaisera ale vy ste stejný, jedinej rozdíl je ten že od vás nic nepotřebuju. Ty hádky mě přestávají bavit, až Kaiser dodělá snad až dodělá češtinu tak se o ni rád podělím s těma co mají na ni zájem a ten zbytek ať jde se svou kritikou a hloupýma rečma někam.
Nechci vypadat jako příznivec Kaisera ale jako ten co už si chce prostě zahrát Gothic po dlouhé době