Místo pro diskuzi, zákysy a jiné problémy týkající se datadisku Návraty.
Lornel píše:Tak mě jde spíše o šipky do kuše než o šípy do luku.

nemam overeno ,ale postup bude stejny jako u sipu.akorat to stoji vic zeleznejch ignotu.
-
macin33
- Uživatel
-
Dobře díky.

Ještě jedna věc

Úkol náklad rudy. Už mám prakticky vše hotovo. Jen nevím kde ta jeskyně, kde se to má nacházet, leží.
-
Lornel
- Uživatel
-
chci se zeptat k čemu slouží v gothic 2 návraty Retorika hraji to poprvé ten mod a nechápu kde sezenu nějaky body abych mel rétoriku nebo k čemu to slouží v některých úkolech potřebující cca 25 retoriky. Prosím vysvetlemi co to je.
-
Drake
- Uživatel
-
Lornel píše:Dobře díky.

Ještě jedna věc

Úkol náklad rudy. Už mám prakticky vše hotovo. Jen nevím kde ta jeskyně, kde se to má nacházet, leží.
jdi po ceste jak vede od prusmysku v HÚ uplne dolu ,dokud se nedostanes na uroven vody.jdi do te vody.cca 5-15 metru uprostred reky od vstupu do ni je skala uprostered te vody.pod ni musis podplavat.nebo ji obeplout a potapet se nemusis.kazdopadne ten bod na vykopani te rudy neni oznacenej nejak(v navratech 1 byl)proste v jeskyni vyplav a kopej jak kdyz kopes poklad.a vykopes ji.
Naposledy upravil
macin33 dne pon 12. úno 2018 20:00:51, celkově upraveno 1
-
macin33
- Uživatel
-
Drake píše:chci se zeptat k čemu slouží v gothic 2 návraty Retorika hraji to poprvé ten mod a nechápu kde sezenu nějaky body abych mel rétoriku nebo k čemu to slouží v některých úkolech potřebující cca 25 retoriky. Prosím vysvetlemi co to je.
je to ukecavani.treba milos zeman je vybornej retor a ma urcite vysokou retoriku.tou nejspis porazil pana drahose.tu to funkuje obdobne.cim vysi retoriku mas,tim jednodusi pro tebe je postup hrou.proste cti vsechny knizky vykecavej se z kradezi a bud uspesnej v domlouvani.pak muzes vyhrat

-
macin33
- Uživatel
-
zaplat panbuh za ty dary. co to vubec je drahos, delas si prdel ? ja sem toho cloveka videl poprve v zivote tesne predtim nez zacli volby. raci certa kterho znam nez dabla o kterem nevim nic.uz jenom to ze ho podporuje top09 je dostatecnu sygnal k tomu se od neho distancovat
-
Keel
- Uživatel
-
Díky za odpoved kvuli ty retorice a jeste se chci zeptat mozna to je blba otazka ale chci se zaptat učí to nekdo tu retoriku v gothicu nebo to se naucím jak rikas stím vymlouvaním a ctení knih ?
-
Drake
- Uživatel
-
Keel píše:zaplat panbuh za ty dary. co to vubec je drahos, delas si prdel ? ja sem toho cloveka videl poprve v zivote tesne predtim nez zacli volby. raci certa kterho znam nez dabla o kterem nevim nic.uz jenom to ze ho podporuje top09 je dostatecnu sygnal k tomu se od neho distancovat
hihi ,ale ja nerikam ze jsem podporovatel drahose.zenam neni urcite top,ale ve 2 kole jsem ho volil.(ikdyz spis z nutnosti)
ale zpet ke gotiku(spatny priklad sem tahat politiku

)
Drake píše:Díky za odpoved kvuli ty retorice a jeste se chci zeptat mozna to je blba otazka ale chci se zaptat učí to nekdo tu retoriku v gothicu nebo to se naucím jak rikas stím vymlouvaním a ctení knih ?
ne nikdo te to neuci,.ucis se ji celou hru ,je jen na tobe jak rychle vni budes dobrej.obcas staci dat i spravnej dialog a mas +1...na to prijdes
-
macin33
- Uživatel
-
Zdar, mám dotaz ohledně kapsařiny. Naučil jsem se ji kvůli rétorice, kterou potřebuji v mnohých questech, jenže když někoho prokecnu (např. klasický měšťan), tak tam nemám žádnou možnost na krádež. Je to malou obratností , nebo čím ? Jedu to hlavně na sílu. Pak bych potřeboval ještě vědět k čemu jsou různé věcičky co padají z různých bossů (myslím ty silné potvory co jsou různě po mapě) například tam mám nějaký zub a píše se tam že slouží jako vzácná přísada to lektvarů a je tam napsáno +5 odolnost .... ta odolnost se mi přičítá už automaticky tím, že ten item mám v inventáři, nebo ten bonus budu mít až z toho udělám nějaký lektvar ? A poslední otázka je na tavení zlata. Kdo mě ho naučí? Řekl jsem to tomu tavičovi, co je v tom dole u banditů, jenže když kliknu na to ať mě to naučí, nic se nestane a nic se nenaučím. Je to bug? Díky za info..
-
luksuk
- Uživatel
-
luksuk píše:A poslední otázka je na tavení zlata. Kdo mě ho naučí? Řekl jsem to tomu tavičovi, co je v tom dole u banditů, jenže když kliknu na to ať mě to naučí, nic se nestane a nic se nenaučím. Je to bug? Díky za info..
Zastarala cestina. Stahni aktualni 009 a vymaz predesle verze.
Mozna ze mas aktualni a nechal jsi v adresari stare.
Na novych je bug opraven, mnohokrat uz to bylo potvrzeno.
//Ten ten kdy ta obluda vyleze ven, bude hrůza a pláč. Pozdě bude litovat. Vyleze en a kdo nebude čistého srdce už neunikne z tohoto světa.
-

Beowulf
- Dlouhodobý uživatel
-
luksuk píše:Zdar, mám dotaz ohledně kapsařiny. Naučil jsem se ji kvůli rétorice, kterou potřebuji v mnohých questech, jenže když někoho prokecnu (např. klasický měšťan), tak tam nemám žádnou možnost na krádež. Je to malou obratností , nebo čím ? Jedu to hlavně na sílu. Pak bych potřeboval ještě vědět k čemu jsou různé věcičky co padají z různých bossů (myslím ty silné potvory co jsou různě po mapě) například tam mám nějaký zub a píše se tam že slouží jako vzácná přísada to lektvarů a je tam napsáno +5 odolnost .... ta odolnost se mi přičítá už automaticky tím, že ten item mám v inventáři, nebo ten bonus budu mít až z toho udělám nějaký lektvar ? A poslední otázka je na tavení zlata. Kdo mě ho naučí? Řekl jsem to tomu tavičovi, co je v tom dole u banditů, jenže když kliknu na to ať mě to naučí, nic se nestane a nic se nenaučím. Je to bug? Díky za info..
bossove dropujou trofeje jako ve Witcherovi a kdyz si na tu trofej kliknes tak si ju hrdina equipne a je videt za pasem a prida ti to ten bonus co tam je napsane
bossove taky dropujou mutageny coz pouzejis spolu s permanentnima elixirama v alchmisticke kolone mas moznost varit elixiry s muteagenim ucinkem. autori zase byli originalni ,protoze mutageny jsou zase z Witchera III
v menu hry si zapni kradez AST a kdyz si stoupnes nekomu za zada tak pravym mysitkem ho okrades.byvalo to trochu bugnute ze se muselo zapnout ast a potom vypnout a pak to zaclo funovat. mozna se budes musel plizit za jeho zadama ale ponovu tusim muzes stat a pravym mysitkem jenom okrades - zacni mestankama protoze guardum se nevykecas
musis vymazat vsechny stare soubory z predeslich cestin v adresari data
-
Keel
- Uživatel
-
Super, stahl jsem tu novou češtinu a jde to. Plním ten úkol s Ravenem a mám teď jít do knihovny aktivovat to srdce toho kamenného strážce. Vevnitř je ohnivá bestie a ničím (kromě ledových svitků) ji neubírám. Někde jsem tu četl něco o stříbrném meči to na ni potřebuji? Nebo mám vyhodit češtinu a pojede to ?
-
luksuk
- Uživatel
-
je to duch treba strieborny mec
-
tinito
- Uživatel
-
A ten seženu kde ? Dá se koupit od někoho ?
-
luksuk
- Uživatel
-
viewtopic.php?f=358&t=19466&start=270Jedina nevyhodaje ze v CZ je mec neviditelny, presto jej dokazal nalezt, jinak by nemel byt problem. A samozrejme tech mecu je ve hre vice druhu a jsou videt.
Ghosty zrani jen stribro nebo kouzla.
Ucte se aktualizovat cestiny. Nevidavame je pro legraci, kazda nova verze ma nejake plus.
//Ten ten kdy ta obluda vyleze ven, bude hrůza a pláč. Pozdě bude litovat. Vyleze en a kdo nebude čistého srdce už neunikne z tohoto světa.
-

Beowulf
- Dlouhodobý uživatel
-