Menu

Nejde spustit - Všechno sem!

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod DonDejvo » pát 13. led 2017 9:12:25 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Když už si chcete zahrát znovu G2 NotR tak zzkuste s lhiver modem na netu najdete návod.
DonDejvo
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 13. led 2017 9:07:31

Příspěvekod Robčo » ned 19. úno 2017 13:49:04 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
ahojte. mám nainštalovaný G2NR aj s návratmi cz. Hra sa pohode spustí, ale keď spustím nová hra, načítavanie sa asi v štvrtine zasekne, vyhodí ma do windowsu s oknom Error Message- MMS not found: WINDRAD.MMS prosím poraďte niekto čo s tým..... nainštaloval som aj systempack, fix, playerkit, ale problém nevyriešili.
Robčo
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned 19. úno 2017 13:27:56

Příspěvekod letwarx » čtv 29. čer 2017 17:49:37 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Ahoj mám také problém se spouštěním G1 a G2 .Stáhl jsem si z torrentu vylepšenou verzi G1,G2 jako jeden instalátor, který obsahuje fixi a opravné patche. Většině co psali do komentářů pod torrent hry fungovali. Já jakmile G1 nebo G2 nainstaluju a spusti vyskočí 2 chybové hlášky
první po které se ještě hra snaží zapnout

http://www.imgup.cz/image/LhtN

a druhá po které hra definitivně spadne

http://www.imgup.cz/image/LhtV

prosím o dobré nápady co bych měl udělat pro hraní G1 a G2 Děkuji
letwarx
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned 14. čer 2015 14:40:54

Příspěvekod Fanyyy » ned 20. srp 2017 18:31:38 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Ahoj,

potřebuju od Vás pomoc. Normálně jsem po půl roce zapnul G2 datáč, normálně jsem hrál a dneska když ho chci zapnout, tak se na 1 sec. ukáže intro a najednou mě to vyhodí s tím, že Cčko nemohlo zkopírovat něco ve složce kde mám Gothic, včera to normálně šlo, i dnes jsem to chvíli hrál, pak jsem to zapnul a nic ...
Moc Vás prosím, pomozte mi
Fanyyy
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned 20. srp 2017 18:03:33

Příspěvekod Emperor » ned 20. srp 2017 20:47:50 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Zkusil bych spustit gothic jako správce, případně v režimu kompatibility pro XP ... pokud to nepomůže, přeinstalovat hru jinam, než na Céčko, tedy zadat ručně cestu instalace na disk D: ... to by mohlo vyřešit problém, nicméně je zvláštní, že ti hra předtím šla normálně spustit ...
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4428
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Fanyyy » pon 21. srp 2017 10:54:38 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
No, nevím jestli je to pravda, ale možná to bude tím, že vždycky když nevím kam dál, tak se snažím ALT+Tabnout abych se podíval na těchto stránkách na návod. Jenže, ono to tak dokonale nefunguje a potom mi to lagne počítač - musím ho restartnout. Nevím jak Vy, ale já mám oba Gothici v takovym divným okně, asi kvuli nějakýmu rozlišení. Pokud to není tímhle, může to být i Marvinem, mám vedlejší hru, kde jsem Marvinoval jako o život. Může to být tímhle ?
Fanyyy
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned 20. srp 2017 18:03:33

Příspěvekod Emperor » pon 21. srp 2017 13:12:10 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
s tímhle nemám zkušenost, ale je to možný ...
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4428
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Milhaus » úte 22. srp 2017 8:21:01 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Je možné, že tím "tvrdým" restartováním se ti některé soubory poškodili. Měl by to opravit nástroj pro opravy souborů na disku, který je ve windows. Tento počítač -> Disk (pravé tlačítko myši a vybrat vlastnosti) -> Zde vybrat nástroje a v nich Opravit chyby na disku.

Pokud máš gothiky v divném okně, nejspíše budeš mít win8-10 a pak by ti mohl pomoci onen SystemPack:
viewtopic.php?p=535700#p535700

Každopádně důrazně doporučuji neinstalovat hru do program files, proto to jsou složky chráněné.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5423
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod zaloha-13 » pon 08. črc 2019 20:36:05 » Re: Nejde spustit - Všechno sem!
Zdravím, možno táto chyba sem bola ale pozerať celé fórum a screeny, ktoré možno nefungujú tak chcem tu hodiť môj problém. Po spustení úvodných sekvencií mi hra spadne hodí tento ERROR. Pozn. Používam SystemPack 1.7 a Gothic spúšťam cez GothicStarter 2.8. Moc dík. https://prnt.sc/oca5kl Screen
Kim nechcela by si si poorať ? :D xD (from dano drevo...)
Uživatelský avatar
zaloha-13
Uživatel
 
Příspěvky: 38
Registrován: úte 22. říj 2013 18:37:11
Bydliště: Tam, kde je v zime veľa snehu :)

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé