Menu

Zamrzne hra pri nacitavani Trestaneckej kolonie

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Příspěvekod manyo » pon 07. bře 2016 22:46:59 » Zamrzne hra pri nacitavani Trestaneckej kolonie
Mam krabicovu verziu Gothic 2 gold so vsetkymi tromi castami a datadiskami. Po nainstalovani Ghotic 2 Noc havrana, vsetko mi pekne fungovalo. Ukoncil som datadisk (zabil Havrana) a potom som chcel pokracovat dalej a ist na draky, ale akonahle vyjdem z jaskyne a zacina sa nahravat Trestanecka kolonia tak mi hra zamrzne. Neviete nahodou kde moze byt problem? Dakuje.
manyo
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 07. bře 2016 22:35:29

Příspěvekod Emperor » pon 07. bře 2016 23:28:32 » Re: Zamrzne hra pri nacitavani Trestaneckej kolonie
Nevím, zda se ti to stalo jen jednou, nebo se ti to děje pokaždý při přechodu do jiný lokace ...tu a tam se prostě stane, že hra buď spadne nebo zamrzne, zejména po delší době hraní ... pokud to není každých 10 minut, tak to není nic neobvyklého ...
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4422
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod manyo » úte 08. bře 2016 0:15:23 » Re: Zamrzne hra pri nacitavani Trestaneckej kolonie
Stava sa mi to vzdy, ked sa pokusim vojst do trest. kolonie. Zatial vsetky ostatne lokacie mi fungovali bez problemov. Len tato jedna nejde. Mam to spustene pod Win 10.
manyo
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 07. bře 2016 22:35:29

Příspěvekod Emperor » úte 08. bře 2016 9:04:06 » Re: Zamrzne hra pri nacitavani Trestaneckej kolonie
tak u desítek nevím ... zkusil bych nainstalovat tenhle, kterej by měl hru trochu stabilizovat, ale nezaručuju, že to pomůže konkrétně při tvém problému ...
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4422
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod manyo » úte 08. bře 2016 17:01:02 » Re: Zamrzne hra pri nacitavani Trestaneckej kolonie
Ja tie system packy uz nainstalovane mam. Skusil som spustit gothic aj v okne, no zatial nic nepomohlo. Gothic 2 mi vsak ide a kedze tento datadisk som uz presiel, Raven to ma za sebou, mozno znovu spustim 2-ku a zacnem od zaciatku. V praci mam win7, nainstalujem to aj tam, nakopirujem pozicie a skusim ci to tam pojde. Mozno je to nejaka chyba v tejto edicii hry (vidavatel NOrdic Game). Alebo obetujem 10 EUR a skusim stiahnut verziu zo Steamu?
manyo
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 07. bře 2016 22:35:29

Příspěvekod Emperor » úte 08. bře 2016 17:29:30 » Re: Zamrzne hra pri nacitavani Trestaneckej kolonie
Ještě bych zkusil (pokud jsi to už neudělal) zálohovat savy a přeinstalovat komplet celou hru ... víc mě bohužel nenapadá ...
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor GOTHICZ.NET fóra
 
Příspěvky: 4422
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Je možný, že ten save je poškozenej. Na každej save hra totiž vytvoří soubory "progresu" ve všech světech. I tam, kde jsi nebyl. Schválně, zkus dát novou hru, zapnout Marvin a projít tam, jestli to bude zamrzávat, pak máš ten save oškozenej. Kdyžtak to pak zkus uložit do vedlejšího savu, z něj pak do toho starýho zkopíruj soubor OLDWORLD.SAV. :wink:
BZh11AY&SYJi˛W ?€@…0@ ?ď˙° PŠ†šôÔjžM•<jŚŚ™S)±O
<ŁÂ‡`ßQ·ť
ÖmÍ:´ˇ" €Ôˆ¤˘ˇäěeÓJűF˝&ŠŻĂsˇoTzßWGWN„˘ˆi¸dĂ" ľiŔ'Řň™‘ó"ifºٜp˜,€ć°ô.Ł˝ÇÇA˝ŮĂKcń4u#qÝY×R¶Ú#Ç~÷I&3Aˆó­QD˘ŕ·Ocߡ,źäA r aă{5°ŞËň—ŘoĄşÇżß9ÝBGj¤–Đ ;‚ ´f\XZ«QW‡ëvA*łĹÝłďť`é}Ă"ˆ@îÚ7f1ťq˘rń©Ć¶¨Eľ/I˘*­ť+—ÓR آęăŃđ¬;D dł%›üHŮJÍĚĂ‹ą"ś(H%4Ů+€


Použita komprese BZ2.
Uživatelský avatar
Martin Putzer
Uživatel
 
Příspěvky: 248
Registrován: pon 04. srp 2014 18:31:02
Bydliště: Chrám Pátračů na konci světa

Příspěvekod manyo » úte 08. bře 2016 22:57:45 » Re: Zamrzne hra pri nacitavani Trestaneckej kolonie
Martin Putzer píše:Je možný, že ten save je poškozenej. Na každej save hra totiž vytvoří soubory "progresu" ve všech světech. I tam, kde jsi nebyl. Schválně, zkus dát novou hru, zapnout Marvin a projít tam, jestli to bude zamrzávat, pak máš ten save oškozenej. Kdyžtak to pak zkus uložit do vedlejšího savu, z něj pak do toho starýho zkopíruj soubor OLDWORLD.SAV. :wink:


Tak tu bol pes zakopany. Este v roku 2014 som hral Gothic 2 a pred nainstalovani Gothic 2 Gold som zalohoval save pozicie. Vyzera to tak, ze ked som prenasal save pozicie z Gothic 2 Gold na novy notebook asi omylom som ich nakopiroval do save pozicii Gothic 2 ktore som prepisal az na OLDWORLD.SAV lebo tam som sa este teraz nedostal. Od tej chvile mi ten file tam visel a zakazdym ako sa pokusil nacitat oblast trestanekej kolonie tak chcel pouzit OLDWORLD.SAV, lenze tento file bol este z Gothic 2. Ked som pouzil Marvin mod tak sa mi podarilo prejst do trestaneckej kolonie kde som hru ulozil a novo vytvoreny OLDWORD.SAVE som nakopiroval do aktualnej pozicie. Odvtedy mi uz funguje aj ta.
Dakujem za radu. Tesim sa ako maly chlapec ze mozem pokracovat aj ked uz mam po 40-ke.
manyo
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 07. bře 2016 22:35:29


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé