Menu

Opasek síly +10

Přišli jste na nějaký fígl nebo bug? Pochlubte se.

Stalo se vám to taky?

Ano
2
50%
Ne
2
50%
 
Celkem hlasů : 4

Příspěvekod BlueEagle13 » pon 22. čer 2015 16:55:48 » Opasek síly +10
Stal se mi jeden bug, když jsem hrál za paladina, že když jsem měl nasazený opasek síly +10, tak jak mile jsem dosáhnul 60 síly, se mi stalo, že když jsem ho sundával, tak se mi přidávala síla +10 za každé nasazení, pak jsem získal sílu až 250. Takovej dobrej bug, ale je to hnusný, když tak to vyzkoušejte jestli to máte taky :D
Uživatelský avatar
BlueEagle13
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 22. čer 2015 15:39:45

Příspěvekod Howky » pon 22. čer 2015 17:31:39 » Re: Opasek síly +10
Zajímavý, no dostat se k tomu asi bude trochu těžší.. :P už by to jen chtělo vyzkoušet jestli to funguje i za jiné guildy. Já mám k bugúm takový vztah, že to můžeš použít, nebude to podvod - přece nemusíš používat cheeaty ni nic jinýho ;) takže když hraju, všechno podobné využívám :) tohle snad taky někdy zkusím;) A otázka, hraješ NoTR nebo klasickou hru? (Ne v obou verzích by to muselo fungovat.
Emaři sux
Uživatelský avatar
Howky
Uživatel
 
Příspěvky: 542
Registrován: pát 11. črc 2014 11:04:50
Bydliště: To ani nechtějte vědět...

Příspěvekod Martin Putzer » pon 22. čer 2015 17:48:54 » Re: Opasek síly +10
Těžší ? Těžší ? Těžší ? Od čeho je Marvin a Characterhelper se Storyhelperem? :) :wink:

A logicky, když má nejob. hru G2A, tak asi nebude mít G2 bez A, ne ? :)
BZh11AY&SYJi˛W ?€@…0@ ?ď˙° PŠ†šôÔjžM•<jŚŚ™S)±O
<ŁÂ‡`ßQ·ť
ÖmÍ:´ˇ" €Ôˆ¤˘ˇäěeÓJűF˝&ŠŻĂsˇoTzßWGWN„˘ˆi¸dĂ" ľiŔ'Řň™‘ó"ifºٜp˜,€ć°ô.Ł˝ÇÇA˝ŮĂKcń4u#qÝY×R¶Ú#Ç~÷I&3Aˆó­QD˘ŕ·Ocߡ,źäA r aă{5°ŞËň—ŘoĄşÇżß9ÝBGj¤–Đ ;‚ ´f\XZ«QW‡ëvA*łĹÝłďť`é}Ă"ˆ@îÚ7f1ťq˘rń©Ć¶¨Eľ/I˘*­ť+—ÓR آęăŃđ¬;D dł%›üHŮJÍĚĂ‹ą"ś(H%4Ů+€


Použita komprese BZ2.
Uživatelský avatar
Martin Putzer
Uživatel
 
Příspěvky: 248
Registrován: pon 04. srp 2014 18:31:02
Bydliště: Chrám Pátračů na konci světa

Příspěvekod Emperor » pon 22. čer 2015 20:08:22 » Re: Opasek síly +10
Howky píše: hraješ NoTR nebo klasickou hru? (Ne v obou verzích by to muselo fungovat.

v G2 bez datadisku opasky nejsou ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4689
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod BlueEagle13 » pon 22. čer 2015 20:55:18 » Re: Opasek síly +10
S datadiskem ve třetí kapitole se mi to stalo, hned jak jsem splnil Erolův Quest Banditi na mostě a dostal jsem od něj +1 síla.
Uživatelský avatar
BlueEagle13
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 22. čer 2015 15:39:45

Příspěvekod Milhaus » stř 24. čer 2015 12:31:31 » Re: Opasek síly +10
todle se děje, když máš zapnutý Marvin a pak si nasazuješ a sundáváš věci, které přidávají k některé vlastnosti či schopnosti. Měl by to dělat i opasek obratnosti, všechny amulety a prsteny, Mistrovský meč v rámci boje na blízko a podobně. Vždy, když si danou věc sundáš, ti hra neodečte její bonus, zatímco vždy, když si ho znovu nasadíš, ti jej znovu přidá. Tedy víceméně cheat, nikoliv bug.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5640
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod Emperor » stř 24. čer 2015 12:37:29 » Re: Opasek síly +10
mě to dělá u mečů s bonusem k 1h po přeměně ve zvíře, bez zaplého Marvinu
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4689
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Milhaus » stř 24. čer 2015 12:44:25 » Re: Opasek síly +10
jo, tam někdy hra blbne v nasazování a sundávání zbraní jako takových, občas se tváří, že zbraň nasazenou máš a přitom nemáš, obas jí změní na něco jiného, někdy je možné mít luk a kuš zároveň a podobně :).
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5640
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod BlueEagle13 » stř 24. čer 2015 17:00:27 » Re: Opasek síly +10
Milhaus píše:jo, tam někdy hra blbne v nasazování a sundávání zbraní jako takových, občas se tváří, že zbraň nasazenou máš a přitom nemáš, obas jí změní na něco jiného, někdy je možné mít luk a kuš zároveň a podobně :).

Je pravda, že jsem si hrál s Marvinem, protože jsem něco zkoušel, tak to bude asi ono, díky za radu.
Uživatelský avatar
BlueEagle13
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 22. čer 2015 15:39:45


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

cron