Máte problém s nějakým úkolem? Pokud ano, pište sem..
Po dohrání jsem chtěl ještě projít nedokončené úkoly a narazil jsem na dva, u kterých vůbec nevím jak dál - jedná se o:
******* (splněn)
a legendární předmět v úkolu "The small gripping pliers", kdy mám tento získat od Gordona - ten jej však nemá v nabídce zboží, ukrást také nejde a ani vyhrát v nějaké soutěži, jak je tomu u jiných věcí..
Poradíte jak tyto úkoly dokončit? Docela by mě to zajímalo

-

Jémák
- Crysis fighter no. 1
-
Dnes jsem zakoupil Risen 3, takže po večeři instaluju, za jakou frakci si to jel jémo ať to rozjedu za jinou ? A na ty úkoly se ti mrknu.
-

Liflaen
- Voodoo čaroděj
-
Jémák píše:a legendární předmět v úkolu "The small gripping pliers", kdy mám tento získat od Gordona - ten jej však nemá v nabídce zboží, ukrást také nejde a ani vyhrát v nějaké soutěži, jak je tomu u jiných věcí..
Z Gordona je dostaneš tak, že vyhraješ v chlastačce. A chlastat chodí po půlnoci

-
Lario
- Uživatel
-
-
Už ho mám, díky - jak šel spát, neřešil jsem ho a tak jsem ani nečekal, zda se zvedne a půjde pryč někam do hospody

-

Jémák
- Crysis fighter no. 1
-
Zdravím, nechcem zakladať novú tému, tak preto píšem tu. Niektoré legendárne predmety nemôžem získať - majú ich mať niektoré osoby, ale v inventári ich na predaj nemajú ? Neviete, ako ich získať ? Jedná sa napr. o Buddyho pirát na ostrove KIla), Henrika (demon hunter), Gordona (kováč na Taranise) a Lumbroka (mág).
-

Brouzi
- Uživatel
-
Lario píše:Jémák píše:a legendární předmět v úkolu "The small gripping pliers", kdy mám tento získat od Gordona - ten jej však nemá v nabídce zboží, ukrást také nejde a ani vyhrát v nějaké soutěži, jak je tomu u jiných věcí..
Z Gordona je dostaneš tak, že vyhraješ v chlastačce. A chlastat chodí po půlnoci

Co víc k tomu dodat ... Stačí číst. Jeden máš škrtnutý.
-

Liflaen
- Voodoo čaroděj
-
Predmet od Lumbroka dostanes za odmenu za quest The Gourmet.
Od Buddyho sa pravdepodobne da vyhrat v sutazi o vrhanie nozov. (Nevidim ine riesenie, tymi minihrami sa mi ale nechce zabavat

)
if i hadn't buried my feelings so deep that they only come up when i watch stepmom, i would totally be tearing up right now
-

Kristi
- Uživatel
-
-
Brouzi píše:Zdravím, nechcem zakladať novú tému, tak preto píšem tu. Niektoré legendárne predmety nemôžem získať - majú ich mať niektoré osoby, ale v inventári ich na predaj nemajú ? Neviete, ako ich získať ? Jedná sa napr. o Buddyho pirát na ostrove KIla), Henrika (demon hunter), Gordona (kováč na Taranise) a Lumbroka (mág).
Jak říká Kristi. Od Lumbroka dostaneš jako odměnu za quest a ty ostatní musíš vyhrát v minihrách. Musíš vyhrát nad Buddym ve vrhání nožu (tuším, že v poledne vrhá), nad Henrikem v páce (až je v citadele a někdy k večeru) a nad Gordonem v chlastání (po půlnoci)

-
Lario
- Uživatel
-
-
Ďakujem vám

MI to došlo potom.

Ale to vrhanie nožov nemôžem vôbec prejsť

Keď ho mám hodiť, tak ta sila (či ako to nazvať) vpravo lieta ako divoká

A stal sa mi taký trocha menší bug - Henrik sa mi na Caladore nachádza na lodi a nie v citadele

A aj Wilson je v tom majáku

-

Brouzi
- Uživatel
-
Tak jsem narazil na poslední problém - zbývá mě poslední úkol v Crew:
kdy mám onen lektvar použít při setkání s "shadow" - ty jsem ale kompletně pozabíjel a žádný už nikde není.. kór musím plnit úkoly dříve, než před příchodem k bossovi hry

-

Jémák
- Crysis fighter no. 1
-
Lektvary netreba vôbec používať, ja som z tých od neho nepoužila ani jeden, len som ho furt po námornej ceste prokecla a on mi dal ďalší.

if i hadn't buried my feelings so deep that they only come up when i watch stepmom, i would totally be tearing up right now
-

Kristi
- Uživatel
-
-
a jak jej teda dokončím? ?

-

Jémák
- Crysis fighter no. 1
-
Prokecávaj ho ďalej, keď ti dá posledný lektvar, quest sa ukončí sám, myslím.

(pokiaľ ti ho nedá sám od seba po rozhovoroch, tak neviem - odísť zo skull islandu a potom sa vrátiť?)
-

Kristi
- Uživatel
-
-
Zkoušel jsem odjet, vrátit se, jet jinam, ale nic, prostě se mnou nekomunikuje - v nabídce má jen "pojď se mnou".. ani po použití lektvaru nic

-

Jémák
- Crysis fighter no. 1
-