Menu

instalace

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod kricker » pát 15. čer 2012 19:03:25 » instalace
dobrý den, koupil jsem si Gothic 4" Arcania abych dokončil poslední díl éry Gothica...ale problém je ten že me nejde nainstalovat, pokaždé se mi ukáže okno s instalací ale potom mi blikne a zobrazí se že soubor neodpovídá...co mám dělat poraďte mi děkuji dopředu :)
kricker
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 15. čer 2012 18:56:07

Příspěvekod Jémák » pát 15. čer 2012 20:14:30 » Re: instalace
zkoušel jsi spustit instalaci přímo z dvdčka anebo jsi to dělal přes menu?

jinak zkus se podívat sem, zde bylo něco podobného viewtopic.php?f=340&t=11598

vyřešilo se to odinstalací antiviru :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7733
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod kricker » sob 16. čer 2012 14:05:49 » Re: instalace
zkoušel jsem to instalovat z menu který mi tam naběhlo..nainstaloval jsem si i novější ovladač...no nevim jestli je dobrej nápad odinstalovat antivir když ho mám original..mám antivir Anti-Virus Free Edition 2011 nevim jestli to pomůže odinstalace
kricker
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 15. čer 2012 18:56:07

Příspěvekod Jémák » sob 16. čer 2012 15:11:25 » Re: instalace
vždyť ho tam pak zase vrátíš, to ničemu nevadí - tedy pokud máš originálku, tak se instalace nemusíš bát.. a jestli jsi četl ten topic, tak tam se psalo, že to pomohlo..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7733
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod kricker » sob 16. čer 2012 16:29:43 » Re: instalace
odinstaloval jsem avg a stále mi to nejde..!
kricker
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 15. čer 2012 18:56:07

Příspěvekod Jémák » sob 16. čer 2012 18:17:41 » Re: instalace
a máš vypnutý firewall windowsů? popř nepoužíváš nějaké emulační programy?
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7733
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod kricker » ned 17. čer 2012 16:36:57 » Re: instalace
tak dobrý teď se mi to už nainstalovalo...musí se to nechat dál běžet i když to neodpovídá..ale zase se mi oběví ta Nvidia physX ve prostřed je napsaný text a dál se nic neděje :/
kricker
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 15. čer 2012 18:56:07


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé