Menu

Nelze se vyspat-promluvil s patracem a nasledne vylevcil

Sem pište zákysy ke hře Gothic 2.
hm tak to musim reinstall
Uživatelský avatar
Cursed
Trvalý ban
 
Příspěvky: 113
Registrován: pon 07. úno 2011 14:45:04

Tohle se stává, když jsi převtělen do jiného těla...tedy, jinými slovy cheaty. V jiném případě jsem se s tím nesetkal. Ale pokud mám pravdu, jde si to sadno ověřit...napiš do konzole "insert PC_hero" (bez uvozovek) a pomocí klávesy O se do něj převtěl a zkus se vyspat...pokud to půjde, tak víš, že jsi cheatoval a můžeš začít hrát s touhle postavou (je to vpodstatě nahý hero jako byl na začátku) :)
Uživatelský avatar
Stone
Uživatel
 
Příspěvky: 1046
Registrován: sob 01. zář 2007 15:48:35
Bydliště: behind enemy lines...

no jo ale ja dal novou hru a stale a byl sem v PC herovi
Uživatelský avatar
Cursed
Trvalý ban
 
Příspěvky: 113
Registrován: pon 07. úno 2011 14:45:04

zálohuj savy a zkus reinstal hry - potom najeď novou hru, něco si ulož, pak běž do složky se savy, ten nový save vymaž a místo něho nahraj ty staré savy..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

jo sem na PC neschopnej
Uživatelský avatar
Cursed
Trvalý ban
 
Příspěvky: 113
Registrován: pon 07. úno 2011 14:45:04

Zkus to, co ti radil Jemak. Myslim si ze to neni az tak tezky, ze by jsi musel mit nejake vetsi znalosti ohledne pocitace. Jinak ti asi nikdo s timto problemem nepomuze.
Uživatelský avatar
balthiersd
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: stř 16. bře 2011 16:47:36

lock
vyreseni-reinstall
Uživatelský avatar
Cursed
Trvalý ban
 
Příspěvky: 113
Registrován: pon 07. úno 2011 14:45:04

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé