Menu

Chyba Hry

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Sheppy » úte 30. lis 2010 16:59:03 » Chyba Hry
Zdravím rád bych sio zahrál Arcanii ale dkykoliv ji zapnu tak se oběví černé okno a napíše to že Arcania přestal pracovat netuším co s tím už sem vyzkoušel téměř vše co mi poradily i přátelé a tak se obracím na Vás s prosbou zda někoho nenapadne něco co s tím
Muj PC:
NVIDIA GeForce G 102M
Pentium(R) Dual-Core CPU T4300 @ 2.10GHz
Windows 7 64-bit build 7600 [No Service Pack]

díky moc za jakékoliv odpovědi

Edit: ještě bych rád doplnil že na tomhle PC mi běží GTA IV, Mafia 2, Black Ops a další podobné proč tedy ne GOthic? :cry:
Sheppy
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob 20. lis 2010 22:42:03

Příspěvekod Jémák » úte 30. lis 2010 17:43:21 » Re: Chyba Hry
zkoušel jsi toto viewtopic.php?p=317479#p317479 ??
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7737
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Sheppy » úte 30. lis 2010 21:16:39 » Re: Chyba Hry
taková kravinka jako zvuk by mě opravdu nenapadlo ale diky moc :lol:
Sheppy
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob 20. lis 2010 22:42:03

Příspěvekod Jémák » úte 30. lis 2010 21:18:04 » Re: Chyba Hry
Pomohlo to, co jsem ti psal PMkou?

Edit - tak pro ostatní, kteří mají WIn 7 :

Jestli máš Win 7, tak se koukni do Start - Ovládací panely - Hardware a zvuk - klikni na Zvuk - jednou klikni levým na zakřížkované reproduktory (aby zůstaly zvýrazněné, ale zároveň se nic neotevřelo) a dej v pravo dole vlastnosti.. pak už tam je záložka upřesnit..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7737
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Okridleny » pon 01. pro 2014 17:23:12 » Re: Chyba Hry
Dobrý den mám problém...nainstaloval jsem hru a při spuštění se hra otevře v černém okně a pak vyskočí chyba
Podpis problému:
Název události problému: APPCRASH
Název aplikace: Arcania.exe
Verze aplikace: 1.1.0.1433
Časové razítko aplikace: 4cc66501
Název chybného modulu: Vision90.dll
Verze chybného modulu: 7.6.9.0
Časové razítko chybného modulu: 4bfe815c
Kód výjimky: c0000005
Posun výjimky: 0003f57b
Verze operačního systému: 6.1.7600.2.0.0.768.3
ID národního prostředí: 1029
Další informace 1: 9f7f
Další informace 2: 9f7f1df604ad6aa4654cd3393530d0a8
Další informace 3: 9189
Další informace 4: 9189f4fa23eefb6cb3da2c0b1453eeac

Přečtěte si prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0405

Pokud není k dispozici Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online, přečtěte si toto prohlášení offline:
C:\Windows\system32\cs-CZ\erofflps.txt

Nevíte co mám udělat? Nainstaloval jsem grafické ovladače a i přeinstaloval physx, změnil v nastavení zvuku 24bit 48000Hz a pořád nic. I jsem to přeinstaloval a pořád to stejné, ale datadisk mi běží. Hra Orginal, completní edice
Okridleny
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 01. pro 2014 17:14:13


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé