Obecné pokecání o všech dílech série.
-

Jémák
- Crysis fighter no. 1
-
Gothic 3 totální zklámání hrúza obří bugi obří prázdný svět
Skažení celé skvělé série hotová apokalipsa
Ani to že jsem se moh konečně přidat na stranu Beliára to nezachránilo jen mě to motivovalo hru dohrát

Naposledy upravil
Kaiser dne pát 09. bře 2012 14:33:49, celkově upraveno 1
-

Kaiser
- Trvalý ban
-
G3... G3 FG byl alespoň dobře poskládán po příběhové stránce.
-

Pivl
- Obecný účet vedení fóra
-
-
Podle oblíbenosti zde a podle toho kolikrát se mě chtělo ten určitý díl hrát by u mě celkově propadl G3 FG.. Nic proti ničemu, kdyby byly stejné opravy, jako tomu bylo u G3, tak by i FG byl možná někde jinde - takhle ale propadá..
-

Jémák
- Crysis fighter no. 1
-
To, ze nikdo nehlasoval pro G1, G2 a G2:datadisk me uklidnuje... znamena to ze jsem mezi dobrymi lidmi

Zadna vase diskuse neni na urovni teto: "Stejne Gothic 1 je nejlepsi"

-

Zoldar
- Nováček
-
-
WilliamGordon
- Nováček
-
WilliamGordon píše:Prosím poradte mi.Jak na konci G2 se objevil Xardas nevíte co to mlel něco o inosovi a beliarovi ale nerozuměl jsem nebyly tam titulky.A jaký patch je asi nejlepší na gothica 3?
Říká něco o tom, že může udělat něco, co mu bylo v chtámu spáče znemožněno - více najdeš určitě na Youtube, když zadáš něco jako Outro Gothic 2 cz
http://www.youtube.com/watch?v=zf3PSOMvlN8Jaký patch - ten nejnovější
viewforum.php?f=86Každý má právo na názor, od toho to je zde diskuze..
-

Jémák
- Crysis fighter no. 1
-
Označil jsem G2 páč se mi z celé série líbil nejmíň ne,že by se mi nelíbil.Prostě G2 chybí nějaká ta šťáva a vzrušení,který přinesl až G2A.A to pako si příště odpusť

Gotik mídl ejdž-od Alexios XD,Fallen,Fallen,Fallen
-

Manfred Richthofen
- Uživatel
-
Nejhorší díl je podle mě Gothic 3 : FG, protože ten jsem díky bugům nemohl ani dohrát. Ale po původním G3 jsem od FG ani tak moc neočekával.
Původní Gothic 3 byl dost velkým zklamáním (ale ten se dal aspoň dohrát). Čekal jsem od něj, že to bude přesná hratelnost Gothica 2 jen v novém kabátě a větším světě.... ale to se bohužel, až na ten větší svět, nesplnilo.
Třeba kdyby bylo více času a financí, tak mohl G3 být na úrovni Risena.... ale to už je teď šumák...
Celkově nejhorší díl je pro mě prostě Gothic 3 Forsaken Gods
-

Treon
- Zasloužilý člen fóra
-
Zajisté Gothic 3:Forsaken gods, šílené zabugovaní a né scela vyvedená dějová linie, alespoň podle mě, MPC jejich inteligence je přinejmenší podivná, vzhledem k jejich schopnosti zdolávat překážky...
Nemálokrát, pokud si človek vyloženě nehlída doprovodne MPC, se mi stalo i v G3, že se mi daná postava stratila někde uprostřem pouště mezi Mora Sul a Bragou, a pak následné hledání mi opravdu zabralo, nehledě na to že se zaseklo a nemohlo pohnout...

-

mikimouse
- Uživatel
-
-
gothic 3, datáč jsem ani nedohrál a dohrávat jen tak nebudu, nemám na to chuť, ale díly 2 a datáč jsem mi líbili hodně a jedničku jsem hrál jenom kvůli tomu abych dokončil série, tehdy ještě nebyl datáč na trojku, a risen se mi taky líbí
p.s. trojku jsem dokhrál až po vyjítí pathe předtím jsem vždy kvůli bugům se zasekl a když jse to stalo asi po třetí tak jsem s tím sekl
-
auersvald
- Uživatel
-
U mě je nejhorší díl G3 a G3A je tam strasná fůra bugůůůůůů!
-
Xmaster
- Uživatel
-
G3 - po předchozích dílech zklamání, ale nakonec jsem jí přece jen trochu přišel na chuť
OT: zdá se mi to, nebo se tu některá témata dávají znovu od začátku? Dlouho jsem tu nebyl a mám pocit, že jsem už na podobné odpovídal...
-

Emperor
- Moderátor GOTHICZ.NET fóra
-
G3:FG samý bug, a taky mě dost zklamal G4 když ho hraju tak se pro ten příběh nedokážu nadchnout, a to jsem do celé série Gothicu od Piraní byl zažraný jak cip, Piraně měli dělat G4 ne SB je to škoda - samozřejmě nikomu nevnucuju svůj názor
-
Motherfucker
- Nováček
-
G3:FG je naprostý propadák, instaloval jsem to rovnou do koše. To berte s nadhledem, zkrátka jsem to nedohrál.

-

Leonidasss
- Uživatel
-