Menu

Vaše sestava a jak vám na ní chodí G3A

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Sekce Technické problémy má pomoct uživatelům v případě, že mají nějaký herní problém, proto je nutné, aby byla přehledná - tak, aby se uživatelé hledající konkrétní radu nemuseli probírat hromadou nic neřešícího balastu (spamu).
  • Proto bude jakýkoliv spam bez varování smazán a každý spamující uživatel tvrdě postihován
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
Příspěvekod EMOSLAYER » čtv 19. úno 2009 20:19:30 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
Vaše sestava:

Procesor : Pentium 4 - 2,8 Ghz

Grafická karta : GeForce 7600 GS

Paměťové moduly : 3x 512 mb Ram

Harddisc :80 gb

Monitor : 22"Samsung

Ostatní hardware : Externi harddisk 320 GB

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : low detaily, stredni vegetace, rozliseni 1680x1050

Samotný chod hry : slape dobre, skoda jen slabyho procesoru, trha se jenom v trelisu
EMOSLAYER
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 05. úno 2009 21:18:19

Příspěvekod winterw50 » ned 08. bře 2009 13:59:02 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
Vaše sestava:

Základní deska : Asus M2N E Sli

Procesor : AMD 5000+ 2.66Ghz

Grafická karta : Ati 4670 1 Gb

Paměťové moduly : 4 x 1Gb Ddr 2 800Mhz

Harddisc : Samsung 640Gb

Zvuková karta : SoundBlaster X-Fi

Monitor : 17 Crt

Ostatní hardware : myš Fujitsu siemens a klavesnica

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : 1280x1024 Všetko na plné

Samotný chod hry : keďsom to naištaloval a pustil tak mi to išlo pekne na prd. Na 800*600 mininimálne detaily ta sekalo jak prasa tak som to hned odinštaloval. Potom som našiel patche tak som to naištaloval a vida. Maximum ake G3 FG podporuje.

Další poznámky : Je to fakt pecka až na tie bugy. Dufam že Arcania bude na tom lepšie. A tiež už očakávam Risen ako si sním poradia.
Hip - Hop smrdí a Inos to vie :D
winterw50
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob 07. bře 2009 18:02:28

Příspěvekod Zuben » stř 01. črc 2009 2:13:56 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
Moje sestava:

Základní deska : GA-M56S-S3

Procesor : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+

Grafická karta : ATI Radeon HD 2600 XT

Paměťové moduly : 3GB

Harddisc : SAMSUNG HD250HJ (250GB, SATA300, 3.5", 7200rpm, NCQ, 8MB Cache) : 233GB (C:)

Zvuková karta : Realtek HD Audio

Monitor : SAM 030D

Ostatní hardware : LG DVD RW mechanika

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : maximalní , 1280x768

Samotný chod hry : sem tam se trhne

Další poznámky : běží bezproblému
Gcore.cz - Herní portál a magazín
Když miluješ, není co řešit ;)
Uživatelský avatar
Zuben
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: pon 14. dub 2008 16:24:32
Bydliště: Šumperk

Příspěvekod BMAJTZ » čtv 02. črc 2009 23:22:05 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
Vaše sestava:

Základní deska : Notebook Acer Aspire 7520G

Procesor : AMD Turion 64 X2 Mobile Technology TL-60 2GHz (2 CPUs) 2GHz

Grafická karta : NVIDIA GeForce 8600M GS

Paměťové moduly : DDR2 2x1024 MB Ram

Harddisc : 2x160GB

Zvuková karta : nejaka integrovana

Monitor : 17" WXGA+

Ostatní hardware : -

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : Nastaveni je na rozliseni 1440x900 (vice na mem monitoru nejde), jinak od notebooku jsem moc necekal, gor u neoptimalizovane gry tak nastaveni detajlu je na nizke.

Samotný chod hry : Hra samotna se da hrat i pri nastaveni na vysoke detajy, bohuzel zaseky ji delaji pomerne nehratelnou, na nizke detajly se obcas kousne. Nicmene na notebook to ani tak spatne neni a hratelne to je vic nez dobre. Vylepsit by se to dalo mozna snizenim rozliseni ale me to obcasne kousnuti nevadi tak nechavam 1440x900.

Další poznámky : Osobne me chovani hry docela prekvapilo zvlaste teda ted kdyz mam na notebooku Windows 7 x64 RC Build 7229. Cekal jsem ze to vubec nepude nebo ze se to bude sekat i na nejnizsi nastaveni opak je ale pravdou a ve vysledku se to i na tomhle notebooku hybe hodne slusne a snad bych rekl ze lepe nez na Windows XP SP3 na kterem jsem to zkousel predtim.
BMAJTZ
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 19. říj 2007 22:11:52

Příspěvekod r0nn!e » pát 17. črc 2009 19:22:26 » Re: Jak vám to šlape? a na čem?
Vaše sestava:

Základní deska : Gigabyte EP-45 Extreme

Procesor : Intel Core 2 Quad Q9550 [3.4GHz]

Grafická karta : AMAZE ATi Radeon 4850

Paměťové moduly : 2x2GB Kingston HyperX 1066MHz

Harddisc : Seagate Barracude 7200.12 500GB

Zvuková karta : Game Surround Fortissimo IV

Monitor : 19'' CRT Hyundai

Ostatní hardware : Bezdrátový X360 gamepad, Logitech MX518 Mouse, Multifunkční klávesnice, 5.1 repro, sluchátka Speedlink Medusa popřípadě Sony MDR-V700...

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 :Nejvyšší, 8xAA

Samotný chod hry : Absolutně plynulý ale...

Další poznámky : nehratelný protože....-->

-->Obrázek
Uživatelský avatar
r0nn!e
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát 17. črc 2009 19:13:54
Bydliště: Liberec

Příspěvekod Georgo555 » pát 24. črc 2009 21:34:24 » Re: Vaše sestava a jak vám na ní chodí G3A
Myslim že ti vypadlo pár poligonů xD
Georgo555
Uživatel
 
Příspěvky: 12
Registrován: sob 09. kvě 2009 13:20:55

Příspěvekod r0nn!e » pát 31. črc 2009 12:26:21 » Re: Vaše sestava a jak vám na ní chodí G3A
Už jsem to vyladil, všecko je ok.
Uživatelský avatar
r0nn!e
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát 17. črc 2009 19:13:54
Bydliště: Liberec

Příspěvekod SlayeF » úte 04. srp 2009 17:03:48 » Re: Vaše sestava a jak vám na ní chodí G3A
Vaše sestava:

Základní deska : MSI K9N Neo

Procesor : Athlon X2 3600+ (2Ghz)

Grafická karta : ATI Radeon X1800 GTO

Paměťové moduly : 2 GB

Harddisc : Barracuda 7200 160 GB

Zvuková karta : SB Live Platinum

Monitor : Asus VK266

Ostatní hardware : XXXXX

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : +- stredni, 1440x900 bez antialiasingu(snizeni rozliseni nemelo na beh vliv)

Samotný chod hry : dost blby, out je to jeste v poho, ve meste vetsinou snizena fps (odhad 15-20) vubec nejsem spokojenej. moc lidi tu amd nema, ale zajimalo by me jestli s tim ma kazdej takovej problem. puvodni G3 byl naprosto v pohodě na vysoky detaily. Krome casto uvadeneho drhnuti me nejvic stve, ze hra se kazdou chvili zastavi, 2x preskoci muzika a pokud s nekym bojuju, doplni se zpatky na max. to fakt nechapu, kdybyste nekdo vedel co delam pripadne spatne tak mi prosim dejte vedet.

Další poznámky : XXXXX
Uživatelský avatar
SlayeF
Uživatel
 
Příspěvky: 56
Registrován: úte 04. srp 2009 16:51:41

Příspěvekod Ghosty » sob 08. srp 2009 13:33:49 » Re: Vaše sestava a jak vám na ní chodí G3A
Vaše sestava:

Základní deska : ASRock ALiveNF6P-VSTA

Procesor : AMD 2 jadrá 5000+ 2,61 Ghz

Grafická karta : Geforce 9800 GTX+ 512MB GDDR3

Paměťové moduly : 2GB

Harddisc :
__________________________________________________________________________________________
Nastavenie Gothic 3 FG: Maximum rozlisenie 1260 x 1050, full detaily Anti leasing vypnuty
Chod hry:
Hra mi brutalne seka, neda sa to hrat, nastavim kludne detaily aj na minimum aj tak to tak isto seka a mam CZ verziu hry neviete co stym?
Ghosty
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: ned 15. úno 2009 15:16:45

Příspěvekod Gatě » úte 18. srp 2009 17:34:23 » Re: Vaše sestava a jak vám na ní chodí G3A
Vaše sestava:

Základní deska : nevwm

Procesor : Intel Core Duo inside 2.66 GHz

Grafická karta : Geoforce dál nevwm

Paměťové moduly : nevwm

Harddisc : 650 GB
Zvuková karta : záleží na tom???

Monitor : Xerox 20 palců

Ostatní hardware : XXXXX

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : detail střední grafika nevyšší co jde

Samotný chod hry : dobré někdy sek

Další poznámky : neznám moc svou soustavu mám nový komp a na něm Vistu takže ještě neumím moc hledat nastavení kompu
...
Uživatelský avatar
Gatě
Uživatel
 
Příspěvky: 100
Registrován: pát 19. čer 2009 12:54:37
Bydliště: Tady

Příspěvekod SPiRiTT23 » čtv 10. zář 2009 22:52:39 » Re: Vaše sestava a jak vám na ní chodí G3A
Vaše sestava:

Základní deska : NTB MSI EX620X

Procesor : C2D 2GHZ

Grafická karta : Ati Radeon HD3470 mobility 256mb

Paměťové moduly : 2x2Gb

Harddisc : 320 GB/5400 ot/min

Zvuková karta : Realtek high definition audio

Monitor : Vestavěný 16" max 1366x768

Ostatní hardware :

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : Cca střední všechno, rozlišení 1280x720

Samotný chod hry : přijatelný, ale horší jak u G3, občasný záškuby, semtam spadne,nebo se po loadu nerozběhne

Další poznámky : mám českou verzi, četl jsem tady že je částečně opatchovaná, ale že by se nějak zlepšil chod hry, se říct nedá, dialogy občas chybí, nemůžu obrat mrtvá zvířata (mrchožrouti na cestě ze sildenu do geldernu na jiných jsem to zatím nezkoušel, protože mě chod hry celkem zaskočil a čekám na 1.1 patch, comunnity patch nějak nezabral, a navíc mi zmizely veškerý nápisy v menu atd.)
SPiRiTT23
Uživatel
 
Příspěvky: 30
Registrován: pát 30. led 2009 17:49:44

Příspěvekod rylan2 » pát 11. zář 2009 14:23:58 » Re: Vaše sestava a jak vám na ní chodí G3A
pocitac komplet hp
windows vista 64
pamet 550gb
ram 2gb
g3a sem nerozjel
rylan2
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát 11. zář 2009 11:52:01

Příspěvekod Ozzous » ned 11. říj 2009 10:20:59 » Re: Vaše sestava a jak vám na ní chodí G3A
Vaše sestava:

Základní deska : MSI 790 GX

Procesor : AMD Phenom II X2 550 3,1 GHz

Grafická karta : GeForce 9600GT 1024 MB GDDR3

Paměťové moduly : Corsair DDR3 1333 8GB 4x2

Harddisc : MaxtorSTM3500320AS 500GB

Zvuková karta : Realtek Inegr. HD

Monitor : iiyama prolite 22" 1600 x 1024


______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : Max detaily

Samotný chod hry : Občasné padání
Táta říká synovi: "Tak chlapče, už je ti 15, je na čase, abychom si trochu popovídali o sexu?"
Syn: "Tak fajn, tati, co chceš vědět?"
Uživatelský avatar
Ozzous
Trvalý ban
 
Příspěvky: 954
Registrován: ned 11. říj 2009 9:05:14

Příspěvekod venca.rail » úte 13. říj 2009 12:26:57 » Re: Vaše sestava a jak vám na ní chodí G3A
Vaše sestava:

Základní deska : ASUS P5WDG2-WSPro

Procesor : Intel Core2Duo (Conroe) E6700 2,67GHz 4MB L2 Cache

Grafická karta : Gigabyte nVidia 7600GT Silent-Pipe II (256DDR3)

Paměťové moduly : 2x512 a 2x1024(3072)MB DDR II 800 Kingmax

Harddisc : Western Digital Caviar SE16WD 3200KS + Seagate 320GB,16MB,SATA/300 + Saegate Baracuda 160GB

Zvuková karta : integrovaná

Monitor : Samsung T240 24” LCD monitor

Ostatní hardware : Klávesnice Logitech G15, myš Logitech G7

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : vše naplno

Samotný chod hry : jen teleporty a pochodeň se na vteřinku kousnou

Další poznámky : až na bugy dobrý
venca.rail
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 13. říj 2009 8:04:40

Příspěvekod Spark » sob 13. úno 2010 3:43:21 » Re: Vaše sestava a jak vám na ní chodí G3A
Vaše sestava:

Základní deska : MSI c42-770

Procesor : AMD Athlon II X4 2.8GHz

Grafická karta : ATi Sapphire HD 5770 1GB DDR5

Paměťové moduly : Kingston Hyper 2x2Gb

Harddisc : Western digital 500GB

Zvuková karta : integrated Realtek

Monitor : Acer 19" širokoúhlý

Ostatní hardware : Win7 ultimate 32bit CZ

______________________________________________________________________________

Nastavení Gothic 3 : 1440 x 900 75Hz, vše na max + dohlednost detailů a vegetace zvedlá přez g3.ini

Samotný chod hry : pod 80fps neklesám

Další poznámky : ŘEŠENÍ SEKÁNÍ HRY :arrow: http://forum.gothicz.net/viewtopic.php?f=132&t=9445
Chuckovi se nelíbí tvůj podpis!
Spark
Uživatel
 
Příspěvky: 116
Registrován: sob 13. úno 2010 2:23:29

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

cron