Nějaké návrhy/otázky k fóru ? Pište sem.
Mám pár dotazá a chtěl bych vědět odpověď
PROČ se zrušili zlaté i karmu?
JAK si změním skin ?
-
Sertr
- Uživatel
-
Plánuje někdo odpivídat na mou otázku s Veterány? Nebo se naní už dočista zapomělo v propadlišti dejin?

-

mozkomorrr
- Uživatel
-
-
Zlaté byly i na předchozím fóru GFN (= k ničemu), takže není důvod je tu mít znovu. Karma mód byl v jistých ohledech také nepostačující, a proto se přechází na nový "odměnový" systém pomocí speciálních ranků (ještě není implementován).
Závěrem skin se dá změnit, stejně tak jako všechna možná nastavení, v Uživatelském panelu (vlevo, popř. vpravo nahoře)

"Veteráni" se budou pravděpodobně kompletně renovovat ("veteránem" - nebude se to tak pravděpodobně jmenovat - se stane ten, který přes všechny kladné ranky postoupí až k nejvyššímu = "veterán")

-

R3l!3f_CZ
- Uživatel
-
-
já jsem se chtěl jenom zeptat, jestli by nešlo udělat nějakou tabulku, která vyskočí při obdržení PM.. nebo kdyby to šlo alespoň při tomto obdržení zvýraznit, třeba červeně.. a druhá vecička je, jestli by nešlo nějako zvýraznit nebo odlišit číslování stránek u topiců.. to číslo je na šedém podkladě a proto mi to splývá.. předem díky za zvážení

-

Jémák
- Crysis fighter no. 1
-
Asi jsem lama, ale nezjistila jsem, jak můžu smazat ze soukromých zpráv konkrétní zprávu. Prosím o radu, děkuji
-

kloudici
- Zasloužilý člen fóra
-
Jémák píše:já jsem se chtěl jenom zeptat, jestli by nešlo udělat nějakou tabulku, která vyskočí při obdržení PM.. nebo kdyby to šlo alespoň při tomto obdržení zvýraznit, třeba červeně.. a druhá vecička je, jestli by nešlo nějako zvýraznit nebo odlišit číslování stránek u topiců.. to číslo je na šedém podkladě a proto mi to splývá.. předem díky za zvážení

Uživatelský panel -> Nastavení -> Zobrazit popup okno při nové soukromé zprávě -> "Ano"
-

Charly
- Zasloužilý člen fóra
-
kloudici píše:Asi jsem lama, ale nezjistila jsem, jak můžu smazat ze soukromých zpráv konkrétní zprávu. Prosím o radu, děkuji
normálka, označíš ty, které chceš smazat. Pak pod nimi je otevírací seznam s položkami:
Označit/odznačit
Odstranit
tak dáš to odstranit a pak klikneš na přejít, pak ano a je to.
-

Milhaus
- Zasloužilý člen fóra
-
Díky. Nenapadlo mě, že mám kliknout na to ,,přejít" (odstranit tam není)

-

kloudici
- Zasloužilý člen fóra
-
Charly píše:Jémák píše:já jsem se chtěl jenom zeptat, jestli by nešlo udělat nějakou tabulku, která vyskočí při obdržení PM.. nebo kdyby to šlo alespoň při tomto obdržení zvýraznit, třeba červeně.. a druhá vecička je, jestli by nešlo nějako zvýraznit nebo odlišit číslování stránek u topiců.. to číslo je na šedém podkladě a proto mi to splývá.. předem díky za zvážení

Uživatelský panel -> Nastavení -> Zobrazit popup okno při nové soukromé zprávě -> "Ano"
super, děkuju

a to zvýraznění číslování stránek u topiců by nějak udělat šlo?, vím, že to je taková blbost, ale mě to přijde, že by to bylo lepší..
-

Jémák
- Crysis fighter no. 1
-
Já jsem se chtěl zeptat, proč už Lee není admin, dík.
-
bazo
- Trvalý ban
-
Bude to znít blbě, ale:
El Kamile, když už tu je topic, který se zabívá Gothic 4, nechtělo by se Tobě nebo někomu z vedení založit i topic
Gothic Multiplayer
Mohlop by se tam diskutovat o tom jak se na to lidi těší a případně i polemizovat o tom jaké to bude
(tedy jestli od tvorby mulťáku neopusili)
A zase vím prd

-

Tenk
- Uživatel
-
-
Bude se nové forum přesouvat i s webem? gf.kamilkrasny.cz zní... divně

Nevyhovující podpis byl odstraněn administrátorem!
V podpisu jsou povoleny obrázky a text. Max šířka obrázku: 500 px, max velikost: 150 kB. Max velikost písma: "velké" (size = 150). Kombinace textu a obrázků nesmí na výšku překročit 150 px. Nevyhovující podpisy mohou být bez varování smazány. Nahraď tuto zprávu upraveným podpisem.
-

NeverWinter
- Nováček
-
-
je to jen dočasný. Vždyť to máš i na webu v novinkách. To, že zatím web funguje je spíše náhoda. Správně už neměl několik dní fungovat, neboť měli zrušit starý hosting, ale zatím to neudělali. Až bude nový, pak se tam všechno přesune.
-

Milhaus
- Zasloužilý člen fóra
-
bazo píše:Já jsem se chtěl zeptat, proč už Lee není admin, dík.
protože byl neaktivní na starém fóru.. stejně tak Thorus a Warezz
Tenk píše:Bude to znít blbě, ale:
El Kamile, když už tu je topic, který se zabívá Gothic 4, nechtělo by se Tobě nebo někomu z vedení založit i topic Gothic Multiplayer
pokud vím, tak MP se vyvíjí na G1 (jestli ještě), takže samostatná sekce o G MP není třeba (navíc to není oficiální počin vývojářů (PB nebo Spellbound)
-

El Kamil
- Velkovévoda panství Česko-Gothického
-