Menu

Problém s mizejícími stromy

Pokud se vám povedlo hru spustit, ale máte s ní problémy, pište sem.
Odpovědný moderátor: Watty Watts
Pravidla fóra
  • Sekce Technické problémy má pomoct uživatelům v případě, že mají nějaký herní problém, proto je nutné, aby byla přehledná - tak, aby se uživatelé hledající konkrétní radu nemuseli probírat hromadou nic neřešícího balastu (spamu).
  • Proto bude jakýkoliv spam bez varování smazán a každý spamující uživatel tvrdě postihován
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..

Tato sekce slouží k řešení vašich problémů se hrou (programem) jako takovou, ne problémů herních. K tomu slouží sekce jiná - Zákysy.
Příspěvekod lucyisconfused » pát 19. led 2018 17:56:06 » Problém s mizejícími stromy
Mám takový problém :D Nainstalovala jsem si Gothic 3 a k němu community patch 1.74
Jenže ten patch mi asi nefunguje správně jak by měl, protože mi tam všude problikávají stromy a různě se objevují nebo mizí. Nevíte někdo co s tím? Dost mě to štve. Myslíte, že to může být grafickou kartou? Mám AMD Radeon HD 8570M
lucyisconfused
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 19. led 2018 10:34:19

Příspěvekod Jémák » pát 19. led 2018 19:40:58 » Re: Problém s mizejícími stromy
máš aktuální ovladače?
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 8110
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Ramesse » pát 19. led 2018 19:55:57 » Re: Problém s mizejícími stromy
S patchmi 1.7x (x=0-4) boli od začiatku problémy so zobrazním "speedtrees" (stromy/keře).

Neinštaluj CP1.74 - použi CP 1.75.14 - je to posledné vydanie patchu pre základnú hru Gothic-3.
Uživatelský avatar
Ramesse
Uživatel
 
Příspěvky: 156
Registrován: pát 03. led 2014 12:15:17

Příspěvekod lucyisconfused » pát 19. led 2018 20:26:14 » Re: Problém s mizejícími stromy
Jémák: Vše mám aktuální.

Ramesse: Nainstalovala jsem tedy ten 1.75.14 patch, ale stromy stále problikávají a mizí... Může to být i tím, že jsem prvně měla nainstalovaný ten 1.74 a pak jsem to přeinstalovala tím 1.75?
lucyisconfused
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 19. led 2018 10:34:19

Příspěvekod lucyisconfused » pát 19. led 2018 20:49:59 » Re: Problém s mizejícími stromy
Tak jsem zkusila hru přeinstalovat a nainstalovat už jen ten novější patch. Žádná změna, stromy stále blikají a mizí. A dělá mi to jen s tím patchem, když hraji hru v originálu, tak to nedělá, ale zase mi tam chybí třeba teleporty na sebrání nebo jiné důležité věci, což je na nic :D
lucyisconfused
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 19. led 2018 10:34:19

Příspěvekod Ramesse » pát 19. led 2018 20:58:07 » Re: Problém s mizejícími stromy
Čo som čítal na WOGu, tak sa nedoporučuje preinštalovávaž Patche cez seba. CP1.75.14 by mal byť nainštalovaný na holú hru Gothic-3. Ak problém aj naďalej pretrváva, tak potom bude na vine grafárna. Ideal pre Gothic 3 je rada Ge-Force...
Uživatelský avatar
Ramesse
Uživatel
 
Příspěvky: 156
Registrován: pát 03. led 2014 12:15:17

Příspěvekod lucyisconfused » pát 19. led 2018 21:07:20 » Re: Problém s mizejícími stromy
I tak díky.
Na minulém počítači jsem Ge-Force taky neměla a hra jela s patchem bez problému, je to záhada. A nejde třeba něco přepsat v .ini?
lucyisconfused
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 19. led 2018 10:34:19

Příspěvekod Ramesse » pát 19. led 2018 21:14:04 » Re: Problém s mizejícími stromy
To miznutie stromov sa prejavuje ako? Pokiaľ miznú v diaľke kolem horizontu, tak je to normálny jav... ja som myslel, že sa to deje pár metrov od hrdinu...

Skus ešte toto: nájdi tieto riadky v ge3.ini a uprav: (sprav si pred úpravou zálohu!!)

;DistanceHigh.fFarClippingPlane_High - 1000.0=min, 50000.0=max, 10000.0=default
DistanceHigh.fFarClippingPlane_High=50000.0

;DistanceLow.fFarClippingPlaneLowPolyMesh_High - 10000.0=min, 300000.0=max, 100000.0=default
DistanceLow.fFarClippingPlaneLowPolyMesh_High=300000.0

;VegetationViewRange.fViewDistance_VeryHigh - 1000.0=min, 30000.0=max, 7500.0=default
VegetationViewRange.fViewDistance_VeryHigh=30000.0

Sú to max. parametre pre zobrazenie objektov a je možne, že hra bude i krapet sekat...
Uživatelský avatar
Ramesse
Uživatel
 
Příspěvky: 156
Registrován: pát 03. led 2014 12:15:17

Příspěvekod lucyisconfused » pát 19. led 2018 21:38:15 » Re: Problém s mizejícími stromy
Ani tohle nefunguje.

No projevuje se to tak, že když se dívám jakoby na stromy, tak v tom jednom stromu problikávají další stromy, ale třeba jiného vzhledu a pořád se to mění. Nebo se zobrazují tam, kde by být neměly. Nakonec v tom asi bude ta grafika, jinak fakt nevím, čím by to mohlo být...
lucyisconfused
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 19. led 2018 10:34:19


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé