Menu

Poradna

Sekce pro pokec o hrách na PC či konzole
Pravidla fóra
V této sekci se mohou vyskytovat topicy o hrách.
Není nutné zakládat vždy téma nové, lze využít i obecné téma o hrách, pokud se nejedná o kopletní rozbor nějaké hry, nebo o delší debatu o ní.
Neaktivní nebo nezajímavé témata budou mazány bez upozornění.
Rozhodnutí, je-li téma potřebné je na moderátorech fóra a proti jejich rozhodnutí není odvolání.

Pravidla pro založení téma:
Chcete-li předejít tomu, že vám moderátor zamče, nebo smaže téma rovnou, dodržujte tato pravidla:
1.) při zakládání tématu o hře uveďte do názvu tématu název hry.
2.) V prvním, úvodním příspěvku tématu uveďte obecné informace o hře, aby i uživatelé, kteří hru neznají věděli a pochopili, o jakou hru se jedná.
3.) nezakládejte zde témata obecná o hrách, nezakládejte zde poradny o nějaké hře, kam máte jít a co dělat tam a tam, či podobné věci, neboť vám budou taková témata smazána. Nejedná se o prostor pro poradnu, co se hrou, ale o prostor pro bavení se o konkrétní hře jako celku.
4.) Pokud chcete i přesto založit nějaké obecné téma o hrách, jako hlasování o nejlepší hře atd., kontaktujte nejprve moderátora, jestli vám jej schválí. Takové téma by ale muselo mít dobrou úroveň a smysl. Pak by bylo vytvořeno jako důležité, aby se odlišilo od těch ostatních.

Chcete-li se poradit ohledně nějaké hry, která vám nefunguje, využijte topic na radění nebo příslušný topic s hrou, který již zde existuje.
Nezakládejte zde kvůli tomu samostatné téma jen s otázkou na radu.
Příspěvekod Jardin » úte 20. bře 2012 10:15:04 » Re: Poradna
Nehrajete někdo Orcs must die! ? Je to docela super pařba na odreagování, ale všude píšou o multiplayeru/kooperaci a já tu možnost v menu hry nikde nevidim. A ono když je ta mapa dělaná spíš pro 2, tak to je pro mě samotnýho dost těžký :)
Uživatelský avatar
Jardin
Uživatel
 
Příspěvky: 221
Registrován: stř 02. črc 2008 23:41:35

Příspěvekod Zero » pát 06. dub 2012 12:37:39 » Re: Poradna
Hraju Baldur's Gate a mám problém s Minscem. Ten tupoň na mě furt útočí, že kašlu na jeho quest, a to jsem zrovna vstoupil do Gnollské pevnosti, kde mám právě ten quest splnit. Ať dělám cokoliv, tak na mě prostě útočí, ani vyhodit z party ho nepomáhá. Nevíte někdo, jak se toho zbavit a udobřit si ho? Popř. pokud ho zabiju, přidá se mi pořád ta čarodějka do party? Nějaký mág by se mi totiž dost hodil, tak abych o ni kvůli Minscovi nepřišel.
Uživatelský avatar
Zero
Uživatel
 
Příspěvky: 1768
Registrován: sob 01. zář 2007 8:51:50

Příspěvekod Aragorn465 » stř 30. kvě 2012 9:12:50 » Re: Poradna
Zdravím, tak jsem si zase nainstaloval Medieval 2 Total War. Chci si k tomu nainstalovat mod Third Age Total War. Tento mod vyžaduje datadisk k M2TW, který se jmenuje Kingdoms. Ten už mám. Ještě však potřebuju patch na tento datadisk. Je to patch 1.5 cz, který nemůžu nikde stáhnout. Na netu je tento patch i v ostatních verzích (UK,US,EU,RU....) ale to mi hra nevezme, protože je to česká verze. Patch 1.5 cz sice na netu najdu, ale nejde mi stáhnout pravděpodobně proto, že je ta daná stránka zrušená. Nevíte kde se to dá stáhnout? Popřípadě nemá to někdo v počítači?
Aragorn465
Čas není skutečný...
Uživatelský avatar
Aragorn465
Uživatel
 
Příspěvky: 253
Registrován: čtv 23. dub 2009 13:44:14
Bydliště: Minas Tirith

Příspěvekod Stone » čtv 31. kvě 2012 14:36:53 » Re: Poradna
Co vím, tak na nainstalování jakéhokoliv modu je potřeba M2 TW: Kingdoms verze 1.5. Ale vím taky, že většinou fungují jen na eng. verzích hry, na českých vůbec a nebo jen minimálně (osobně jsem Third age hrál taktéž na eng). Ten patch a i ty předešlé mám (musí se instalovat postupně na sebe) ale jsou právě na eng. verzi tak nevím. Klidně ti je pošlu ale moc bych tomu nevěřil. :) Sežeň si raději anglickou verzi a budeš to mít jistější

PS: Ten mód je stejně takovej slabej :)
Uživatelský avatar
Stone
Uživatel
 
Příspěvky: 1330
Registrován: sob 01. zář 2007 15:48:35
Bydliště: behind enemy lines...

Příspěvekod Aragorn465 » čtv 31. kvě 2012 20:50:47 » Re: Poradna
Stone píše:Co vím, tak na nainstalování jakéhokoliv modu je potřeba M2 TW: Kingdoms verze 1.5. Ale vím taky, že většinou fungují jen na eng. verzích hry, na českých vůbec a nebo jen minimálně (osobně jsem Third age hrál taktéž na eng). Ten patch a i ty předešlé mám (musí se instalovat postupně na sebe) ale jsou právě na eng. verzi tak nevím. Klidně ti je pošlu ale moc bych tomu nevěřil. :) Sežeň si raději anglickou verzi a budeš to mít jistější

PS: Ten mód je stejně takovej slabej :)

Tak já jsem ho hrál a nepřijde mi špatnej. :wink: No jestli to je jen na anglickou verzi tak to nepůjde. To už jsem zkoušel. :wink: Nejlepší by bylo, kdybych mohl udělat z český anglickou. :)
Aragorn465
Čas není skutečný...
Uživatelský avatar
Aragorn465
Uživatel
 
Příspěvky: 253
Registrován: čtv 23. dub 2009 13:44:14
Bydliště: Minas Tirith

Příspěvekod Jardin » stř 13. čer 2012 22:19:33 » Re: Poradna
Doporučili byste mi nějakou hru (třeba i nezávislou), kterou bych rozjel na netbooku a mohl pařit při cestách vlakem? Nějakou nenáročnou, teď například hraju Plants vs Zombies a je to skvělá pařba na 50 minut ve vlaku :)
Uživatelský avatar
Jardin
Uživatel
 
Příspěvky: 221
Registrován: stř 02. črc 2008 23:41:35

Příspěvekod Sirius » pát 15. čer 2012 19:13:54 » Re: Poradna
Aragorn465 píše:Zdravím, tak jsem si zase nainstaloval Medieval 2 Total War. Chci si k tomu nainstalovat mod Third Age Total War. Tento mod vyžaduje datadisk k M2TW, který se jmenuje Kingdoms. Ten už mám. Ještě však potřebuju patch na tento datadisk. Je to patch 1.5 cz, který nemůžu nikde stáhnout. Na netu je tento patch i v ostatních verzích (UK,US,EU,RU....) ale to mi hra nevezme, protože je to česká verze. Patch 1.5 cz sice na netu najdu, ale nejde mi stáhnout pravděpodobně proto, že je ta daná stránka zrušená. Nevíte kde se to dá stáhnout? Popřípadě nemá to někdo v počítači?

Zdravím, je to patch 1.3. http://www.comgad.cz/patch/ Tady máš odkaz na něj. Jen si přes klávesovou zkratku (Ctrl + F) najdi Medieval, najde to jak Kingdoms tak i normální neopatchovanou hru :). Tak přeji hodně úspěchů ve hře :wink: (Zdraví zdatný Dán a Francouz :lol: )
Obrázek
Uživatelský avatar
Sirius
Uživatel
 
Příspěvky: 772
Registrován: pon 11. dub 2011 18:05:32
Bydliště: Chrám Řádu věčného plamene

Příspěvekod Nekolacek » pát 29. čer 2012 14:12:11 » Re: Poradna
Zdravím , ano jsem tu opětovně já a opětovně mám nějaký problém : Jde o hru Age of Empires Online - Hra byla vyzkoušena na :
Amd Athlon XP 2400+ na taktu 2ghz s grafikou Ati 9600XT 128mb
AMD Athlon XP 2800+ s taktem 2,2GHZ a grafikou ATI 4650 512mb

Na obou PC to hazí neodesílat. Help?
Na obou byl SP3 , Win XP Profi 32 , Net Framework 4 , aktuální direxty i ovladače<-- jen na PC s ATI 6450 (12.4)

Mimochodem , nezkoušejte mi říct že to na jednojádru nepojede. Blbost. Na tomhle bez problému Hraji Mass Effect 2 , Dragon Age , BulletStorm , Skyrim (<-- Ten mi padal po 5 minutách ale to byl problém jinde)
Uživatelský avatar
Nekolacek
Trvalý ban
 
Příspěvky: 769
Registrován: pon 10. srp 2009 23:43:13
Bydliště: Tam kde lítají jednorožci a kakají gumíky.

Příspěvekod CholMa » úte 24. črc 2012 21:49:49 » Re: Poradna
Hoj, mám problém.
Znova jsem si rozjel kampaň Mafia 2 za vita. Mám všechny balíčky a dlc.
Jsem teď myslím že v předposlední misi, zachránil jsem Joeho z toho hotelu a teď mám odvést 55 000,- Brunovi, jenže jak přijdu k jeho dveřím, neoběví se mi žádná možnost zaklepat, otevřít nebo tak něco. (jsem ve správných dveřích, a peněz mám dost). Nevíte jak dál?
Uživatelský avatar
CholMa
Uživatel
 
Příspěvky: 305
Registrován: stř 01. dub 2009 15:47:09
Bydliště: Vila de la CholMa

Příspěvekod Shaidarol » úte 24. črc 2012 22:13:08 » Re: Poradna
A byl jsi v docích u Dereka? Resp. dává ti teď hra cíl "dones peníze Brunovi", nebo tak nějak?
Uživatelský avatar
Shaidarol
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 710
Registrován: sob 01. zář 2007 17:22:52

Příspěvekod CholMa » stř 25. črc 2012 5:55:56 » Re: Poradna
Shaidarol píše:A byl jsi v docích u Dereka? Resp. dává ti teď hra cíl "dones peníze Brunovi", nebo tak nějak?

Jop, i Joe mi dal svou půlku mám tedy 55 tisíc a na mapě aktuální úkol ,,dones peníze Brunovi,,
Uživatelský avatar
CholMa
Uživatel
 
Příspěvky: 305
Registrován: stř 01. dub 2009 15:47:09
Bydliště: Vila de la CholMa

Příspěvekod Shaidarol » stř 25. črc 2012 10:47:09 » Re: Poradna
Tak to netuším :???: Napadá mě akorát hrát tu kapitolu znovu, ale to jsi asi slyšet nechtěl :)
Uživatelský avatar
Shaidarol
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 710
Registrován: sob 01. zář 2007 17:22:52

Příspěvekod Shoggot » stř 25. črc 2012 10:53:57 » Re: Poradna
http://forums.2kgames.com/archive/index ... 82677.html

Vypadá to na bug. Rozjeď kapitolu znova a pro jistotu nevylupuj obchody.
Uprchlíky #prijimam
Uživatelský avatar
Shoggot
Uživatel
 
Příspěvky: 1875
Registrován: sob 26. črc 2008 13:53:22

Příspěvekod CholMa » stř 25. črc 2012 21:05:32 » Re: Poradna
Jo pomohlo rozjet kapitolu znova, díki moc. :wink:
Uživatelský avatar
CholMa
Uživatel
 
Příspěvky: 305
Registrován: stř 01. dub 2009 15:47:09
Bydliště: Vila de la CholMa

Příspěvekod Garvell » úte 07. srp 2012 18:18:02 » Re: Poradna
Nevíte někdo o nějaké hře co se podobá hře gothic nebo risen?Myslím tím tak že to bude mít podobnou grafiku ,stejnou kameru atd.
I am back!
Uživatelský avatar
Garvell
Uživatel
 
Příspěvky: 188
Registrován: úte 17. led 2012 17:43:26
Bydliště: Všude kde se dá

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé