Menu

Gothic ½ — SystemPack

Obecné pokecání o všech dílech série.
Příspěvekod Maacho » sob 28. úno 2015 17:12:12 » Re: Gothic ½ — SystemPack
infiltrace.jpg

Ahoj,
když kliknu a chci uložit kterýkoliv ze zde umístěných systempacků, antivir nod32 mi to nedovolí a dá to do karantény. Co s tím? Konkrétně bych rád http://dl1.worldofplayers.ru/games/goth ... ck-1.0.exe
Za odpověď předem děkuju. J.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Maacho
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 28. úno 2015 11:53:10

Příspěvekod helpo1 » sob 28. úno 2015 19:49:45 » Re: Gothic ½ — SystemPack
DISCLAIMER: nemám NOD a nepoužívám SP, ale:
když 56 antivirů (a spol.) včetně ESET-NODu32 napíše, že je soubor nezávadný, tak to beru.
Obrázek
Uživatelský avatar
helpo1
Uživatel
 
Příspěvky: 827
Registrován: úte 12. říj 2010 13:09:30
Bydliště: forum.gothicz.net

Příspěvekod Maacho » ned 01. bře 2015 19:45:09 » Re: Gothic ½ — SystemPack
helpo1 píše:DISCLAIMER: nemám NOD a nepoužívám SP, ale:
když 56 antivirů (a spol.) včetně ESET-NODu32 napíše, že je soubor nezávadný, tak to beru.


A testoval jsi soubor anebo odkaz na ten soubor umístěný na těchto stránkách? Dnes jsem na odkaz znovu kliknul s naprosto stejným výsledkem. :twisted: Nevíš tedy o nějakém jiném odkazu odkud by se dal stáhnout?
Maacho
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 28. úno 2015 11:53:10

Příspěvekod helpo1 » ned 01. bře 2015 20:22:43 » Re: Gothic ½ — SystemPack
Kdybych testoval odkaz, vypadalo by to takhle. Navíc, ten je taky absolutně čistý.

Ne. Říkám, že SP nepoužívám.
Obrázek
Uživatelský avatar
helpo1
Uživatel
 
Příspěvky: 827
Registrován: úte 12. říj 2010 13:09:30
Bydliště: forum.gothicz.net

Příspěvekod Dolero » ned 01. bře 2015 22:27:50 » Re: Gothic ½ — SystemPack
Maacho, co si NOD při stahování vypnout a po té dát staženému souboru výjimku? Jelikož v žádném z těch odkazů žádný virus není... :wink:

helpo1 píše:Ne. Říkám, že SP nepoužívám.


Já bych bez SP nemohl už Gothic ani hrát, ty pády, blikající textury a bez pořádného rozlišení... Nikdy! :D
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Uživatel
 
Příspěvky: 2041
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod helpo1 » ned 01. bře 2015 22:36:13 » Re: Gothic ½ — SystemPack
Dolero píše:Já bych bez SP nemohl už Gothic ani hrát, ty pády, blikající textury a bez pořádného rozlišení... Nikdy! :D

Nu, ad jedna mám Vistu, ad dva jsem už celkem dlouho nehrál a ad tři chci Gothicy komplet reinstalovat (verze z GOGu), tak to moc velký význam zatím nemá. :lol:
Obrázek
Uživatelský avatar
helpo1
Uživatel
 
Příspěvky: 827
Registrován: úte 12. říj 2010 13:09:30
Bydliště: forum.gothicz.net

Příspěvekod Maacho » úte 03. bře 2015 15:30:05 » Re: Gothic ½ — SystemPack
Tak nakonec jsem nod na chvíli vypnul, stáhl soubor a pak ho pro jistotu prohnal antivirem a je v pořádku. Tak nevim, proč ho nechtěl dovolit stáhnout. Každopádně už vše funguje! A Vám díky za rady. :-)
Maacho
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 28. úno 2015 11:53:10

Příspěvekod Dolero » pon 16. bře 2015 16:24:08 » Re: Gothic ½ — SystemPack
http://worldofplayers.ru/threads/36519/

Je již nová verze System Packu! Bohužel, Rusky neumím vůbec, je tu někdo znalý jazyka ruského, jenž by to dokázal přeložit? Nebo kdo má kontakt na MaGotha, mohl by tady dát update :)
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Uživatel
 
Příspěvky: 2041
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod Marnet » čtv 19. bře 2015 16:01:37 » Re: Gothic ½ — SystemPack
Zdravím všechny (zvlášť ty staré známé :) ), po delší době jsem si chtěl zahrát Gothica, používám Win7 narazil jsem na tyhle úpravy, jenže při spuštění to vyhodí chybu viz obrazek dole. Neví někdo proč to dělá a jak to rozběhnout? Používám krabicovou verzi ta chyba skáče i když nainstaluju system pack i když zkouším jen čistou hru.

Edit: To samé dělá i gothic 2 gold edice :???:

Kód: Vybrat vše
http://imageshack.cz/images/2015/03/19/goz.jpg
Uživatelský avatar
Marnet
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: pon 03. zář 2007 13:27:47

Příspěvekod Snupy » ned 14. čer 2015 18:41:30 » Re: Gothic ½ — SystemPack
Taky mám takový problém:D
Snupy
Uživatel
 
Příspěvky: 455
Registrován: úte 07. srp 2012 10:11:05

Příspěvekod Snupy » ned 14. čer 2015 19:16:19 » Re: Gothic ½ — SystemPack
http://forum.worldofplayers.de/forum/threads/105298-GOTH%C4%B0C-2-binkw32-dll-(
hele tak problém jsem našel, stačí si najít příspevěk, asi 4 příspěvek od shora od uživatele rockfest. Stáhneš ten .rar a vložíš ho do složky system a všechno by mělo jet jak má. Jestli ne, tak zkus dát ještě kompabilitu s windows Vista. A pojede to:) Hodně štěstí.
Snupy
Uživatel
 
Příspěvky: 455
Registrován: úte 07. srp 2012 10:11:05

Příspěvekod MaGoth » ned 21. čer 2015 9:54:53 » Re: Gothic ½ — SystemPack
@Marnet,
Install these updates:
1. Install this update(if not installed).
— Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86)
— Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x64)
— Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package (x86)
— Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package (x64)
2. Install Microsoft DirectX SDK.
— DirectX_Jun2010_Redist.exe or Web install — DXWebSetup.exe,
3. Reinstall the Gothic game in accordance with the instructions for installing the SystemPack.
MaGoth
Uživatel
 
Příspěvky: 40
Registrován: pát 02. srp 2013 0:38:52

Příspěvekod bufford » pát 28. srp 2015 18:36:35 » Re: Gothic ½ — SystemPack
mam podobne potize , kdyz stahnu patche nejdou mi vlozit do zadne slozky , poradite ? potreboval bych vedet co mam stahnout jako prvni a kam to vlozit ?
bufford
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: stř 26. srp 2015 11:30:13

Příspěvekod Milhaus » úte 01. zář 2015 23:49:37 » Re: Gothic ½ — SystemPack
Postup jak a kam a co instalovat máš přímo zde v topicu v prvním a druhém příspěvků. Víc k tomu prostě napsat nejde. Kam soubory stahneš, je tvoje věc, nainstalovat je musíš do složky, kde máš gothic. Samotnou hru neinstaluj do složky Program files, ale někam mimo a samotné instlační programy spouštěj jako správce (pravé tlačítko na soubor a zde vybrat Spustit jako správce)
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5640
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod Emperor » ned 08. lis 2015 16:24:02 » Re: Gothic ½ — SystemPack
At the moment MaGoth´s links are not working, try this ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4690
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé