Menu

Gothic 5

Obecné pokecání o všech dílech série.

Gothic 5

Já myslím že, ano.
44
51%
Ne potom fiasku s Gothic4 ne.
27
31%
Nevím.
16
18%
 
Celkem hlasů : 87

Příspěvekod Kočkodlak » ned 19. říj 2014 20:15:40 » Re: Gothic 5
Slyšel jsem, že Arcania už nemá podtitul Gothic 4. To znamená že PB teď můžou udělat svůj vlastní Gothic 4. Mě by se místo G4 líbil i nějaký prequel ke Gothicu 1. Třeba bychom mohli hrát za mladého Xardase nebo Rhobara II.. Jen můj názor. :wink:
Uživatelský avatar
Kočkodlak
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned 19. říj 2014 19:17:35

Příspěvekod Apolos » pát 12. pro 2014 1:09:55 » Re: Gothic 5
Mě osobně by stačil Gothic 1 a 2 android edition.... to by bylo božské... :)
Uživatelský avatar
Apolos
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: úte 10. zář 2013 9:56:17
Bydliště: Tak jako jak se to vezme...

Příspěvekod Greg » pát 12. pro 2014 12:46:28 » Re: Gothic 5
No nevím, jak by se vymyslelo ovládání...
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1928
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Dolero » pát 12. pro 2014 14:58:26 » Re: Gothic 5
Gothic na mobily? Ne! :D
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Uživatel
 
Příspěvky: 2041
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod sleeper » pát 12. pro 2014 16:16:11 » Re: Gothic 5
Apolos píše:Mě osobně by stačil Gothic 1 a 2 android edition.... to by bylo božské... :)

Však jeden Poliak na ňom už pracuje...

...ale pochybujem, že ho dokončí a vôbec dostane povolenie na vydanie.
Uživatelský avatar
sleeper
Uživatel
 
Příspěvky: 2292
Registrován: ned 25. kvě 2008 13:30:40
Bydliště: Tam, kde sa dobre pije!

Příspěvekod Kočkodlak » ned 14. pro 2014 18:30:29 » Re: Gothic 5
Já bych chtěl aby udělali remake na G1, G2 a NH. Dát to do moderního enginu s luxusní grafikou, ale přitom nechat celý příběh a všechny úkoly stejné by bylo opravdu super! Co myslíte?
Uživatelský avatar
Kočkodlak
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned 19. říj 2014 19:17:35

Příspěvekod Dolero » ned 14. pro 2014 18:32:55 » Re: Gothic 5
Ztratilo by to svůj styl a atmosféru :)
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Uživatel
 
Příspěvky: 2041
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod Emperor » ned 14. pro 2014 18:41:02 » Re: Gothic 5
Já myslím, že pro to není žádný důvod. Skvělá grafika a moderní engine (ať už to znamená cokoli) neznamená automaticky skvělou hru, G1 a G2 se bez podobných pozlátek obejdou. Možná jako zajímavost, kuriozita, ale při hraní bych sáhnul po originálních hrách bez úprav, už kvůli té pochmurné atmosféře.

Spíš by mě zajímalo, jak by vypadal G3 upravený ve stylu předchozích géček (grafika, soubojový systém atd.), to by bylo pro mě zajímavější ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4690
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Dolero » ned 14. pro 2014 18:53:11 » Re: Gothic 5
Emperor píše:Spíš by mě zajímalo, jak by vypadal G3 upravený ve stylu předchozích géček (grafika, soubojový systém atd.), to by bylo pro mě zajímavější ...


Kdyby zůstali na stejném enginu a stylu tvorby, tudíž co uměli a s čím uměli, myslím, že by to byla skvělá hra, možná lepší než G2A, protože by tam přidali věci, opravili chyby... Škoda, že s to již nedozvíme.
Ale můžeš nasbírat Piranha Bytes z roku 2004, dát jim pár milionů a hodit to na kickstarter, třeba by ses toho dočkal :D
Valašská trojka: já, ona, slivovica
https://i.gyazo.com/a6feb9c25f92cbac313 ... 99e609.gif
Uživatelský avatar
Dolero
Uživatel
 
Příspěvky: 2041
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod Apolos » pon 15. pro 2014 19:19:49 » Re: Gothic 5
S ovládáním na androidu by nebyl problém... Gothic na telefonech už jde... přes wifi pomocí Splashtop...vytvoříte si virtual gamepad podle vaší potřeby a hrajete...já už jsem přes wifi dohrál 4 kapitoly a ovládání v poho ... Teď jen aby to šlo offline :)
Uživatelský avatar
Apolos
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: úte 10. zář 2013 9:56:17
Bydliště: Tak jako jak se to vezme...

Příspěvekod Atron7771 » úte 27. led 2015 20:22:13 » Gothic 5
Doufám že vyjde.
Naposledy upravil Emperor dne úte 27. led 2015 20:34:16, celkově upraveno 2
Důvod: témata sloučena
Nemám co na práci.
Atron7771
Uživatel
 
Příspěvky: 38
Registrován: úte 28. led 2014 20:43:19
Bydliště: Pod stromem s oběšencem

Příspěvekod sleeper » sob 07. bře 2015 17:33:01 » Re: Gothic 5
Kočkodlak píše:Já bych chtěl aby udělali remake na G1, G2 a NH. Dát to do moderního enginu s luxusní grafikou, ale přitom nechat celý příběh a všechny úkoly stejné by bylo opravdu super! Co myslíte?

To je síce pekný nápad a páčilo by sa to aj mne, ale hra by pravdepodobne stratila svoju atmosféru, hrateľnosť a možnosti (marvin)... Viem si predstaviť Kolóniu v nádhernej fotorealistickej grafike, ale bojím sa, že by to vývojári nezvládli. Nie pri zachovaní kvality a možností originálneho Gothicu 1/2.
Uživatelský avatar
sleeper
Uživatel
 
Příspěvky: 2292
Registrován: ned 25. kvě 2008 13:30:40
Bydliště: Tam, kde sa dobre pije!

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé