Menu

Gothic ½ — SystemPack

Obecné pokecání o všech dílech série.
Příspěvekod Skiper » úte 11. črc 2017 13:12:24 » Re: Gothic ½ — SystemPack
taky mám problém: účet mám jako administrátor, složku gothic II jsem přesunul z program files někam na jinej disk, do složky Gothic II jsem nainstaloval fix,playerkit,systempack přesně podle návoda na Gold edition. Hra pořád nefunguje. Jediní co mě napadá, že jsem při instalaci fixů všechno nechal v angličtině, jestli to něco mění, nevim. Taky vždycky se to snažilo umístit to složky Jowood/GothicII nebo tak nějak, ale myslim že tam by to nemělo bejt ne ? obzvlášť když je to steam verze hry. Fakt si nevím rady, makám tady na tom už tak 2 hodiny :sad:

PS: jsou odkazy zastaralé ? prosím potřebuju odpověď
Skiper
Uživatel
 
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 02. led 2014 22:02:58

Příspěvekod lopez.com » čtv 10. srp 2017 8:15:50 » Re: Gothic ½ — SystemPack
Zdravím,

mám instalovat systempack, když chci pak instalovat Návraty?

Díky!
Lidi, probuďte se!
Uživatelský avatar
lopez.com
Uživatel
 
Příspěvky: 32
Registrován: sob 19. čer 2010 15:17:44
Bydliště: Doma

Příspěvekod Emperor » čtv 10. srp 2017 12:01:21 » Re: Gothic ½ — SystemPack
doporučuje se to ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4881
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Anarchost » ned 01. dub 2018 19:55:53 » Re: Gothic ½ — SystemPack
Neviem či to tu ešte žije ale mám dosť veľký problém nejde mi nainštalovať player kit mam gothic 1 steam verziu niekto nejaká rada?
Anarchost
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 28. bře 2013 23:54:57

Příspěvekod Emperor » ned 01. dub 2018 20:58:20 » Re: Gothic ½ — SystemPack
píšeš nejde naistalovat - kde konkrétně se to zadrhne?
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4881
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Anarchost » ned 01. dub 2018 21:41:53 » Re: Gothic ½ — SystemPack
Nič nepíše proste sa nedá potvrdiť že kde to chcem nainštalovať :D
Anarchost
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 28. bře 2013 23:54:57

Příspěvekod Emperor » ned 01. dub 2018 21:44:28 » Re: Gothic ½ — SystemPack
Musíš zadat ručně cestu, kde máš nainstalovaný Gothic ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4881
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Anarchost » ned 01. dub 2018 21:55:22 » Re: Gothic ½ — SystemPack
To som urobil :D a nefunguje to ajtak :D
Anarchost
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 28. bře 2013 23:54:57

Příspěvekod Dolero » ned 01. dub 2018 22:50:54 » Re: Gothic ½ — SystemPack
Jdeš na to přesně podle návodu? Musíš totiž nainstalovat vše, co chtějí, jinak to prostě nepůjde...

https://forum.worldofplayers.de/forum/t ... st22566756

Installation guide, version 1.7 (Steam):
For "GOTHIC1: Classic":
1. Install "GOTHIC1: Classic".
2. Install Gothic Patch 1.08k
3. Install Gothic1_PlayerKit-1.08k.exe, Gothic1_PlayerKit-2.8.exe
4. Install G1Classic-SystemPack-1.7.exe
5. Play.

For "GOTHIC2: Gold Edition":
1. Install "GOTHIC2: Gold Edition"
2. Install Gothic2_fix-2.6.0.0-rev2.exe
3. Install Gothic2_PlayerKit-2.8.exe
4. Install G2NoTR-SystemPack-1.7.exe
5. Play.
Valašská trojka: já, ona, slivovica
Uživatelský avatar
Dolero
Uživatel
 
Příspěvky: 2203
Registrován: úte 11. čer 2013 16:21:32

Příspěvekod Anarchost » ned 01. dub 2018 23:17:46 » Re: Gothic ½ — SystemPack
Išiel som podľa neho :D
Anarchost
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 28. bře 2013 23:54:57

Příspěvekod Emperor » ned 01. dub 2018 23:29:10 » Re: Gothic ½ — SystemPack
nevím, no ... se steam verzí nemám bohužel (naštěstí) zkušenost ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4881
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Emperor » úte 28. srp 2018 14:29:31 » Re: Gothic ½ — SystemPack
tak mám novej noťas a chtěl bych tam nainstalovat G1 a G2 NOTR ... automaticky mi to jde do program files (x86), když chci naistalovat playerkit, respektive system patch, nemám možnost dát install - tlačítko není aktivní ... když jsem instalaci dal na déčko, tak sice můžu kliknout na install, ale nic se nestane, instalačka playerkitu jde zavřít jen přes správce úloh ... co dělám blbě? Vše jsem dával jako administrátor ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4881
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé