A je to tady... dlouho očekávaný remake mého prvního a velice úspěšného komiksu Soudný den. Když jsem se rozhodl skončit s původní verzí, spousta lidí se mě ptala, proč jsem to udělal. Důvod byl jednoduchý, příběh se mi nevydařil tak jak jsem si představoval a taky jsem se do toho začal trochu zamotávat. Protože byl komiks oblíbený, rozhodl jsem se ho trochu předělat a začít znova. Čekal jsem docela dlouho, než zveřejním novou verzi a doufám, že jste celý příběh zapomněli, abyste si ho mohli vychutnat znova

. Přesto byl děj upraven a změněny hlavní postavy, ale hlavní pointa zůstala. Chystám pouze 3 řady, ale zato dlouhé. Proto se vám může zdát, že se příběh možná rozjíždí pomalu, ale nemusíte se bát. Čím více dílů si přečtete, tím více bude chtít číst další. Velkou zásluhu na remaku má taky Kofi, kterého jsem požádal o pomoc při tvorbě komiksu, tímto bych mu chtěl poděkovat a doufám, že se mnou bude spolupracovat i nadále. Prosím všechny, kteří si komiks přečtou, ať napíšou komentář a ohodnotí v anketě. No nebudu už vás zdržovat... pusťte se do toho.
1. Serie1. Díl - Příchod2. Díl - Tajemný cech3. Díl - Pomsta I.4. Díl - Pomsta II.
5. Díl - Plán
6. Díl - Artefakt
7. Díl - Útěk
8. Díl - N/A
9. Díl - N/A
10. Díl - N/A
11. Díl - Voda
12. Díl - Světlo I.
13. Díl - Temnota II.
14. Díl - N/A
15. Díl - Bezejmenný
16. Díl - Oheň