Nejede? Padá? Pokum ano, pište sem..
Zdravím.
Mám jeden problém. Na Kile som našiel Patty a zobral som si ju ako spoločníčku. Ešte som nemal väčšiu loď, tak so mno nechcela ísť na stálo. Povedala, že počká kým nejakú zoženiem (dobrá sestra, vám ide o krk a ona je rozmaznaná

). Zohnal som loď, vrátil sa na Kilu, ale neviem Patty nikde nájsť. Na malom ostrove na severe už nie je. Už som prezrel takmer celú Kilu a ju niet. Keď si zvolím úlohu ako aktívnu, tak sa mi na mape nezobrazí žiadna značka. Neviete kde ju mám nájsť? Veľmi by mi to pomohlo.
Vopred ďakujem za pomoc.
-
qwer
- Nováček
-
Tam to opravdu je tak, že pokud ji řekneš, že nemáš pořádnou loď, zůstane tam kde je - tedy v tomto případě na tom severním ostrůvku (na místě, kde jsi ji poprvé potkal). Zkoušel jsem i označit úkol "Naverbovat Patty" a i to její polohu na mapě ukáže, takže si myslím, že tam je nějaký bug - zkusil bych nahrát nějaký starší save (třeba do míst, kde jsi s ní ještě nemluvil a zároveň máš již větší loď, takže půjde rovnou k tobě).. Popř kdyby s tebou šla, tedy by jsi ji s sebou vzal, a třeba se někam teleportoval, zůstane většinou u teleportu.. Takže bych to spíš vyřešil oním savem..

-

Jémák
- Crysis fighter no. 1
-
Práve tomuto som sa chcel vyhnúť pretože medzi mojim prvým rozhovorom s ňou a získaním lodi prešlo asi 20 herných hodím. Budem musieť hrať bez Patty. Škoda. Chcel som prejsť hru na 100%. Takto sa mi to nepodarí. Dúfal som, že Pirane konečne urobili hru bez výraznejších bugov. Mýlil som sa.
...ale vďaka za pomoc.
-
qwer
- Nováček
-