Menu

bug ostrov antiqua

Nejede? Padá? Pokum ano, pište sem..
Příspěvekod gabrielko3005 » pon 16. lis 2015 15:03:09 » bug ostrov antiqua
mam tokyto problem . nemozem sa dostat na ostrov antiqua. vsetky ostrovy sa mi na mape rozsvietia iba antiqua nie. hru som dvakrat preinstaloval a stale to iste. neviem co s tym. hru mam original zo steamu. poradi niekto?
gabrielko3005
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 16. lis 2015 14:32:08

Příspěvekod Jémák » pon 16. lis 2015 16:49:50 » Re: bug ostrov antiqua
a v jaké části hry tam chceš plout? hned po krabím pobřeží anebo jsi už někde byl?

edit - co jsem zkoušel, tak by to mělo normálně jít.. máš tam nainstalované nějaké patche? třeba ten nejnovější 1,2??
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7904
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod gabrielko3005 » pon 16. lis 2015 17:22:29 » Re: bug ostrov antiqua
myslim ze mam tam vsetko lebo je to steamovka .asom uz asi v polovici hry
gabrielko3005
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 16. lis 2015 14:32:08

Příspěvekod Jémák » úte 17. lis 2015 9:45:07 » Re: bug ostrov antiqua
zkus promluvit s Bonesem na lodi..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7904
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod gabrielko3005 » stř 18. lis 2015 7:48:31 » Re: bug ostrov antiqua
pohovoril som z bonesom na lodi a je to vyriesene.dik za pomoc :D
gabrielko3005
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 16. lis 2015 14:32:08

Příspěvekod Jémák » stř 18. lis 2015 12:07:05 » Re: bug ostrov antiqua
super, zavírám tedy :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7904
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé