Menu

Čeština - technické problémy

Nejede? Padá? Pokum ano, pište sem..
Příspěvekod Martin3D » pon 05. říj 2015 23:56:17 » Re: Čeština - technické problémy
Bohužel s tím ti asi nepomůžem. Čeština je dělána pro Steam verzi, kde ale funguje bez problémů. Funkčnost s různými warezovými verzemi není zaručena. Navíc warez se tady na foru řešit nesmí.

Co ti maximálně poradím, je že budeš muset updatovat hru, kterou máš, na poslední verzi, což je teď http://www.worldofrisen.de/download_94.htm tenhle patch. Jak dál hru rozchodit, si budeš muset zjistit na forech k tomu určených.
Martin3D
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 399
Registrován: sob 01. zář 2007 10:52:50

Příspěvekod camal » pon 02. lis 2015 9:31:19 » Re: Čeština - technické problémy
Hláška o chybě - <errors(App v1.01)>
0x1001 0x4090
<errors>
camal
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: pát 15. říj 2010 14:19:02

Příspěvekod Martin3D » pon 02. lis 2015 13:46:44 » Re: Čeština - technické problémy
camal píše:Hláška o chybě - <errors(App v1.01)>
0x1001 0x4090
<errors>


Instalátor nemůže zapsat do složky, kterou si vybral, nové soubory. Buď z důvodů nedostatečných práv - musíš spouštět instalátor jako Správce, nebo jsou herní soubory chráněny proti zápisu - musíš toto nastavení zrušit ve Vlastostech složky, popřípadě ve Vlastnostech jednotlivých souborů (zrušit atribut Jen pro čtení).
Martin3D
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 399
Registrován: sob 01. zář 2007 10:52:50

Příspěvekod camal » úte 03. lis 2015 10:56:57 » Re: Čeština - technické problémy
Zdarec,díky moc za radu,inst.úspěšně dokončena!!! :D
camal
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: pát 15. říj 2010 14:19:02

Příspěvekod Martin3D » úte 03. lis 2015 13:55:29 » Re: Čeština - technické problémy
camal píše:Zdarec,díky moc za radu,inst.úspěšně dokončena!!! :D

Není zač a jak si to teda vyřešil, bylo to tím "Jen pro čtení" atributem u souborů nebo uživatelskými právy?
Abych věděl jak instalátor vylepšit a taky to může pomoci ostatním se stejným problémem.
Martin3D
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 399
Registrován: sob 01. zář 2007 10:52:50

Příspěvekod Rodney » úte 03. lis 2015 16:34:42 » Re: Čeština - technické problémy
Martin3D: Já to měl tak, že jsem instalátor musel spustit jako správce.
Mimochodem, děkuji za češtinu.
Hero:Za co tu jsi?
Mud:Víš měl jsem rád zvířátka a ostatní to nepochopili.
**************
Snaf:Chceš dostat najíst, nebo po hubě?

díky za gothicz.net
Uživatelský avatar
Rodney
Uživatel
 
Příspěvky: 38
Registrován: sob 23. led 2010 9:31:12

Příspěvekod camal » stř 04. lis 2015 11:25:09 » Re: Čeština - technické problémy
Zdar,byl problém v tom "jen pro čtení". :D
camal
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: pát 15. říj 2010 14:19:02

Příspěvekod witchersvk » stř 06. led 2016 17:22:22 » Re: Čeština - technické problémy
Zdraví mam problém po inštalácí češtiny hra po zapnutí ide asi 1 min a zamrzne a padne ale ak ju tam nemám hra ide v poriadku .Mám klasickú na steam bez dlc pomoc pls.
witchersvk
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 06. led 2016 17:15:38

Příspěvekod Martin3D » stř 06. led 2016 18:39:06 » Re: Čeština - technické problémy
witchersvk píše:Zdraví mam problém po inštalácí češtiny hra po zapnutí ide asi 1 min a zamrzne a padne ale ak ju tam nemám hra ide v poriadku .Mám klasickú na steam bez dlc pomoc pls.


A to spadne vždy na stejném místě? Doporučoval bych na Steamu ověřit soubory (Knihovna->Hry->Risen 3->pravým tlačítkem vybrat Vlastnosti->Záložka Místní soubory->Ověřit integritu mezipaměti hry) Steam zkontroluje soubory, případně znovu stáhne poškozené. Poté nainstaluj češtinu a zkusil byl spustit Novou hru a čekat jestli je vše v pořádku.
Martin3D
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 399
Registrován: sob 01. zář 2007 10:52:50

Příspěvekod witchersvk » stř 06. led 2016 19:10:04 » Re: Čeština - technické problémy
už som na to prišiel môj antivirus ma ochránil pred češtinou :D no nič idem hrať moc ďakujem :D
witchersvk
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 06. led 2016 17:15:38

Příspěvekod Alda » ned 21. úno 2016 7:46:38 » Re: Čeština - technické problémy
Funguje ta čeština i na verzi z Gogu nebo je to jenom Steam verze? Díky :D
Alda
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 21. úno 2016 7:42:07

Příspěvekod Martin3D » ned 21. úno 2016 18:50:36 » Re: Čeština - technické problémy
Podle mě by měla fungovat, ale vyzkoušené to nemám. Předpokládám, že na GOG je stejná verze hry jako na Steamu - nevidím důvod proč by tam měla být jiná.
Martin3D
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 399
Registrován: sob 01. zář 2007 10:52:50

Příspěvekod Alda » pon 22. úno 2016 16:18:52 » Re: Čeština - technické problémy
Jsem lama co se týče PC, mám plný přístup, ale pro jistotu jsem to dal instalovat jako správce a to samé češtinu, ale prostě se ta čeština nenainstaluje - háže mi to tam stejnou hlášku jako píše camal (o pár postů nademnou). Zkoušel jsem teda zrušit u složek to pouze pro čtení, ale nějak to nechce nechat zrušit...

Nemůže mi to někdo popsat krok po kroku, jsem prostě lama... :oops:
Třeba poslat postup na kane.nod@centrum.cz

Díky mooc!
Alda
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 21. úno 2016 7:42:07

Příspěvekod Martin3D » pon 22. úno 2016 18:32:21 » Re: Čeština - technické problémy
Alda píše:Jsem lama co se týče PC, mám plný přístup, ale pro jistotu jsem to dal instalovat jako správce a to samé češtinu, ale prostě se ta čeština nenainstaluje - háže mi to tam stejnou hlášku jako píše camal (o pár postů nademnou). Zkoušel jsem teda zrušit u složek to pouze pro čtení, ale nějak to nechce nechat zrušit...

Nemůže mi to někdo popsat krok po kroku, jsem prostě lama... :oops:
Třeba poslat postup na kane.nod@centrum.cz

Díky mooc!


A zkoušíš poslední verzi 1.02 (http://www.risen.cz/risen-3/cestina/)? Ta by tento problém mít neměla.
Martin3D
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 399
Registrován: sob 01. zář 2007 10:52:50

Příspěvekod Alda » pon 22. úno 2016 18:41:23 » Re: Čeština - technické problémy
Ano, zkouším nainstalovat poslední verzi češtiny a ať zkusím tu nebo tu předešlou, tak mi to stále vypisuje tu hlášku, jenom se tam mění velikost/rozsah těch čísel.

Škoda, nechápu, že tu češtinu nedělá distributor rovnou, stopro by prodali více a lépe, mělo by to bejt automatické... :oops: :D
Alda
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 21. úno 2016 7:42:07

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé