Menu

Čeština - technické problémy

Nejede? Padá? Pokum ano, pište sem..
Příspěvekod Martin3D » úte 30. kvě 2017 20:16:43 » Re: Čeština - technické problémy
Zkoušel si spustit instalátor "jako správce"?
Martin3D
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 399
Registrován: sob 01. zář 2007 10:52:50

Příspěvekod alesking » čtv 01. čer 2017 20:53:04 » Re: Čeština - technické problémy
Zkoušel jsem jako správce a i různá nastavení kompatibility a nic .. :/
alesking
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 29. bře 2015 10:03:49

Příspěvekod Martin3D » čtv 01. čer 2017 21:51:33 » Re: Čeština - technické problémy
A v tom okno, ve kterém píše že aplikace přestala pracovat, není žádné tlačítko, link nebo cokoliv, kde by rozbrazoval další podrobnosti?
Martin3D
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 399
Registrován: sob 01. zář 2007 10:52:50

Příspěvekod alesking » pát 02. čer 2017 23:41:38 » Re: Čeština - technické problémy
Vůbec nic .. jen se udělá ta čára jako že načítá a celé okno se vypne a nic se nestane ..
alesking
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 29. bře 2015 10:03:49

Příspěvekod Martin3D » sob 03. čer 2017 11:39:05 » Re: Čeština - technické problémy
Tak zkusíme něco jiného:

Pravým na "Tento počítač" > "Spravovat" > "Prohlížeš událostí" > "Windows logs" > "Aplikace".
Tady najdeš záznamy o chybách. Podle času kdy se snažíš instalátor spustit tam najdeš chyby, která se tam objevuje.

Buď to z tama vykopíruj nebo když dáš pravým na "aplikace" tam je tam položka "uložit všechny záznamy" nebo něco takového.
Martin3D
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 399
Registrován: sob 01. zář 2007 10:52:50

Příspěvekod alesking » pon 05. čer 2017 23:26:40 » Re: Čeština - technické problémy
Kód: Vybrat vše
Název chybující aplikace: Risen3_CZ_1.04.exe, verze: 1.0.400.0, časové razítko: 0x5702bc82
Název chybujícího modulu: d3d9.dll, verze: 6.2.15063.0, časové razítko: 0x631de416
Kód výjimky: 0xc0000005
Posun chyby: 0x000000000000fd0c
ID chybujícího procesu: 0x%9
Čas spuštění chybující aplikace: 0x%10
Cesta k chybující aplikaci: %11
Cesta k chybujícímu modulu: %12
ID zprávy: %13
Úplný název chybujícího balíčku: %14
ID aplikace související s chybujícím balíčkem: %15


- System

- Provider

[ Name] Application Error

- EventID 1000

[ Qualifiers] 0

Level 2

Task 100

Keywords 0x80000000000000

- TimeCreated

[ SystemTime] 2017-06-05T22:19:58.106167800Z

EventRecordID 6062

Channel Application

Computer DESKTOP-IGC33Q3

Security


- EventData

Risen3_CZ_1.04.exe
1.0.400.0
5702bc82
d3d9.dll
6.2.15063.0
631de416
c0000005
000000000000fd0c

Kód: Vybrat vše
Chybný blok 120759961327, typ 4
Název události: APPCRASH
Reakce: Není k dispozici.
ID souboru CAB: 0

Podpis problému:
P1: Risen3_CZ_1.04.exe
P2: 1.0.400.0
P3: 5702bc82
P4: d3d9.dll
P5: 6.2.15063.0
P6: 631de416
P7: c0000005
P8: 000000000000fd0c
P9:
P10:

Připojené soubory:
\\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\WERAC83.tmp.mdmp
\\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\WERAF62.tmp.WERInternalMetadata.xml
\\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\WERAF81.tmp.csv
\\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\WERAFA1.tmp.txt

Tyto soubory mohou být k dispozici zde:
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive\AppCrash_Risen3_CZ_1.04.e_9cdde309cc13b5c9c64f76359d94f4e6a3d451_00000000_2d49ba9c

Symbol analýzy:
Opětovné hledání řešení: 0
ID hlášení: 4fc15f0d-aa32-4304-8654-730137c380d1
Stav hlášení: 268435456
Zakódovaný interval: b9a11fbfea2b2ca1220b06b86638482f

Tak snad jsem udělal vše jak jsi chtěl .. jsou to jako dva soubory .. jeden je "informace" a druhý je "chyba"
alesking
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 29. bře 2015 10:03:49

Příspěvekod Martin3D » stř 07. čer 2017 20:11:07 » Re: Čeština - technické problémy
To je zvláštní. Vypadá to na DirectX, ikdyž problém může vyvolat cokoliv od chyby v instalátoru češtiny přes problém v .NET až po problém s ovladači grafiky. A jinak Win10 běží normálně a ostatní aplikace jedou? A co Risen 3 bez češtiny jenom v angličtině, jede?
Už mi pomalu dochází nápady, v čem by mohl být problém.
Martin3D
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 399
Registrován: sob 01. zář 2007 10:52:50

Příspěvekod alesking » čtv 08. čer 2017 9:47:40 » Re: Čeština - technické problémy
hra jako taková mi jede v angličtině bez problémů .. ale když nevím co mám dělat tak je to o ničem ..
a je škoda, že že už nápady docházejí ..
ohledně jiných aplikací jsem se nesetkal s tím to problémem .. vždy to šlo a nebo nějaká zpětná kompatibilita .. a bylo vše ok .. napadlo mě jestli by nešlo vyextrahovat soubory z češtiny a přepsat ty v adresáři se hrou .. ??
pokud je to technicky možné ..
alesking
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 29. bře 2015 10:03:49

Příspěvekod Siriel761 » stř 06. čer 2018 12:28:43 » Re: Čeština - technické problémy
zdravím, mohl by mi někdo poradit s problémkem? :)
Chtěl jsem si po dlouhé době nostalgicky zavzpomínat, a koupil si Risen3 včetně DLC... nainstaloval přes Steam, stáhl češtinu, tu spustil jako správce a nainstaloval také, problém je v tom, že hra neukládá postup, pouze pokaždé je možnost jen uložení a to je vše, při vypnutí a zapnutí hry, již nenabízí načtení , pouze jde hrát zas od začátku, což po pár hodinách hraní je dost otravné jet znova, nějak jsem nikde nenašel jak problém vyřešit, má někdo radu co s tím? Díky :)
Siriel761
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř 06. čer 2018 12:22:05

Příspěvekod Jémák » pát 08. čer 2018 7:36:40 » Re: Čeština - technické problémy
a dělal jsi to přesně dle tohoto návodu z našich stránek http://www.risen.cz/risen-3/cestina/ ?
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 8119
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Siriel761 » pát 08. čer 2018 17:25:51 » Re: Čeština - technické problémy
hru jsem nainstaloval přes steam, stáhl češtinu, dal spustit jako správce, sama si našla cestu k souboru a během chvilky byla nainstalovaná, bohužel se mi ukazuje při opětovném zapnutí hry jen - nová hra, nastavení, dlc/bonusy(tam mám r3 enchanced edition uvedené, pod tím i dlc), a ukončit hru..... pokud dám přes steam zkontrolovat integritu hry, hra si opraví podle popisu jakési 3 soubory, hra se spustí v AJ, a už je tam v menu i continue, save a load game plus to ostatní, jak dám zas cz, opět tam je jen to co je výše, a co jsem si všiml, hra s češtinou nedělá ani autosave, a pokud chci uložit sám, vždy se ukazuje pouze uložení hry001, a při dalším opět to samé, neukládá to nic... kupoval jsem R3:Complete Edition včetně všech DLC... tak už netuším, jak dál postupovat, anglicky moc nevládnu, a jelikož je ve hře dost kecání a různých možností učení, je to pro mě bez češtiny dost naprd :D
BTW jinak jsem zkoušel i uninstall a novou instalaci a pořád to samé, ještě mě za běhu napadlo, jestli před spuštěním hry i češtiny nezkusit u obou zapnout nějakou kompatibilitu pro starší OS, jestli tomu nedělají problém W10 :/
Siriel761
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř 06. čer 2018 12:22:05

Příspěvekod Jémák » pát 08. čer 2018 20:11:03 » Re: Čeština - technické problémy
Zkus napsat zprávu Martinovi, určitě to spolu dořešíte.. :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 8119
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Siriel761 » pát 08. čer 2018 20:23:28 » Re: Čeština - technické problémy
zkusím díky pane ;)

edit : tak nezkusím, když ho nakliknu, píše mi to že nejsem oprávněn vidět členy fora :D
Siriel761
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř 06. čer 2018 12:22:05

Příspěvekod Jémák » sob 09. čer 2018 17:45:36 » Re: Čeština - technické problémy
nj, nevadí, písnu mu já, určo se ozve, tak chvilku počkej,ju? :)
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 8119
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Martin3D » ned 10. čer 2018 19:02:16 » Re: Čeština - technické problémy
Vůbec netuším, proč by instalace čeština měla rozbít savy hry. Budu se muset na to podívat, je možné, že aktuální hra obsahuje nějaké změny, přece jenom je čeština vytvořena pro Steam verzi z roku 2016.
Martin3D
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 399
Registrován: sob 01. zář 2007 10:52:50

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé