Menu

InGame Maps [textury]

Příspěvekod Bezmenni hrdina » pát 15. led 2010 15:54:44 » InGame Maps [textury]
skusal tu niekto tento mod? stiahol som ho s world of gothic.A mal by prerobit mapu svete aby bolo lepsie viediet lokacie atd...lenze neakosi mi to nejde....tak som sa chcel spytat ci stym ma uz niekto skusenost ???
Uživatelský avatar
Bezmenni hrdina
Uživatel
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 02. zář 2007 17:50:48

Příspěvekod kloudici » sob 16. led 2010 19:53:43 » Re: InGame_Maps_v13
Špatná sekce - předpokládám, že je to mód do G3 - patří to sem
viewforum.php?f=42
Přesouvám.
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2153
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23

Příspěvekod Wem » ned 17. led 2010 0:46:37 » Re: InGame_Maps_v13
Gothic3 InGame Maps - zprovoznění
Rozbal gui.zip do složky Data v adresáři se hrou (implicitně C:\Program Files\Gothic III\Data\gui).
K uvedení do původního stavu stačí složku gui smazat.

Takto vypadají upravené mapy:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Uživatelský avatar
Wem
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 963
Registrován: sob 17. lis 2007 17:56:35

Příspěvekod Bezmenni hrdina » stř 20. led 2010 18:59:37 » Re: InGame_Maps_v13
neviem preco ale stale mi to nejde :( nemoze to byt tym ze mam CP 1.73 ?
Uživatelský avatar
Bezmenni hrdina
Uživatel
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 02. zář 2007 17:50:48

Příspěvekod Wem » stř 20. led 2010 22:18:18 » Re: InGame_Maps_v13
Mám CP 1.73 a funguje mi to. Možná jsi to špatně rozbalil. Takto by to mělo vypadat:
Obrázek
Kdyžtak si to rozbal někde bokem, adresáře vytvoř ručně a *.dds soubory pak do složky compiled zkopíruj.
Uživatelský avatar
Wem
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 963
Registrován: sob 17. lis 2007 17:56:35

Příspěvekod Bezmenni hrdina » čtv 21. led 2010 11:34:06 » Re: InGame_Maps_v13
aha tak to je takto...no lenze ja tam nenam tu slozku qui
Uživatelský avatar
Bezmenni hrdina
Uživatel
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 02. zář 2007 17:50:48

Příspěvekod kloudici » čtv 21. led 2010 11:44:01 » Re: InGame_Maps_v13
Ta složka je v tom zazipovaném souboru. Když ten soubor rozbalíš, tak bys měl mít tu složku.Pokud ji nemáš, stáhni ten soubor znovu.
Naposledy upravil kloudici dne čtv 21. led 2010 13:31:14, celkově upraveno 1
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2153
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23

Příspěvekod Wem » čtv 21. led 2010 13:04:18 » Re: InGame_Maps_v13
Tak tady "polopatě" :wink::
  1. ve složce Data si vytvoř složku gui
  2. ve složce gui si vytvoř složku icons
  3. ve složce icons si vytvoř složku compiled
  4. do složky compiled zkopíruj 3 *.dds soubory
Uživatelský avatar
Wem
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 963
Registrován: sob 17. lis 2007 17:56:35

Příspěvekod kloudici » čtv 21. led 2010 13:30:17 » Re: InGame_Maps_v13
Můžu se samozřejmě mýlit, ale já jsem to pochopila tak, že v tom zazipovaném, staženém souboru nemá po rozbalení tu složku - pokud je to tak, pak nemá ani ty dds soubory (špatně stažené)
Pokud jsem to pochopila špatně, pak se omlouvám. :oops:
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2153
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23

Příspěvekod Eru » čtv 21. led 2010 15:19:51 » Re: InGame_Maps_v13
Obsah souboru gui.zip, obsahuje složky, gui, icons i compiled. Kloudici má pravdu. :)
Viz:
Obrázek
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Uživatelský avatar
Eru
Uživatel
 
Příspěvky: 427
Registrován: ned 21. pro 2008 0:26:26

Příspěvekod Wem » čtv 21. led 2010 19:19:45 » Re: InGame_Maps_v13
Já vím, že je to celé zabaleno správně (neboť jsem to upínal :wink:), ale zdálo se mi, že autor tématu to nezvládá rozbalit na správné místo.
Uživatelský avatar
Wem
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 963
Registrován: sob 17. lis 2007 17:56:35

Příspěvekod Marcel od Zvonu » pát 22. led 2010 9:44:49 » Re: InGame_Maps_v13
No Weme, v každém případě díky za upřesnění Map...Ogden - Marcel od Zvonu.
Uživatelský avatar
Marcel od Zvonu
Uživatel
 
Příspěvky: 108
Registrován: stř 08. črc 2009 0:52:03

Příspěvekod Thunder » stř 22. pro 2010 21:18:05 » Re: InGame_Maps_v13
Bezmenni hrdina píše:neviem preco ale stale mi to nejde :( nemoze to byt tym ze mam CP 1.73 ?


Problém bude asi v špatne extrakci souboru, ujisti že jsi to skopiroval kam máš :)
Měl jsem v prvopočátku stejny problem, ale poté jsem zjistil že to musiš spravně extrahovat :)
Myslíte, že jsem malicherný byrokratický hnidopich, který se přímo vyžívá v předpisech, protože z toho má jakousi zvrhlou radost? V mnoha ohledech máte bez výhrad pravdu.
Uživatelský avatar
Thunder
Uživatel
 
Příspěvky: 20
Registrován: úte 07. pro 2010 7:50:21
Bydliště: Severozápad Myrtany, Statný Domek,pouze 15minut od Sildenu.

Příspěvekod kloudici » sob 25. pro 2010 20:36:48 » Re: InGame Maps [textury]
Thunder: Prosím tě, všiml sis, ze kdy je ten dotaz zakladatele topicu? Vážně si myslíš, že po roce je tento "problém" ještě pořád aktuální? Chápu, že jsi měl snahu pomoct, ale snaž se propříště přemýšlet, jestli zakladatel ještě čeká radu/odpověď. :wink:
Zamykám.
viewtopic.php?f=24&t=10180
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2153
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé