Menu

HUD Mod

Jak se vám líbí tento mod?

Líbí se mi.
55
74%
Nelíbí se mi.
19
26%
 
Celkem hlasů : 74

Příspěvekod Martin3D » pon 03. zář 2007 19:43:30 » HUD Mod
G3 HUD Mod

Vytvořil sem modifikaci, která změní polohu ukazatelů zdraví, many a výdrže, tak jak byly rozmístěny v předchozích dílech Gothica. Moc se mě to původní rozmístění v G3 nelíbí, připomíná mi to totiž sérii TES.
Budu rád, když ho vyzkoušíte a napíšete jak se vám líbí a jak by ste ho chtěli vylepšit.

Původní HUD:
Obrázek Obrázek

Nové HUD:
Obrázek Obrázek


Instalace:

  • Je nutné mít naistalovanou hru s patchem 1.12 nebo s nejaktulálnějším Community patchem.
  • Stáhněte archiv pro patch 1.12, pro CP 1.6, pro CP 1.7 nebo pro CP1.71, ze kterého rozbalte soubor "gui.p00".
  • Rozbalený soubor nakopírujte do složky Data, která se nachází ve složce s nainstalovanou hrou.
  • Pokud se již v této složce tento soubor nachází, přepište ho.
  • Pro jistotu původní soubor zálohujte.
  • A nakonec spusťe hru.

Poděkování patří Heliosovi a Georgovi za jejich pomoc při tvorbě tohoto modu.
Naposledy upravil Martin3D dne pát 17. dub 2009 10:11:18, celkově upraveno 13
Martin3D
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 397
Registrován: sob 01. zář 2007 10:52:50

Příspěvekod Jémák » stř 05. zář 2007 21:32:40 » Re: New HUD Mod
jak jsem psal na starém fóru, tahle úprava je pro mě suprová.. líbí se mě to o dost víc, než ten starý způsob.. vřele všem doporučuju.. :D
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7904
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Wolfest » pát 07. zář 2007 14:09:02 » Re: New HUD Mod
Pockat pockat, a kompas je kde? :shock:
Wolfest
Trvalý ban
 
Příspěvky: 13
Registrován: pát 07. zář 2007 9:14:06

Příspěvekod Milhaus » pát 07. zář 2007 15:07:46 » Re: New HUD Mod
vždyť to je na tom screenu, je vpravo dole (nad manou).
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5799
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod Wolfest » pát 07. zář 2007 18:31:10 » Re: New HUD Mod
Aha, ja ho hledal vlevo dole aa nejak jsem si ho mezi tim podlazim asi nevsiml. :D
Wolfest
Trvalý ban
 
Příspěvky: 13
Registrován: pát 07. zář 2007 9:14:06

Příspěvekod El Kamil » ned 09. zář 2007 8:53:31 » Re: New HUD Mod
nebude-li autor proti, lze o tom hodit echo na stránky
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
El Kamil
Velkovévoda panství Česko-Gothického
 
Příspěvky: 5625
Registrován: pon 27. srp 2007 5:41:00
Bydliště: In the middle of nowhere

Příspěvekod Martin3D » ned 09. zář 2007 11:20:03 » Re: New HUD Mod
El Kamil píše:nebude-li autor proti, lze o tom hodit echo na stránky


Jo klidně, budu jenom rád, když o tom bude vědět víc lidí, díky.
Martin3D
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 397
Registrován: sob 01. zář 2007 10:52:50

Příspěvekod Charly » sob 29. zář 2007 12:33:12 » Re: New HUD Mod
Vcelku suprovní nápad. Pokud se vylíhne ještě pár dalších úprav té hry, tak si jí možná ještě jednou zahraju a tentokráte bez příchuti nepříjemné povinnosti :D
Uživatelský avatar
Charly
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 762
Registrován: úte 28. srp 2007 18:17:34
Bydliště: Na samotě u Lesa

Příspěvekod Jémák » pát 12. říj 2007 10:30:34 » Re: New HUD Mod
A nešlo by aby byly ty ukazatele pryč úplně?? Ono by to dost pomohlo třeba někomu, kdo dělá screeny ze kterých dělá wally a nechce se mu to celé předělávat.. něco prostě jako ten mód do g2 od milhause na dělání filmů..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7904
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Martin3D » pát 12. říj 2007 17:48:34 » Re: New HUD Mod
Jémák píše:A nešlo by aby byly ty ukazatele pryč úplně?? Ono by to dost pomohlo třeba někomu, kdo dělá screeny ze kterých dělá wally a nechce se mu to celé předělávat.. něco prostě jako ten mód do g2 od milhause na dělání filmů..


No, ono funguje klávesa, která skryje QuickSlots panel. On by stačilo, aby na tu klávesu reagovali všechny prvky HUD.
Ale v tom je ten problém, už sem se v tom vratal, ale na nic se zatím nepřišel. Ale ještě pozkouším.
Martin3D
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 397
Registrován: sob 01. zář 2007 10:52:50

Příspěvekod Charly » pát 12. říj 2007 17:58:03 » Re: New HUD Mod
Jémák píše:A nešlo by aby byly ty ukazatele pryč úplně?? Ono by to dost pomohlo třeba někomu, kdo dělá screeny ze kterých dělá wally a nechce se mu to celé předělávat.. něco prostě jako ten mód do g2 od milhause na dělání filmů..


Pro dělání screenů bez HUD stiskni v Marvin modu Ctrl+F1. Editaci v Ge3.ini lze vypnout zobrazování názvů postav a předmětů "Render.DisableFocusNames=false" přepsat na "true".
Uživatelský avatar
Charly
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 762
Registrován: úte 28. srp 2007 18:17:34
Bydliště: Na samotě u Lesa

Příspěvekod El Kamil » úte 16. říj 2007 7:05:31 » Re: New HUD Mod
tak mě napadá, jde nějakou klávesou skrýt JEN ten quickslot panel? jen lišty zdraví atp by byly fajn :)
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
El Kamil
Velkovévoda panství Česko-Gothického
 
Příspěvky: 5625
Registrován: pon 27. srp 2007 5:41:00
Bydliště: In the middle of nowhere

Příspěvekod Jémák » úte 16. říj 2007 8:31:50 » Re: New HUD Mod
myslím že to je lévé ctrl..nebo v marvinu F1 a po udělání screenu mě se ten panel chová.. zkus to, ale jedno z toho funguje :D
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7904
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod kloudici » úte 16. říj 2007 10:42:17 » Re: New HUD Mod
Jenom pro upřesnění - levý ctrl ho schová, a po vytvoření screenu, nebo opětovném zmáčknutí levého ctrl se zase objeví.Ukazatele a kompas (vlevo dole) zůstávají neschované. Když se zmáčkne v marvin modu F1+ctrl tak zmizí všechno, a když se pak zmáčkne klávesa na přepnutí do pohledu první osoby (u mně je to klávesa T- myslím, že je to defaultní nastavení), tak to vypadá takto
http://nahrajobrazek.cz/EXPRESS/0cf5f12 ... 7_0009.jpg
Obrázek
Uživatelský avatar
kloudici
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 2153
Registrován: sob 01. zář 2007 8:28:23

Příspěvekod Derny » sob 10. lis 2007 19:28:59 » Re: New HUD Mod
hmm tak sem si to stáhnul nainstaloval přesně podle pokinů a při spuštění mi to napsalo vtipnou hlášku where is guru a nějakou tabulku naštěstí sem si ten soubor zálohoval takže to šlo nevíte čim to může bejt?
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Derny
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 28. říj 2007 12:54:00

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé