Menu

Život pirátů

Příspěvekod El Kamil » ned 10. dub 2011 19:35:20 » Re: Život pirátů
Tak za 15 minut těžko odhalíš, co ten mód (hra) všechno nabízí, že :)... Ale chápu, že jsi to vypl, když tě to nudilo. Ale s takovou si nedovedu představit mód, který by tě zaujal :)...

Bedanos: Možná by pomohl svitek zapomnění, jen těžko říct, jestli se tam dá sehnat. Možná přes marvin...
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
El Kamil
Velkovévoda panství Česko-Gothického
 
Příspěvky: 5618
Registrován: pon 27. srp 2007 5:41:00
Bydliště: In the middle of nowhere

Příspěvekod Davalan » sob 21. led 2012 10:32:44 » Re: Život pirátů
Víte, že hra má 2 konce? Buď to můžete normálně dohrát, nebo ve 3. kapitole (nezkoušel jsem to na ostrově pirátů) když doplavete na konec moře (nezabere to víc jak 2 minuty). Objeví se vám ukázka. O čem, to se nechte překvapit.
Uživatelský avatar
Davalan
Uživatel
 
Příspěvky: 37
Registrován: ned 15. led 2012 11:45:16
Bydliště: DOMA

Příspěvekod Algirion » sob 21. led 2012 10:45:48 » Re: Život pirátů
Ta ukázka se ti může oběvit i v táboře pirátů v první kapitole, když plaveš moc od břehu.
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 583
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod AirWave » čtv 06. pro 2012 15:12:16 » Re: Život pirátů
Fini píše:Je to fajný mód ale asi po 15 minutách mně přestal bavit.. čekal jsem od něho víc :?
To mě nepřestal bavit,já ho dohrál až do konce... :)
Obrázek
Uživatelský avatar
AirWave
Uživatel
 
Příspěvky: 36
Registrován: úte 04. pro 2012 15:31:20
Bydliště: The forgotten country...

Příspěvekod sabiaq » sob 05. led 2013 21:36:43 » Re: Život pirátů
Z instalacie mozem len nahadzat suborz do zloziek, alebo mam pouzit ten Gothicstarter.exe co je v instalacii?
i5 3570K, 8gb ram, hd 7850, 7 64bit
Core2Duo E7300 2.66Ghz, 4 gb ram, HD4870, XPsp2
sabiaq
Uživatel
 
Příspěvky: 24
Registrován: sob 02. úno 2008 21:15:03

Příspěvekod george » pon 15. zář 2014 10:49:41 » Re: Život pirátů
proč se mi neobjeví lektvar potom, co mi ho reto dá? :evil:
ten první hned po splnění úkolu, řeknu mu at mi dá lektvar ale nedá.Přitom se i na obrazovce napíše že lektvar získáno ale nic nemám.
george
Uživatel
 
Příspěvky: 103
Registrován: sob 08. úno 2014 22:37:02

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé