Nedá mi to a ještě se musím vrátit ke svému předchozímu příspěvku. Jsem někde na konci 1. kapitoly, kterou si natahuji jak můžu. Druhá bude zřejmě ještě s tužšími potvorami. Chci ale říci alespoň z mého pohledu, že Golden Gate či Zlote Wrota je skutečně překvapivě dobrý mód. Když jsem se pustil do hraní tak jsem toho o tomto módu moc nevěděl. Jenom snad to, že je to polská záležitost a že se odehrává kdesi v Jharkendaru.
Mód má naprosto frustrující začátek, se zdánlivou v podstatě nehratelnou obtížností, až takovou že jsem to chtěl zabalit. Trpělivost se mi však vyplatila a po taktických bojích většinou ukrytý za zády ve hře výborně rozmístěných NPC, kteří s velkou ochotou za Vás ty potvory pobijí a vám se tak otevřou základní komunikace mezi jednotlivými tábory. Nakonec zjistíte, že to s tou obtížností není zase až tak hrozné - alespoň do teď. Od základní hry se v Jharkendaru zvýšil počet obyvatel a k pirátům, banditům, mágům a paladinům přibyli i přátelští orkové. Při pobytu v jednotlivých táborech dostáváte spoustu úkolů. Různé zájmy jednotlivých skupin vytváří docela zajímavý děj do kterého vy samozřejmě svojí maličkostí zasahujete. Zatím jsem hrál čtyři velké módy - Velayu, Jurana, Život pirátů a Jaktyl. K nim teď musím přidat Zlatou bránu. Na prvním místě z "Velké pětky" stále nechávám svou oblíbenou Velayu, ale na druhou pozici se těsně za ni prodral nováček Goldene Gate. Ostatní módy i když se mi rovněž líbily a docela jsem si je užíval, měly z mého pohledu některé výraznější nedostatky. Ty jsemu G.G. zatím neobjevil. Proč to píšu. Protože Vám chci tento mód doporučit. Využijte nové češtiny a Zlatou bránu si zahrajte - samozřejmě, pokud jste ji již nehráli. Jsem si téměř jistý, že nebudete zklamáni! Skutečně stojí za to!
Jen poznámka na okraj. Při hraní těchto módů jsem si uvědomil, že jsou některé amatérské výtvory lepší než celá řada profesionálních her.

.