Menu

Gothic 2 L'HIVER Edition

Příspěvekod Pivl » sob 22. říj 2016 21:33:16 » Re: Gothic 2 L'HIVER Edition
Nezná někdo insert na tu novou zbroj z obrázků? Vykradl jsem goman, ale nenašel. :)
Uživatelský avatar
Pivl
Obecný účet vedení fóra
 
Příspěvky: 4322
Registrován: sob 08. lis 2008 14:34:57
Bydliště: Klan Ohně, Santova 69

Příspěvekod flippyRage » stř 08. bře 2017 19:01:04 » L'hiever edition
Mám otázku aky je rozdiel medzi Polskou ediciou L'h a Anglickou? Mozno to viznie hlúpo ale zaujimalo by ma to

-feldwbel des Khorinis- /flippyrage
Naposledy upravil Emperor dne stř 08. bře 2017 19:08:39, celkově upraveno 2
Důvod: příspěvek přesunut, netřeba zakládat nové téma
Uživatelský avatar
flippyRage
Uživatel
 
Příspěvky: 21
Registrován: pon 09. led 2017 16:53:04

Příspěvekod Delicius1 » čtv 06. črc 2017 8:40:17 » Re: Gothic 2 L'HIVER Edition
Zdravím, nevíte kdo by mě naučil akrobacii?

a nevíte jak se dostat do dolu hlídaného skřety, který najdete na konci pobřeží, když se vydáte z brány Khorinisu co je u paladinské lodi?
děkuju
Delicius1
Uživatel
 
Příspěvky: 34
Registrován: ned 18. čer 2017 13:44:07

Příspěvekod Nemrtvý rysec » pát 07. črc 2017 14:37:48 » Re: Gothic 2 L'HIVER Edition
Důl? Na žádný důl jsem teda nenarazil. Akrobacie se v G2 neučí, ale je potřeba 90 obratnosti. V Lhiveru to trošku okořenili a získáš ji teprve za 150.
Uživatelský avatar
Nemrtvý rysec
Uživatel
 
Příspěvky: 296
Registrován: ned 02. říj 2016 14:27:41
Bydliště: Kaer Morhen

Příspěvekod Eridor » úte 12. zář 2017 8:38:19 » Re: Gothic 2 L'HIVER Edition
Neví někdo, zda už je verze 1.1 k dostání v angličtině? Stáhnul jsem to v ruštině a vzhledem k tomu, že to nemám kvůli hraní, ani mi to nějak extra nevadí, ale i tak by angličtina bodla :D
"Je lepší shořet, než vyhasnout."
Uživatelský avatar
Eridor
Uživatel
 
Příspěvky: 315
Registrován: pát 25. črc 2008 16:47:15
Bydliště: Seireitei

Příspěvekod Felix Mage » ned 17. zář 2017 17:06:39 » Re: Gothic 2 L'HIVER Edition
Není, autor si dával pauzu a přemýšlel o skončení, vypadá to že se ale vrátil a zase na překladu maká.
Jestli se nepletu tak verze 1.1 je již přeložena do polštiny, takže jestli rozumíš tak můžeš zkusit tu :D
Uživatelský avatar
Felix Mage
Uživatel
 
Příspěvky: 45
Registrován: úte 05. dub 2011 12:11:54

Příspěvekod Felix Mage » čtv 28. zář 2017 15:18:07 » Re: Gothic 2 L'HIVER Edition
Uživatelský avatar
Felix Mage
Uživatel
 
Příspěvky: 45
Registrován: úte 05. dub 2011 12:11:54

Příspěvekod Bildo » pát 17. lis 2017 7:35:01 » Re: Gothic 2 L'HIVER Edition
Hraje teď někdo L´Hiver ?

Já si překopíroval Nainstalovaný Gothic 2 s podporou Direct X 11 a češtinou do nové složky, do té samé složky jsem nainstaloval
L´Hiver 1.1 v angličtině.
A hraji teď mód v češtině. Jen mám problém, že některé znaky se mi zobrazují špatně.
Ví někdo, jak bych to ošetřil ?
Obrázek
Bildo
Uživatel
 
Příspěvky: 25
Registrován: ned 09. říj 2016 18:27:57

Příspěvekod passinthru » stř 06. pro 2017 2:45:26 » Re: Gothic 2 L'HIVER Edition
Bildo píše:Hraje teď někdo L´Hiver ?

Já si překopíroval Nainstalovaný Gothic 2 s podporou Direct X 11 a češtinou do nové složky, do té samé složky jsem nainstaloval
L´Hiver 1.1 v angličtině.
A hraji teď mód v češtině. Jen mám problém, že některé znaky se mi zobrazují špatně.
Ví někdo, jak bych to ošetřil ?


cau, shodou nahod jsem se rozhodl znova zahrat g2 a nainstalovat lhiver mod
problem s cestinou jsem mel taky ale myslim ze se mi to prave povedlo vyresit
(btw myslim ze moje hra ma tu oficialni cestinu co se prodavala se hrou, ne tu co je tady na webu ke stazeni)

pomoci GothicVDFS jsem vyextrahoval lhiver mod i cestinu (G2_LH_Edit_BASE_v1.1.1_EN.vdf a cz.vdf ve slozce Data)
pak jsem soubory z ceske casti nakopiroval do lhiver casti a znovu zabalil
svuj mod sem dal do slozky data a vypada to ze to funguje

v odkazu je ten muj soubor (ale nerucim za to ze vsechno funguje!)
https://uloz.to/!cH5A2bYLmUm9/g2-lh-base-111-cz-mod
staci ten soubor nakopirovat do slozky Data
passinthru
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 06. pro 2017 2:17:54

Příspěvekod passinthru » stř 06. pro 2017 22:12:01 » Re: Gothic 2 L'HIVER Edition
Pracuju i na prelozeni casti skriptu (bez hladu, zizne apod.) ale nedavam si s tim moc nadeje. Hrabat se ve zdrojaku ktery je plny chyb sam o sobe fakt neni moc zabava.

edit: asi hotovo, nemam cas to testovat, ale to necham na vas
zase jsem rozbalil lhiver mod a original hru a sjednotil do jednoho

v odkazu jsou l'hiver skripty verze 1.1.1 (znovu, nerucim za funkcnost)
https://uloz.to/!TkdJ7X7sDlCo/g2-lh-scr ... 1-czv2-mod
nakopirujte to slozky Data
passinthru
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 06. pro 2017 2:17:54

Příspěvekod Robar VI » stř 21. úno 2018 15:56:48 » Re: Gothic 2 L'HIVER Edition
Akorat škoda že není funkční možnost ze štítem jinak to asi fuguje všechno ten štít by tam taky nebylo možné nějak dosadit? jste super:D
Když ostatní slepě následují pravdu pamatuj, NIC NENÍ PRAVDA když se ostatní řídí moralkou či zákony pamatuj, VŠE JE POVOLENO

JSME TI KTEŘÍ BOJUJÍ V TEMNOTĚ ABY SVÍTILO SVĚTLO
Uživatelský avatar
Robar VI
Uživatel
 
Příspěvky: 136
Registrován: stř 11. kvě 2011 14:48:51

Příspěvekod Robar VI » stř 21. úno 2018 16:25:53 » Re: Gothic 2 L'HIVER Edition
jinak co jsem prošel tak narychlo tak nejde se vyspat v hornickém udolí a hraje tam hudba venkova s 1. světa (nechápu:D) anejsou tam štíty jinak to valí :D
Když ostatní slepě následují pravdu pamatuj, NIC NENÍ PRAVDA když se ostatní řídí moralkou či zákony pamatuj, VŠE JE POVOLENO

JSME TI KTEŘÍ BOJUJÍ V TEMNOTĚ ABY SVÍTILO SVĚTLO
Uživatelský avatar
Robar VI
Uživatel
 
Příspěvky: 136
Registrován: stř 11. kvě 2011 14:48:51

Příspěvekod Tomislav » pon 09. dub 2018 14:26:47 » Re: Gothic 2 L'HIVER Edition
Je tam parádní prostředí, grafika. Akorát nejsou zobrazené štíty při boji a nošení a navíc...když jsem v jedné fázi několikrát sundával a nandával štít, tak mi to permanentně zvýšilo odolnost proti zbraním, šípům atd. a také HP. To samé se stalo s Morganovým prstenem, který zvyšuje schopnost 1H zbraní o 10. Teď jsem téměř neporazitelný a to není taková zábava.
Tomislav
Uživatel
 
Příspěvky: 38
Registrován: stř 11. led 2012 17:36:56

Příspěvekod bobo502 » stř 12. zář 2018 12:49:26 » Re: Gothic 2 L'HIVER Edition
Nevie mi niekto poradiť do navratov 2.0 ked si chcem dať ten DX11 to toho tam mi ukazuje bielu obrazovku ale ked si dám ten wndmode DX11 tam mi ju už neukazuje ale grafika sa nedá nastaviť a zostane pôvodná ( využíva len intel grafiku nie GTX1050)
bobo502
Uživatel
 
Příspěvky: 328
Registrován: pon 02. čer 2014 14:11:35

Příspěvekod Beowulf » stř 12. zář 2018 15:46:49 » Re: Gothic 2 L'HIVER Edition
Mas nainstalovane ovladace ke karte? Mozna blbej dotaz ale presne to se stalo me.
Uživatelský avatar
Beowulf
Dlouhodobý uživatel
 
Příspěvky: 3114
Registrován: sob 06. led 2018 16:39:50

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé