Menu

Food/Plant Inventory Mod HELP!!!!

Nejede? Padá? Pokum ano, pište sem..
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod vecny.samotar » sob 21. črc 2018 12:34:16 » Food/Plant Inventory Mod HELP!!!!
vyskusal som tento mod ale teraz mam problem.
ked som instaloval tak som mal myslienku ze mi zjednoduši inventar co sa tyka surovin (jedlo) ale v hre som zistil ze vsetko to premeni na proviant co ma regeneraciu iba 20 bodov pricom niektore rastiny na regeneraciu davaju v surovom stave viac bodov, tak som mod zmazal ale ted mam ten problem ze aj po odinstalovani hry a aj risen mod starter + vycisteni pc pomocou ccleaner a manulaneho precistenia registrov od vsetkeho kde je dajaka zmienka slova Risen mi vsetko ihned premeni na ten proviant.
prosim pomozte poradte
Uživatelský avatar
vecny.samotar
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: stř 18. črc 2018 7:53:05

Příspěvekod kral66 » sob 21. črc 2018 12:48:11 » Re: Food/Plant Inventory Mod HELP!!!!
Možná hodit save z chvíle, když si tento mod ještě neaplikoval.
Ccleaner nebo vyčištění registrů netuším proč.
Možná zálohovat savy, reinstall hry, (Resp. hodit hru na místo, kde ještě nebyla. Tedy, pokud to bylo v C:\Program Files (x86), hoď to na C:\) hodit savy a třeba to půjde.
Ještě mě zajímá, jak jsi hru odinstaloval?
P.SZ.
Uživatelský avatar
kral66
Uživatel
 
Příspěvky: 93
Registrován: ned 14. srp 2011 9:10:16
Bydliště: Někde v bažině

Příspěvekod vecny.samotar » stř 01. srp 2018 13:29:27 » Re: Food/Plant Inventory Mod HELP!!!!
cez ovladacie panely/ odistalovat program teda standart sposobom nie iba zmazanie
Uživatelský avatar
vecny.samotar
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: stř 18. črc 2018 7:53:05


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé