Menu

Patch stromů

Jste s tímto Patchem spokojeni a využijete ho?

Ano a jsem nadmíru spokojen.
4
18%
Ne, ten patch se mi zdá jako zbytečnost.
3
14%
Nevím, ještě jsem neměl tu čest ho vyzkoušet.
15
68%
 
Celkem hlasů : 22

Příspěvekod Briarios » ned 14. bře 2010 15:59:21 » Patch stromů
Dovoluji si sem dát(Sice starší ale užitečné)dílo Marka56.

"Také vám vadí lesy v G1 kde máte pouze hranatou plochu vypadající jako stromy a pak pouze kmeny?Tento patch všechno opraví, každý strom má svojí korunu i kmen, takže jsme zase blíže k reálnějšímu Gothicu,,

Patch je určený jako doplněk a pro použití do vašeho souboru doplňte do vašeho řádku VDF = (Název Markova balíčku, čiže) Mark56Forestpatch.mod

Download : Zde
Velikost : 364 Kb
Kategorie : G1
Uživatelský avatar
Briarios
Trvalý ban
 
Příspěvky: 443
Registrován: sob 24. říj 2009 7:46:37
Bydliště: Na bojišti

Příspěvekod Kofi » pon 15. bře 2010 16:25:33 » Re: Patch stromů
Nebylo by špatné přidat screeny toho, jak patch vypadá v praxi... :wink:
Cry.

Cry even more.
Uživatelský avatar
Kofi
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1622
Registrován: stř 16. dub 2008 23:39:11

Příspěvekod mark56 » pon 15. bře 2010 22:54:02 » Re: Patch stromů
nainstalujem si gothic zo starymi taxturami a ukazem to na zakladnej grafike :wink:
Uživatelský avatar
mark56
Uživatel
 
Příspěvky: 495
Registrován: pát 13. úno 2009 20:56:24

Příspěvekod Míra » stř 07. dub 2010 18:47:28 » Re: Patch stromů
Mě ten patch nefunguje pořád sou lesi jenom kmeny a pak střecha z listů.

Nemohlo by to být tím že sem nainstaloval dva Freddyho texturpatche? :?:
Vzkaz od Charlyho:
Komu se nelíbí pravidla fóra, může vypadnout. Komu se nelíbím já, nemusí se se mnou bavit.
Míra
Uživatel
 
Příspěvky: 93
Registrován: úte 22. pro 2009 13:19:03

Příspěvekod Briarios » stř 07. dub 2010 19:15:07 » Re: Patch stromů
Jo, buďto to je tím, a nebo nemáš MDK soubory, máš je?
Uživatelský avatar
Briarios
Trvalý ban
 
Příspěvky: 443
Registrován: sob 24. říj 2009 7:46:37
Bydliště: Na bojišti

Příspěvekod Míra » stř 07. dub 2010 19:46:20 » Re: Patch stromů
Co to sou MDK soubory? :D
Vzkaz od Charlyho:
Komu se nelíbí pravidla fóra, může vypadnout. Komu se nelíbím já, nemusí se se mnou bavit.
Míra
Uživatel
 
Příspěvky: 93
Registrován: úte 22. pro 2009 13:19:03

Příspěvekod mark56 » stř 07. dub 2010 20:58:24 » Re: Patch stromů
chod do sekcije tvorba modov tam je to vysvetlene
Uživatelský avatar
mark56
Uživatel
 
Příspěvky: 495
Registrován: pát 13. úno 2009 20:56:24

Příspěvekod Míra » pát 09. dub 2010 5:52:21 » Re: Patch stromů
Jestli sem ty MDK soubory dobře pochopil(doufám :lol: )tak je nemám.
Vzkaz od Charlyho:
Komu se nelíbí pravidla fóra, může vypadnout. Komu se nelíbím já, nemusí se se mnou bavit.
Míra
Uživatel
 
Příspěvky: 93
Registrován: úte 22. pro 2009 13:19:03

Příspěvekod mark56 » pát 09. dub 2010 17:45:36 » Re: Patch stromů
to sa stahuje a toto neni vhodna tema
Uživatelský avatar
mark56
Uživatel
 
Příspěvky: 495
Registrován: pát 13. úno 2009 20:56:24

Příspěvekod Míra » pon 12. dub 2010 18:16:40 » Re: Patch stromů
Skoušel sem to nainstalovat bez Freddyho texturpatche a pořád to nefunguje takže musim nainstalovat ty MDK soubory?
Vzkaz od Charlyho:
Komu se nelíbí pravidla fóra, může vypadnout. Komu se nelíbím já, nemusí se se mnou bavit.
Míra
Uživatel
 
Příspěvky: 93
Registrován: úte 22. pro 2009 13:19:03

Příspěvekod Zero » pon 12. dub 2010 18:17:16 » Re: Patch stromů
A co ty screeny toho, jak to vypadá? Jen tak mimochodem. :wink:
Uživatelský avatar
Zero
Uživatel
 
Příspěvky: 1578
Registrován: sob 01. zář 2007 8:51:50

Příspěvekod Míra » pon 19. dub 2010 12:31:12 » Re: Patch stromů
To je vážně tak těžký odpovědět na můj skromný dotaz jestli musim nainstalovat MDK soubory aby mi to fungovalo? :?: Nemyslim si že by to trvalo víc jak minutu.

PS.Hodili by se screeny toho jak to vypadá.
Vzkaz od Charlyho:
Komu se nelíbí pravidla fóra, může vypadnout. Komu se nelíbím já, nemusí se se mnou bavit.
Míra
Uživatel
 
Příspěvky: 93
Registrován: úte 22. pro 2009 13:19:03

Příspěvekod mark56 » pon 19. dub 2010 15:43:02 » Re: Patch stromů
promin sem si nevsiml ze nekdo psal :oops: ono vydet ze nectete instalaci a horni post je tam navod :!: :!: :!: :!: :!:
toto je patch pro modery taze sem nedaval zadne automaticke aplikovani ale dal sem tam se si to staci dopsat do .ini
v slozke system mas gothic.ini a je tam radek VDF = - tu dopises mark56forestpatch.mod
toto si mozes doplnit aj to temnych tajomstiev ale kazdy nazov.mod musis mat odeleny dvoma mezerama
Uživatelský avatar
mark56
Uživatel
 
Příspěvky: 495
Registrován: pát 13. úno 2009 20:56:24

Příspěvekod Míra » úte 20. dub 2010 15:13:09 » Re: Patch stromů
Ty myslíš ini v program failes? :?:
Tu složku sem prohledával ale žádný vdf sem nenašel(nebo je tak nenápadný že sem si ho nevšiml :lol: ).
Vzkaz od Charlyho:
Komu se nelíbí pravidla fóra, může vypadnout. Komu se nelíbím já, nemusí se se mnou bavit.
Míra
Uživatel
 
Příspěvky: 93
Registrován: úte 22. pro 2009 13:19:03

Příspěvekod mark56 » úte 20. dub 2010 17:46:26 » Re: Patch stromů
kde to hledaas GOTHIC/SYSTEM/GOTHICGAM.INI alebo nejake ine .ini a hledej liniji vdf = prazdno a dopis moj patch
Uživatelský avatar
mark56
Uživatel
 
Příspěvky: 495
Registrován: pát 13. úno 2009 20:56:24

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé