Menu

Patche

Příspěvekod Greg » pon 03. lis 2008 18:43:02 » Re: Patche
Arsis píše:Jn, neni špatnej nápad... kua, teď jsi mi zasadil brouka do hlavy. :lol:
Takej malej addon... :shock: :)
Jeden velkej addon je tady http://gm.wbs.cz/Navraty.html

Zabírá něco přes 500 Mb po instalaci + 2 Gb :lol:

Je to skoro plnohodnotný další datadisk ke G2 (potřebuje G2A :D ). Kdyby nebyl v Ruštině, už dávno bych ho otočil. Takhle jsem si jen proletěl velmi pozměněný svět přes F8 :D
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1891
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Arsis » pon 03. lis 2008 19:05:44 » Re: Patche
J, právě... i pro mě je ta ruština nepřekonatelnou překážkou. :lol:
Všichni lžou.
Uživatelský avatar
Arsis
Uživatel
 
Příspěvky: 34
Registrován: čtv 14. srp 2008 15:42:19
Bydliště: Innsmouth

Příspěvekod Sigmor » pon 03. lis 2008 19:44:41 » Re: Patche
ale GASIN ja nemysle dabing v CZ ale AJ chapes a cesky titulku pac v nemcine tu malo kdo rozumi
Obrázek
Uživatelský avatar
Sigmor
Uživatel
 
Příspěvky: 161
Registrován: čtv 19. čer 2008 10:09:37
Bydliště: Lovecký srub v Nordmaru...

Příspěvekod Greg » pon 03. lis 2008 19:47:57 » Re: Patche
Sigmor píše:ale GASIN ja nemysle dabing v CZ ale AJ chapes a cesky titulku pac v nemcine tu malo kdo rozumi
cože???
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1891
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Gasin » úte 04. lis 2008 15:05:54 » Re: Patche
no tak já se chodím teprve do 5 třídy,ještě nemáme němčinu(doufám,že jestli projdu na gympl tak tam bude :) )a celkem tomu rozumím,takže si myslím,že by totu měla umět většina lidí :wink:
Uživatelský avatar
Gasin
Uživatel
 
Příspěvky: 86
Registrován: ned 24. úno 2008 18:20:29
Bydliště: Ve stodole

Příspěvekod Sigmor » úte 04. lis 2008 18:24:28 » Re: Patche
Gregu ja to skusim vysvelit TAKZE : mrzime ze ruzne mody jsou v nemcine a ja bych je uvital i v anglictite ty mody a nevadilo by kdyby to bylo i z CZ titulky pac je hodne lidi co tomu nerozumi , vim ze je tezke udelat CZ titulky tak proto je to nemozne delat na vsechny mody CZ titulky tak se tesim az bude hotovy DARK MYSTERIES aspon konecne budu rozumet o cem to je snad sem to napsal tak aby se to dalo pochopit :D :D :D :lol:
Obrázek
Uživatelský avatar
Sigmor
Uživatel
 
Příspěvky: 161
Registrován: čtv 19. čer 2008 10:09:37
Bydliště: Lovecký srub v Nordmaru...

Příspěvekod Greg » úte 04. lis 2008 18:35:16 » Re: Patche
Sigmor píše:Gregu ja to skusim vysvelit TAKZE : mrzime ze ruzne mody jsou v nemcine a ja bych je uvital i v anglictite ty mody a nevadilo by kdyby to bylo i z CZ titulky pac je hodne lidi co tomu nerozumi , vim ze je tezke udelat CZ titulky tak proto je to nemozne delat na vsechny mody CZ titulky tak se tesim az bude hotovy DARK MYSTERIES aspon konecne budu rozumet o cem to je snad sem to napsal tak aby se to dalo pochopit :D :D :D :lol:
no a to si jako myslíš že to budou kvůli tobě překládat? Samozřejmě by to bylo lepší. Jeden anglickej máš tady: http://gm.wbs.cz/The_Trial.html
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1891
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Sigmor » úte 04. lis 2008 20:14:06 » Re: Patche
jo dik za odkaz ale samoz.. to nemusis prekladat ja vim je s tim spusta prace tak v poho
Obrázek
Uživatelský avatar
Sigmor
Uživatel
 
Příspěvky: 161
Registrován: čtv 19. čer 2008 10:09:37
Bydliště: Lovecký srub v Nordmaru...

Příspěvekod trelis » pát 06. bře 2009 19:43:10 » Re: Patche
Bilko píše:Já mám originál G1, kde po instalaci je 1.08 :D :) :wink: :D :D


Ježiš no ty seš fakt asi vymaz(asi tak jak na tom minulem foru ktere si zalozil uplně zbytečně).O to nejde že máš verzi 1.08(i když tak trochu de).(Z těch tvojich kecu sem to pochopil asi tak,že si myslíš že se to předělá z jedné verze-třeba 1.08h- na verzi druhou-třeba 1.08k)Ty patche slouží k tomu,aby ti opravily stare bugy ve hře.

K puvodnimu Topicu:Ne Gregu,nevim v jakém pořadí se to má instalovat,ale dle mého názoru je to jedno,totiž...nainstaloval jsem to všechno najednou(pořadí si už nepamatuji).Vůbec to nevadí.
Mimochodem u ''KYRO'S PATCH'' jsem nezaznamenal žádný efekt.
Uživatelský avatar
trelis
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: stř 21. led 2009 14:14:50

Příspěvekod jokm » sob 14. bře 2009 18:09:08 » Re: Patche
Gasin napsal:
no tak já se chodím teprve do 5 třídy,ještě nemáme němčinu(doufám,že jestli projdu na gympl tak tam bude :) )a celkem tomu rozumím,takže si myslím,že by totu měla umět většina lidí :wink:


:shock: Já chodím do 4 třídy a angličtinu se učím ale jsou i ti kteří se učí místo angličtiny němčinu.
Jinak nejsou ty Patche na stránkách CD projektu? :?:
jokm
Uživatel
 
Příspěvky: 33
Registrován: sob 03. led 2009 15:47:13

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

cron