Menu

Gothic 1 - excelentní grafika

Příspěvekod hranolius » pát 26. črc 2019 9:53:06 » Gothic 1 - excelentní grafika
Našel jsem na youtube video kterak si G1 hodit do supr grafiky . Je kompatibylní i ze všema modama,osobně to bez vědčích problému hraju z modem Temná Tajemství CZ. Linky na všechny potřebne soubory jsou v popisku videa které lze také hodit do automatického překladu....
Postup je že je třeba si nejdřív opachtit základní hru a poté přidat třeba TT nebo jakýkoliv mod....



https://www.youtube.com/watch?v=put8Ys4tq6Y
hranolius
Uživatel
 
Příspěvky: 134
Registrován: čtv 21. črc 2016 12:45:19

Příspěvekod Mirescz » sob 27. črc 2019 9:13:06 » Re: Gothic 1 - excelentní grafika
Zdravím, skúšal som to a funguje to páradne, grafika je fakt pekná ale neviem ako to funguje z modom ako Temná Tajemství a pod.
Mirescz
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: sob 05. kvě 2018 17:59:03

Příspěvekod hranolius » sob 27. črc 2019 14:00:54 » Re: Gothic 1 - excelentní grafika
Je to jen remaster 1 takže mody by měli fungovat jako v G1 calsic . Já tajemstvý hraju a funguje to normálně..
hranolius
Uživatel
 
Příspěvky: 134
Registrován: čtv 21. črc 2016 12:45:19

Příspěvekod Mirescz » sob 27. črc 2019 14:25:46 » Re: Gothic 1 - excelentní grafika
Okej to som rád aspoň to môžem hrať aj s modmi, a náhodou Gothic Weapons Rebuilt mod si s tím neskúšal?
Mirescz
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: sob 05. kvě 2018 17:59:03

Příspěvekod hranolius » sob 27. črc 2019 17:22:22 » Re: Gothic 1 - excelentní grafika
ne ale maník v tom videu v linku řiká že tam jdou spustit všechny mody a ukazuje tam tři nejhranější u konce, takže na 90 % určo pude ...
hranolius
Uživatel
 
Příspěvky: 134
Registrován: čtv 21. črc 2016 12:45:19

Příspěvekod Velký lempl » ned 28. črc 2019 10:46:25 » Re: Gothic 1 - excelentní grafika
Jit to urcite pujde. Druha vec je padani hry atd.
Sem tu zas a ted budou mody. Prase je kaput tak uz neni v ceste modum. Cenzura padla volejte slava.
Uživatelský avatar
Velký lempl
Uživatel
 
Příspěvky: 1268
Registrován: sob 06. led 2018 16:39:50

Příspěvekod hranolius » ned 28. črc 2019 16:05:54 » Re: Gothic 1 - excelentní grafika
jednou za dvě hodky cca a při save se mi ještě ani jednou hra nezhroutila....
Příde mi že je to stabilnější než návraty 2.0 před fixlim AST...
V přírodě mám FPS přez 200 v hradu nad 70....
hranolius
Uživatel
 
Příspěvky: 134
Registrován: čtv 21. črc 2016 12:45:19

Příspěvekod Mirescz » pon 29. črc 2019 13:00:43 » Re: Gothic 1 - excelentní grafika
Okej, to je super ale aj keď je ta grafika fakt užasná tak proste tá origo grafika mi tam sadne najviac, má to také čaro. :D
Mirescz
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: sob 05. kvě 2018 17:59:03

Příspěvekod Mirescz » pon 29. črc 2019 14:33:58 » Re: Gothic 1 - excelentní grafika
A ešte sa chcem opýtať akuráť som si všimol, že FPS mám stále na 60 a niekedy sa stane že mi to trhá keď to padne na 57. Neviete čo stým, mám Ryzen 1300x, 8GB ram, Nvidia GTX 1060 6GB. myslím si že by som mal dosahovať viac FPS a nemalo by to trhať.
Mirescz
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: sob 05. kvě 2018 17:59:03

Příspěvekod hranolius » pon 29. črc 2019 21:05:09 » Re: Gothic 1 - excelentní grafika
Já mám grafarnu stejnou a neseká se to ,možná je to tim že u všech starších her davám kompatibilitu na XP SP3
Mě ta grafika taky moc neseděla jelikož tam byl jen funkční první link reshade jak autor nedoporučoval a svět byl naružovělej.
Ale v diskusi jsem našel link na čistý reshade.. Vtom stači jen vybrat soubor exe a vono si to krásně vytáhne textury v puvodních barvách . Ted se vyloženě kochám krajinou.....

https://www.guru3d.com/files-details/re ... nload.html
hranolius
Uživatel
 
Příspěvky: 134
Registrován: čtv 21. črc 2016 12:45:19

Příspěvekod Mirescz » stř 31. črc 2019 15:34:48 » Re: Gothic 1 - excelentní grafika
Okej, ďakujem za pomoc už to ide pekne.
Mirescz
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: sob 05. kvě 2018 17:59:03

Příspěvekod MegaVydra » pon 23. zář 2019 7:20:52 » Re: Gothic 1 - excelentní grafika
Vypadá to famózně. akorát jsem měl problém s tím G1 re shade souborem, musel jsem najít origo stránku a najít to přímo tam.
Ten na G2 mi rozhodil komplet grafiku.
Taky nevím jak "to reshade" nastavit. Při hře je asi spuštěné ale nevím jesli to jede nějak automaticky.
Píše se že se tam dá dostat přes HOME do menu ale nevím jak tam dál je tam nějaký seting a nastavení dx11 ale nemůžu se tam ničím dostat.
MegaVydra
Uživatel
 
Příspěvky: 18
Registrován: pát 08. čer 2018 7:06:02

Příspěvekod hranolius » ned 06. říj 2019 20:15:07 » Re: Gothic 1 - excelentní grafika
já to měl taky tak sem přežehlil hru a hodil si tam čistý reshade ,jen sem si při instalaci nastavil abi mi hra ukazovala čas a FPS. link je o dva příspěvky víš
hranolius
Uživatel
 
Příspěvky: 134
Registrován: čtv 21. črc 2016 12:45:19

Příspěvekod kianon » sob 21. pro 2019 19:45:26 » Re: Gothic 1 - excelentní grafika
Zdravim, potřeboval bych pomoct s takovým menším problémem.
Všechno jsem bez problému nainstaloval podle návodu a běží to jak má. Jen předměty v inventáři mam hrozně rozmazané.
Nevim jestli by pomohl nějaky patch nebo něco v tom novém nastavení ( ctrl+ f11) v tom se bohužel vůbec nevyznám.
kianon
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 21. pro 2019 19:34:18

Příspěvekod hranolius » úte 24. pro 2019 3:42:34 » Re: Gothic 1 - excelentní grafika
Skus přeinstalovat GD3D11 X17.5

Taky se mi to stalo sice u Gothic 2 ale to pomohlo ....
hranolius
Uživatel
 
Příspěvky: 134
Registrován: čtv 21. črc 2016 12:45:19


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé