Menu

Thorus

Příspěvekod Atron7771 » pát 06. úno 2015 15:47:17 » Thorus
Chtěl bych se vás zeptat. Hraju Gothic Temná Tajemství a zrovna jsem se vrátil z první návštěvy tábora pašeráků a když jdu kolem Thoruse tak na mě začne křičet něco jako ty idiote kvůli tobě byl konvoj vyrabován a když to dořekne tak to udělá znova. V táboře pašeráků jsem si vzal všechno co jsem našel. Nemá to něco společného s tím? Prosím odpovězte.
Nemám co na práci.
Atron7771
Uživatel
 
Příspěvky: 38
Registrován: úte 28. led 2014 20:43:19
Bydliště: Pod stromem s oběšencem

Příspěvekod Greg » pát 06. úno 2015 15:51:16 » Re: Thorus
Je to známej bug, na který můžeš nalézt zde patch :wink: .
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1928
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Atron7771 » pát 06. úno 2015 15:55:57 » Re: Thorus
A když si to stáhnu tak to už nebude dělat a nezničí mi to vývoj hry a nezasáhne to do příběhu? A v tom topicu se nepíše o Thorusovi zabere to i ne něj?
Naposledy upravil Atron7771 dne ned 14. úno 2016 12:33:13, celkově upraveno 1
Nemám co na práci.
Atron7771
Uživatel
 
Příspěvky: 38
Registrován: úte 28. led 2014 20:43:19
Bydliště: Pod stromem s oběšencem

Příspěvekod Greg » pát 06. úno 2015 16:11:04 » Re: Thorus
Patch se týká i Thoruse :wink: .

Ale jestli to nepoškodí dosavadní průběh hry si nejsem jistý :???: . Určitě ukládej na nějakou novou pozici, aby jsi měl případně zálohu. Možná bude někdo jiný vědět víc...
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1928
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Atron7771 » pát 06. úno 2015 17:45:30 » Re: Thorus
Aha a já jsem si to uložil jen jednou a po tom co se to stalo. A určitě ten patch bude fungovat?
Nemám co na práci.
Atron7771
Uživatel
 
Příspěvky: 38
Registrován: úte 28. led 2014 20:43:19
Bydliště: Pod stromem s oběšencem

Příspěvekod Greg » pát 06. úno 2015 17:56:53 » Re: Thorus
Jo bude :wink: . A nevadí že si to uložil až po tom. Důležitý je, aby sis to po nainstalování patche uložil na jinou pozici. To zkus. Snad by měl všechno fungovat :wink: .
Obrázek
Uživatelský avatar
Greg
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 1928
Registrován: pon 25. úno 2008 7:20:59
Bydliště: Mezi piráty...

Příspěvekod Emperor » pát 06. úno 2015 18:03:39 » Re: Thorus
popř. nainstalovat tuhle verzi TT, ta je i s patchem a mě funguje bez jakéhokoli problému či bugu ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4686
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Atron7771 » pát 06. úno 2015 20:02:59 » Re: Thorus
A to samé mi dělá i strážce brány v táboře fanatiků, bude to fungovat i na něj?
Nemám co na práci.
Atron7771
Uživatel
 
Příspěvky: 38
Registrován: úte 28. led 2014 20:43:19
Bydliště: Pod stromem s oběšencem

Příspěvekod Emperor » pát 06. úno 2015 20:09:36 » Re: Thorus
Předtím na mě ten strážce pokaždé zaútočil, ale mám pocit, že to bylo proto, že jsem na sobě měl templářskou zbroj ...

v té instalačce, kterou jsem uvedl, jsem neměl vůbec žádný problém, dokonce mi šly přečíst i listy s dodávkami, co má ten chlápek v jeskyni za Cavalornovou chatrčí - v předchozí verzi mi to pokaždé spolehlivě shodilo hru.
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4686
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Atron7771 » sob 07. úno 2015 8:45:51 » Re: Thorus
Děkuji všem za odpovědi.
Nemám co na práci.
Atron7771
Uživatel
 
Příspěvky: 38
Registrován: úte 28. led 2014 20:43:19
Bydliště: Pod stromem s oběšencem

Příspěvekod Rammer » sob 17. úno 2018 21:58:35 » Re: Thorus
Tak mám úplně stejný problém. Mám ale takový pocit, že to začalo až potom, co jsem splnil ten quest, kde Fisk hledá nového krejčího. Nicméně ani výše zmíněný patch mi nepomohl, Thorus se semnou odmítá dál bavit a neustále na mě řve, že jsem idiot a že cosi s tím konvojem, a že aby ještě nechtěl tu rudu zpátky. Ovšem já už mám pro něj splněný i ten quest, jak mám vyhodit Modraga z tábora, teď mu to ale nemám jak oznámit. Takže co s tím teď? Starší save už asi nemám, používám jich asi pět a postupně je přepisuju pořád dokola. A hrát to od začátku nebudu, to se radši přidám k jinému táboru, jsem totiž pořád v první kapitole jako stále nezávislá postava. Co teď tedy? Dá se to ještě nějak zachránit?
Rammer
Uživatel
 
Příspěvky: 811
Registrován: úte 11. bře 2014 13:46:12

Příspěvekod Emperor » sob 17. úno 2018 23:00:50 » Re: Thorus
nevím, jak samotný patch funguje, jestli třeba nemusíš začít novou hru, já pak hrál už tu novější verzi modu, která patch obsahovala ... v tý starý verzi jsem Thoruse cheatem killnul, hrál jsem za bažinný tábor, tak to nijak nevadilo ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4686
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Rammer » ned 18. úno 2018 9:40:57 » Re: Thorus
Takže to lze vyřešit jedině cheatem? Protože za všechny tři tábory kolem něj stejně musím projít a nepustil by mě ani tak. Ten cheat na to zabití postavy ale funguje jak? Měl by to být ten kill you, ale to musím mít Thoruse zaměřeného ne? A lze to udělat i ve dne, aniž by mě pak honil celý tábor, že jsem zabil velitele stráží?
Rammer
Uživatel
 
Příspěvky: 811
Registrován: úte 11. bře 2014 13:46:12

Příspěvekod Emperor » ned 18. úno 2018 10:03:14 » Re: Thorus
do konzole napíšeš jenom kill (musíš ho mít zaměřeného), nikdo po tobě nepůjde, hra zabití cheatem nebere jako napadení ...
Obrázek
Uživatelský avatar
Emperor
Moderátor
 
Příspěvky: 4686
Registrován: pon 05. lis 2007 9:14:02
Bydliště: von Troppau und Kuttenberg

Příspěvekod Rammer » ned 18. úno 2018 11:01:07 » Re: Thorus
Vyřešil jsem to tedy tím cheatem, nicméně ještě to zkouším za starý tábor, zrovna jsem na cestě pro seznam do starého dolu, tak uvidíme. Jinak mám takový pocit, že tím patchem mi ta hra začala o to častěji padat, že při načtení loadu hry mi to spadne a objeví se jakási tabulka End Task cosi. Že mě to vykopne ven, obraz zmizí a hraje jen hudba + naskočí tato tabulka. Předtím to však nedělalo.

Jinak ještě jedna věc mimo téma, ať nemusím zakládat zvlášť nový topic - stalo se Vám, že při obchodování najednou začaly věci skákat při měnění po desítkách? Že už to nejde do kusů. Dost mě to štve, ale je taky jen možné, že jsem jen omylem něco zmáčknul. Čím to může být a jak to vrátit opět na jednotlivé kusy?
Rammer
Uživatel
 
Příspěvky: 811
Registrován: úte 11. bře 2014 13:46:12

Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé