Menu

Technické problémy: Jednoduché dotazy sem

Problémy s hrou všeho druhu.
Příspěvekod Mike1 » stř 26. říj 2011 7:25:48 » Technické problémy: Jednoduché dotazy sem
Jednoduché technické problémy se hrou

Kvůli jednoduchým technickým problémům nezakládejte nová témata.
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2793
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Spark » pát 28. říj 2011 19:56:13 » Re: Technické problémy: Jednoduché dotazy sem
Cheat konzole... neví někdo jak ji spustit..? jelikož postup jako v arcanii nefunguje a já bych si rád zvednul aspoň tu úroveň, když už to musím hrát od začátku :-/
Chuckovi se nelíbí tvůj podpis!
Spark
Uživatel
 
Příspěvky: 116
Registrován: sob 13. úno 2010 2:23:29

Příspěvekod Jémák » pát 28. říj 2011 19:58:21 » Re: Technické problémy: Jednoduché dotazy sem
taky jsem to zkoušel a opravdu postup z Arcanie nefunguje - co jsem ale koukal na zahraniční weby, tak jsem nic neobjevil - takže zatím asi nikterak.. Co se týče té úrovně - nevím no, pro mě byla dostatečná, boj i kouzla byly bez problémů.. ale to je na tobě, já po tom ještě mrknu a uvidím, zda něco nenajdu :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7904
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Spark » pát 28. říj 2011 20:43:48 » Re: Technické problémy: Jednoduché dotazy sem
no nepřijde mi to nijak složité i na gothickou úroveň, ale chcu si to aspoň trochu přiblížit savu ze základní hry, no vážně nechápu jak to mohli tak dokonale Obrázek, že mi ani ten save načíst nejde... (myslím ten save z arcania v arcanii :D)

Upraveno moderátorem
Chuckovi se nelíbí tvůj podpis!
Spark
Uživatel
 
Příspěvky: 116
Registrován: sob 13. úno 2010 2:23:29

Příspěvekod Jémák » pát 28. říj 2011 20:45:39 » Re: Technické problémy: Jednoduché dotazy sem
tohle jsem nezkoušel, jelikož jsem to dávno odinstaloval, ale prý tam má být nějaký autosave z doby hned po zabití bosse - nevím no, opravdu jsem to nezkoušel, snad někdo jiný.. :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7904
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod godlike » úte 15. lis 2011 7:06:12 » Re: Technické problémy: Jednoduché dotazy sem
no mě se vyskytl s datáčem nový problém a asi ten největší nemůžu ukládat hru ani přes autosave ani normálně ručně uložit navíc po instalaci to po mě chce vyšší práva na spuštění Arcania-addon ale pak už to jede stalo se vám to?
godlike
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: pát 25. čer 2010 18:43:19

Příspěvekod Mike1 » úte 15. lis 2011 7:18:02 » Re: Technické problémy: Jednoduché dotazy sem
Jsi na daném počítači přihlášen jako správce nabo jako standardní uživatel?
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2793
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Dinik » úte 15. lis 2011 8:50:03 » Re: Technické problémy: Jednoduché dotazy sem
Ukládat nepotřebuješ, dojedeš to za 2 a půl hodiny a nedá se tam snad ani zemřít:)
Dinik
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: sob 22. lis 2008 10:34:23

Příspěvekod godlike » úte 15. lis 2011 15:00:04 » Re: Technické problémy: Jednoduché dotazy sem
pouštím a instaluju to jako správce
godlike
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: pát 25. čer 2010 18:43:19

Příspěvekod Mike1 » úte 15. lis 2011 15:05:35 » Re: Technické problémy: Jednoduché dotazy sem
Pak se na to tedy vykašli-ono prakticky nemá smysl ukládat, pokud si na hru najdeš 2-3 hodiny souvislého času ;)
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2793
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Kopac » ned 27. lis 2011 1:45:03 » Přiblížení/oddálení
Nevíte někdo, proč mi nefunguje ve hře přiblížení a oddálení postavy? Standartně by to mělo jít písmenem "Z" ale nejde. Po změně na jinou klávesu to taky nefunguje.
Kopac
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: ned 04. lis 2007 19:02:00

Příspěvekod Mike1 » pát 10. úno 2012 10:33:17 » Re: Technické problémy: Jednoduché dotazy sem
Možná se ti hra nějakým způsobem bugla. Co jsem se díval tak vzhledem k optamalizaci datadisku he to celkem dost možné. Jestli je problém ještě aktuální zkus přeinstalovat hru.
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2793
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Eru » čtv 10. kvě 2012 18:05:36 » Savy neplní svoji funkci
Mám problém se savy, dokud hraji můžu hru ukládat a načítat jak chci a vše funguje. Jakmile, ale hru vypnu a znovu zapnu, hra se tváří že žádné uložené pozice nemám a jedinou možností je pro mě začít novou hru, přitom se savy stále nachází v příslušné složce v Dokumentech. Nějaké nápady?

Verze hry: Česká
Počítačové komponenty: Nad optimem (a Windows 7 64bit)
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Uživatelský avatar
Eru
Uživatel
 
Příspěvky: 427
Registrován: ned 21. pro 2008 0:26:26

Příspěvekod Mike1 » pát 11. kvě 2012 6:56:50 » Re: Technické problémy: Jednoduché dotazy sem
Eru, pokud si najdeš cca jedno volné odpoledne (3-4 hodiny) tak to můžeš dohrát i bez nutnosti vypnout hru. Tento "bug" je známý, co jsem se díval, ale myslím, že patche, nebo tak něco se nikdy vydávat nebudou, a proto bych hru hrál vcelku, tedy bez vypínání. Řekl bych, že bychom se stejně k lepší možnosti nedobrali.

Dinik píše:Ukládat nepotřebuješ, dojedeš to za 2 a půl hodiny a nedá se tam snad ani zemřít :)

Macraschley1 píše:Pak se na to tedy vykašli-ono prakticky nemá smysl ukládat, pokud si na hru najdeš 2-3 hodiny souvislého času ;)
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2793
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod hooojaja » úte 27. kvě 2014 18:39:49 » Re: Technické problémy: Jednoduché dotazy sem
Ahojte. Mám grafický problém s Fall of Setarrif. První Arcania šla úplně v pohodě, ale Setariff mi furt blbne - různě se mi propadají textury , vidím ve hře modré čáry atd.... Poradíte mi prosím někdo co s tím ? Opravný patch jsem nikde nenalezl....Předem upozorňuji, že jsem zkoušel instalovat i potřebné softwary jako DirectX a Nvidia PhysX
hooojaja
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 27. kvě 2014 18:35:37


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé