Menu

Levely v G2 bez datadisku

Sem pište zákysy ke hře Gothic 2.
Příspěvekod dagonat » stř 26. říj 2011 9:26:21 » Levely v G2 bez datadisku
Rád bych se vás zeptal, pokud tu vůbec ještě někdo hrajete G2 bez datáče (případně si to pamatujete), jaký level měla vaše postava na konci 1. kapitoly, případně, jaký nejvyšší je možný. A jaký na konci hry?
Někde jsem tu četl, že na konci 1. kapitoly je možný 20. level, ale to asi platí pro datadisk, protože mám splněny všechny úkol, vymláceny všechny nestvůry, okraden každý, kdo šel a mám level 15 (žoldák).

A ještě jeden dotaz připojím: Dají se někde v 1. nebo 2. kapitole sehnat svitky na proměnu v nějaké zvíře? U obchodníků jsem je nenašel.
dagonat
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: pon 03. lis 2008 18:54:16

Příspěvekod Masak » čtv 27. říj 2011 9:10:40 » Re: Levely v G2 bez datadisku
dagonat píše:A ještě jeden dotaz připojím: Dají se někde v 1. nebo 2. kapitole sehnat svitky na proměnu v nějaké zvíře? U obchodníků jsem je nenašel.


Se mi zda že ten alchymista Ignac, po splnění "pokusu".
"Obi-Wan ti nikdy neřekl, co se stalo s tvým otcem?"
"Řekl mi toho dost. Řekl mi, že jsi ho zabil."
"Ne, já jsem tvůj otec!"
"Ne, to snad ne. To není pravda!"
Uživatelský avatar
Masak
Uživatel
 
Příspěvky: 140
Registrován: sob 17. zář 2011 16:25:20
Bydliště: Coruscant

Příspěvekod Jémák » čtv 27. říj 2011 9:16:13 » Re: Levely v G2 bez datadisku
co si pamatuju, tak opravdu jde získat více než 15 - vždy jsem měl někde okolo 18 - 19. Udělal jsem všechny úkoly ( za frakce, ve městě, mimo město), vše prošel a zabil.. :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Pajco » sob 28. led 2012 22:40:00 » Re: Levely v G2 bez datadisku
ja som mal na konci 1. kapitoly bez datadisku level 19. Všetko vybité, aj prístav, onarova farma... Ufff na konci hry? Asi 42. Ale dalo by sa aj viac ale mne sa už potom nechcelo :wink:
_less is more_
Uživatelský avatar
Pajco
Uživatel
 
Příspěvky: 94
Registrován: sob 16. črc 2011 8:40:38
Bydliště: Osgiliath

Příspěvekod Garvell » stř 16. kvě 2012 10:56:29 » Re: Levely v G2 bez datadisku
Ups....já na patnáctém lvlu teprve chodím do hornického údolí v druhé kapitole :D.Level můžeš mít obrovitý protože se ve druhé kapitole kapitole všechny monstra obnoví..stejně tak i ve třetí...čtrvté atd. :wink: :wink:
I am back!
Uživatelský avatar
Garvell
Uživatel
 
Příspěvky: 175
Registrován: úte 17. led 2012 17:43:26
Bydliště: Všude kde se dá

Příspěvekod N0n3 » ned 27. kvě 2012 7:56:26 » Re: Levely v G2 bez datadisku
dagonat píše:Rád bych se vás zeptal, pokud tu vůbec ještě někdo hrajete G2 bez datáče

jsem rád žes to takhle napsal, protože G2 classic už moc lidí nehraje, a já bych vlastně nehrál taky, kdybych mohl hrát G2A
Thenns. I fucking hate Thenns.
Uživatelský avatar
N0n3
Uživatel
 
Příspěvky: 446
Registrován: ned 06. kvě 2012 10:09:13
Bydliště: Somewhere in Nevada

Příspěvekod Ferris » ned 22. zář 2013 6:48:54 » Re: Levely v G2 bez datadisku
NO vidíte a já G2 s datáčem eště nehrál. Ale za to už po několikátý hraju bez něj. Teď jsem doplul na Idoratské síně a jsem na lvl 40

Garvell píše:Ups....já na patnáctém lvlu teprve chodím do hornického údolí v druhé kapitole :D.Level můžeš mít obrovitý protože se ve druhé kapitole kapitole všechny monstra obnoví..stejně tak i ve třetí...čtrvté atd. :wink: :wink:


Monstra se obnovují? Toho jsem si nějak nevšimnul. Taky pomlátím kde co jde, ale pak v dalších kapitolách chodím po prázdném světě.

Používej funkci upravit, vyhneš se doublepostingu, za který bývá postih, Emp
Gothic maniak
Uživatelský avatar
Ferris
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 20. zář 2013 22:06:17

Příspěvekod N0n3 » ned 22. zář 2013 7:19:49 » Re: Levely v G2 bez datadisku
ony se obnovuji, ale ne v kazde kapitole
tudiz zas tak velky level mit nebudes
:)
Thenns. I fucking hate Thenns.
Uživatelský avatar
N0n3
Uživatel
 
Příspěvky: 446
Registrován: ned 06. kvě 2012 10:09:13
Bydliště: Somewhere in Nevada


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé