Menu

Návraty 2.0 Technické problémy

Místo pro diskuzi, zákysy a jiné problémy týkající se datadisku Návraty.
Příspěvekod Haffan » úte 30. črc 2019 8:19:29 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
kukopas píše:Bezne savy idu v pohode, ale quicksavy vsetky mrznu tym istym sposobom - cez studeny restart. Zatial hram, uvidim co dalej.


Zdravím, mám stejný problém jako ty. Ale ani běžné savy mi nejdou. Když ve hře umřu, musím vždycky hru vypnout, zapnout a pak až mi jdou savy loadnout.
Přišel si na něco?
Haffan
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 25. črc 2019 13:51:26

Příspěvekod hranolius » úte 30. črc 2019 9:37:18 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
kan1 píše:
hranolius píše:vdatech smaž soubor RET2_FONT_High_Resolution.vdf azbuka zmizí
pokud máš nainstalovaný 3D DX11 tak světlost a detaily změníš přez klávesu F11 , nastavení v menu nefungfuje ..


S tou CZ to zabralo ale co s tym rozlisenim?? to cez f11 zmenit nedokazem.. a popravde ani tu tmu posranu neviem cez f11 dat prec



Tak to je divný,co se ti oběví po zmačknutí F11 ?? měli by tam bejt jezdci na Brighness nebo jak se tomu nadává a další na vykreslování všeho možného ...
Fungovat by to mělo že potáhneš jezdce bud do leva nebo do prava myší :D
Máš tam vubec DX 11 ???
Pokud ano a je kamený tak to je na reinstal.....

Tady máš link na nejnovější GD3D11 - X17.5 / skopírovat do slošky systém ve slošce z hrou.../
ale bacha je tam i pro gothic 1

https://worldofplayers.ru/resources/36/updates
hranolius
Uživatel
 
Příspěvky: 273
Registrován: čtv 21. črc 2016 12:45:19

Příspěvekod Diademos » úte 30. črc 2019 10:55:28 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
Hele tenhle problém jsem s DX11 měl taky. Jak v Návratech, tak v Odysse. Rozlišení bylo divný, hra strašně tmavá a nedalo se s tím nic dělat. U mě se to spravilo samo od sebe, když jsem restartoval počítač a po pár hodinách to zkusil znovu.
Uživatelský avatar
Diademos
Uživatel
 
Příspěvky: 312
Registrován: ned 31. kvě 2015 20:59:34

Příspěvekod kan1 » úte 30. črc 2019 12:09:09 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
hranolius píše:
kan1 píše:
hranolius píše:vdatech smaž soubor RET2_FONT_High_Resolution.vdf azbuka zmizí
pokud máš nainstalovaný 3D DX11 tak světlost a detaily změníš přez klávesu F11 , nastavení v menu nefungfuje ..


S tou CZ to zabralo ale co s tym rozlisenim?? to cez f11 zmenit nedokazem.. a popravde ani tu tmu posranu neviem cez f11 dat prec



Tak to je divný,co se ti oběví po zmačknutí F11 ?? měli by tam bejt jezdci na Brighness nebo jak se tomu nadává a další na vykreslování všeho možného ...
Fungovat by to mělo že potáhneš jezdce bud do leva nebo do prava myší :D
Máš tam vubec DX 11 ???
Pokud ano a je kamený tak to je na reinstal.....

Tady máš link na nejnovější GD3D11 - X17.5 / skopírovat do slošky systém ve slošce z hrou.../
ale bacha je tam i pro gothic 1

https://worldofplayers.ru/resources/36/updates


Ja ziadny brightness nevidim.. potrebujem vediet co konkretne mam Zmenit aby nebola hra uplne cierna
kan1
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: pát 17. říj 2014 14:08:57

Příspěvekod hranolius » úte 30. črc 2019 13:48:52 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
po zmáčknutí F11 ti vyskočí tabulka settings,ta je viditelná i kdyby si to měl uplně stmavený....
Tebe zajíma Wisual FX Draw distance..... ten když máš na nule tak světlo ze světelnejch bodu a tak neni vydět a pod lucernou se udělá místo světla tma.. Vpraksi to vypadá tak že ve městě je huř vydět než v divočině....

Další co ovlivnuje světlost je brightness ,ten ovlivnuje celkovou světelnost....

Pokud po zmáčknutí F11 nevyskočí settings tak se ti bud potentoval 3D DX11 nebo ho tam nemáš a pak funguje nastavení ve hře...

Pokud se potentilo 3D DX11 tak skus rozbalit ten rar co jsem ti naněj dal link víše a pokud nepomuže tak jedině reinstal..
hranolius
Uživatel
 
Příspěvky: 273
Registrován: čtv 21. črc 2016 12:45:19

Příspěvekod kan1 » úte 30. črc 2019 14:03:53 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
otvori mi nejake 4 tabulky ale nevidim tam ziadny posraty brightness ani to druhe.. do prdele kvoli takejto pi...vine je cely mod uplne na hovno.. prcam to
kan1
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: pát 17. říj 2014 14:08:57

Příspěvekod hranolius » úte 30. črc 2019 14:11:15 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
A nemačkáš nahodou Ctrl + F11 tim vyvoláš podrobný nastavení a stim ti neporadim jelikož se vněm vubec neviznám..
hranolius
Uživatel
 
Příspěvky: 273
Registrován: čtv 21. črc 2016 12:45:19

Příspěvekod kan1 » úte 30. črc 2019 14:31:48 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
Uz to ide. Musel som urobit manualby win upda 8-) te pre dx..teraz u len pretrpiet ze pri nacitavani savu to obcas zamrzne a musisms vypnut hru
kan1
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: pát 17. říj 2014 14:08:57

Příspěvekod hranolius » úte 30. črc 2019 14:48:57 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
Na to muže pomoct 4GB patch,stahneš ho z linku níže, jen klikneš na soubor exe z raru,najdeš cestu ke gothic.exe a zmáčkneš ok..

https://ntcore.com/?page_id=371
hranolius
Uživatel
 
Příspěvky: 273
Registrován: čtv 21. črc 2016 12:45:19

Příspěvekod kukopas » stř 31. črc 2019 14:37:32 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
Haffan píše:
kukopas píše:Bezne savy idu v pohode, ale quicksavy vsetky mrznu tym istym sposobom - cez studeny restart. Zatial hram, uvidim co dalej.


Zdravím, mám stejný problém jako ty. Ale ani běžné savy mi nejdou. Když ve hře umřu, musím vždycky hru vypnout, zapnout a pak až mi jdou savy loadnout.
Přišel si na něco?


Zatial hram, savy funguju len tie normalne. Pomaly bude 2.kap., zatial ok. Predtym mi mrzli normalne savy, dal som novu hru a odvtedy OK.
kukopas
Uživatel
 
Příspěvky: 258
Registrován: pát 02. led 2009 14:58:28

Předchozí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé