Místo pro diskuzi, zákysy a jiné problémy týkající se datadisku Návraty.
Co asi reinstal, chyba bude ve špatne nainstalované hre
-

macin33
- Uživatel
-
No to snad ne.... Já se s tím patlal 4 hodiny abych to rozjel... A co grafické nastavení? Souvisí to s RAM? Skusim vše sundat hlavně render distance. A stane se enco když už mám tu 4gb paměť uděláno z té instalacky a teď ji tam dám znova? Tak jak to je v návodu že kd,yz to člověk zapomene.
-
george
- Uživatel
-
4 hodiny? Já to mám komplet tak za 20 až 25 minut a vse jede nestane se nic, klidně to zkus
-

macin33
- Uživatel
-
Dej si tam český nebo ruský AST a nech si anglinu...
Sice nevim jak to bude fungovat z angličtinou ale čeština 0.18 z ruskym fixlim AST fungovala skvěle bez bugu i pádú hrý...
Pokud skusíš český tak počkej až vyjde čeština , momentálně neni ke stažení a čeština 0.18 která lze stahnout má ještě nefixlí AST....
-
hranolius
- Uživatel
-
Tak se mi to podařilo vyřešit, hodně jsem sundal grafické nastavení a dal ten patch na 4Gb ram, něco pomohlo. Ještě dotatečná informace, mám tu verzi 2.0 001 nebo něco takového a v návodě je nějaký patch na 002 nebo co. Je tam něco důležitého nebo mám pokračovat normálně v hraní...asi tam nic není že?
-
george
- Uživatel
-
Tak bohužel mi nová čeština 1.00 nefunguje.... hází mi to čárky háčky. Vše jsem dělal podle návodu na Githubu krom toho, že jsem dal při instalaci NE u Russification for GoG/Steam a později smazal RET2 sounds 1-5 - nemám rád ruštinu:) Opravný patch jsem dal.
-
Kurkuma
- Nováček
-
Tak ho zase smaz. Nema tam co delat.
Taky smaz vdf soubor s velkymy fonty pokud tam jsou ale spise to delal ten patche.
Snazil jsem se neco delat. Prispet. Nejde to. Tohle forum. Plny lidi co proste uvazuji jinak. Maji divny mysleni. Asi nejsou zly ani tak nejak ale proste si nerozumime. Neco je tu spatne. Je to skoda. Ja to vzdavam lidi. Bude nam vsem lepe kdyz tu nebudu uz chodit. Pro vas, pro me. Ja proti vam nakonec ani nic nemam kdyz ste v klidu tak to bylo fajn. Nepotrebujeme se. Svet se bude tocit dal.
-

Velký lempl
- Uživatel
-
Smazal jsem opravný patch a funguje:) Moc díky za pomoc.
-
Kurkuma
- Nováček
-
Ahoj, mám problém, že mi nefunguje efekt světla u pochodně ani u lucerničky z questu cechu vrahů. Když vytáhnu pochodeň, nebo připnu lucernu k opasku, nesvítí. Ostatní pochodně ve hře a světlo funguje.
Mám texture pack a češtinu. Nelze ani spustit Direct x11 menu ve hře přes F11, nebo CTRL + F11...
-
Slathan
- Nováček
-
Ahoj, potřebuju radu ohledně příkazů na numerických klávesách. Když mám NUM LOCK zapnutý, tak mi klasicky funguje první sada příkazů - lektvary, pochodeň atd., ale nefunguje mi přepínání zbraňového módu a podobný věci. Když NUM LOCK vypnu (skrze nastavení, nebo manuálně), tak mi přestane fungovat úplně všechno. Nemůžu dávat elixíry, pochodně, nic nefunguje, ačkoliv v nastavení se píše, že má být vypnutý.
-
D00MHEAD
- Nováček
-
Slathan píše:Ahoj, mám problém, že mi nefunguje efekt světla u pochodně ani u lucerničky z questu cechu vrahů. Když vytáhnu pochodeň, nebo připnu lucernu k opasku, nesvítí. Ostatní pochodně ve hře a světlo funguje.
Mám texture pack a češtinu. Nelze ani spustit Direct x11 menu ve hře přes F11, nebo CTRL + F11...
Zkus vytahnout ten texture pack jen to me napada :/
D00MHEAD píše:Ahoj, potřebuju radu ohledně příkazů na numerických klávesách. Když mám NUM LOCK zapnutý, tak mi klasicky funguje první sada příkazů - lektvary, pochodeň atd., ale nefunguje mi přepínání zbraňového módu a podobný věci. Když NUM LOCK vypnu (skrze nastavení, nebo manuálně), tak mi přestane fungovat úplně všechno. Nemůžu dávat elixíry, pochodně, nic nefunguje, ačkoliv v nastavení se píše, že má být vypnutý.
On musi byt vypnuty kdyz hrajes s DX11 jinak hra zmrzne. On pak stejne pracuje (to si fakt prdel nedelam)
Snazil jsem se neco delat. Prispet. Nejde to. Tohle forum. Plny lidi co proste uvazuji jinak. Maji divny mysleni. Asi nejsou zly ani tak nejak ale proste si nerozumime. Neco je tu spatne. Je to skoda. Ja to vzdavam lidi. Bude nam vsem lepe kdyz tu nebudu uz chodit. Pro vas, pro me. Ja proti vam nakonec ani nic nemam kdyz ste v klidu tak to bylo fajn. Nepotrebujeme se. Svet se bude tocit dal.
-

Velký lempl
- Uživatel
-
Beowulf píše:D00MHEAD píše:Ahoj, potřebuju radu ohledně příkazů na numerických klávesách. Když mám NUM LOCK zapnutý, tak mi klasicky funguje první sada příkazů - lektvary, pochodeň atd., ale nefunguje mi přepínání zbraňového módu a podobný věci. Když NUM LOCK vypnu (skrze nastavení, nebo manuálně), tak mi přestane fungovat úplně všechno. Nemůžu dávat elixíry, pochodně, nic nefunguje, ačkoliv v nastavení se píše, že má být vypnutý.
On musi byt vypnuty kdyz hrajes s DX11 jinak hra zmrzne. On pak stejne pracuje (to si fakt prdel nedelam)
Já vím, že má být vypnutý. Jenže mě při vypnutém NUM LOCK nefungují ty příkazy. Hra se chová, jako by ty klávesy nefungovaly. Když jsem hrál cca před 3 měsíci na testovací češtině, tak mi to normálně fungovalo i s vypnutým NUM LOCKem. Nejspíš to s češtinou vůbec nesouvisí, jen mám něco nějak špatně nastavené, já ale právě nevím kde. Reinstal nepomohl.
-
D00MHEAD
- Nováček
-
Beowulf píše:Slathan píše:Ahoj, mám problém, že mi nefunguje efekt světla u pochodně ani u lucerničky z questu cechu vrahů. Když vytáhnu pochodeň, nebo připnu lucernu k opasku, nesvítí. Ostatní pochodně ve hře a světlo funguje.
Zkus vytahnout ten texture pack jen to me napada :/
Problém vznikl po přidání češtiny...
Původně jsem instaloval podle tohoto návodu
https://www.youtube.com/watch?v=OZCjjnG483U tedy anglická verze s texture packem, high resolution fonts, Direct x 11 liker...
Po přidání nové češtiny mi čeština nešla, fungovala až poté, co jsem umazal RET2_Scripts.vdf, RET2_Scripts_Patch.vdf, RET2_FONT_High_Resolution.vdf a samozřejmě přepsal AST.dll... Vše pak krásně fungovalo v češtině, ale bohužel efekt pochodní a lucerny od vrahů zmizel... Po té co jsem zpět překopíroval tyto soubory se efekt světla vrátil, ale hra je bohužel pouze v angličtině...
-
Slathan
- Nováček
-
Tak pak zbývá smazat asi jedině soubor ddraw.dll

-

macin33
- Uživatel
-
Ještě skus tohle ...................
https://drive.google.com/file/d/1cjZ-gv ... b3N5p/view Nainstaluje to Polštinu ze spoustou optimalizací a uprav , mě hra běhá líp....
Je to pro lamičky nebo lenochy kteří neuměj nebo nechtěj prolejzat ruský fora a opravovat ruzný textáky..
Pak tam bochni češtinu i z AST...
Ně čeština funguje i stim souborem RET2_FONT_High_Resolution.vdf ......
I ten je fixlej,sice pro polštinu asi ale sčeštinou takyspolupracuje a mám to bez rozházenýho čaje

Texture paht používám taky, nejlepčí mi přišel GTR_1.7 /Texture replacer/
-
hranolius
- Uživatel
-