Menu

Návraty 2.0 Technické problémy

Místo pro diskuzi, zákysy a jiné problémy týkající se datadisku Návraty.
Příspěvekod Beowulf » čtv 09. kvě 2019 13:25:24 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
Prave proto je v navodu aby to tam lidi nedavali. Vse marno. :D
Hlavne ze to jede. :twisted:
Uživatelský avatar
Beowulf
Dlouhodobý uživatel
 
Příspěvky: 3128
Registrován: sob 06. led 2018 16:39:50

Příspěvekod kukopas » pon 15. črc 2019 16:19:05 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
Mam tech. problem. Zacal som vcera novu hru, dosiel do mesta, idem plnit Pablovu ulohu obcana mesta. Dnes sadam za comp a lala - neviem loadnut ani jednu zo 4 savnutych pozicii. Je to verzia cz od helpa, premenovane AST100 na Ast.dll a nova instalacia. Jeden den hram, a bum, druhy den nehram, - pri loade svieti HDD a nic sa nedeje. Pomoze iba studeny restart. Poprosim o radu a dakujem vopred. AVE
kukopas
Uživatel
 
Příspěvky: 258
Registrován: pát 02. led 2009 14:58:28

Příspěvekod hranolius » sob 20. črc 2019 10:15:53 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
nová hra ti jde ??
hranolius
Uživatel
 
Příspěvky: 273
Registrován: čtv 21. črc 2016 12:45:19

Příspěvekod kukopas » ned 21. črc 2019 8:13:19 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
hranolius píše:nová hra ti jde ??


Nova hra sa spusti v pohode a da sa opatovne loadovat. Riesil som to tak, a hram odvcera zatial bez problemov, akurat musim mat vypnute tie horne staty hladu, karmy, lebo to vtedy seka. Vtedy som na zac. pouzil Marvin, teraz nie.
kukopas
Uživatel
 
Příspěvky: 258
Registrován: pát 02. led 2009 14:58:28

Příspěvekod hranolius » ned 21. črc 2019 12:27:02 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
to je divný že se ti bugly všechny seve ,to se mi nikdy nestalo..
jj ,to se seká i mě, já to používám jako hodinky , opčas juknu :D
hranolius
Uživatel
 
Příspěvky: 273
Registrován: čtv 21. črc 2016 12:45:19

Příspěvekod kukopas » čtv 25. črc 2019 7:18:28 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
Bezne savy idu v pohode, ale quicksavy vsetky mrznu tym istym sposobom - cez studeny restart. Zatial hram, uvidim co dalej.
kukopas
Uživatel
 
Příspěvky: 258
Registrován: pát 02. led 2009 14:58:28

Příspěvekod John » ned 28. črc 2019 14:41:08 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
Jdu do Spáčova chrámu v 7. kapitole a nejde načítat uložení ve Spáčově chrámu. Hra spadne a objeví se hláška
Error - Message

c: zCpar_DataStack::

Pushf) : stack overflow!!!
John
Uživatel
 
Příspěvky: 53
Registrován: pon 17. zář 2007 17:09:56

Příspěvekod Diademos » ned 28. črc 2019 16:22:02 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
Tohle je raletivně častej bug, taky se mi to stalo. Jak jsem pochopil, tak to způsobuje velký množství sebratelných věcí, co v chrámě zůstalo (ty prokletý zbraně, možná i nevybraný mrtvoly, nevím přesně), nechal jsi toho tam hodně nebo jsi to poctivě všechno sebral? Nicméně jedinej způsob, jak to asi vyřešit, je nacheatovat si Spáče někam mimo chrám (insert sleeper_old myslím) a ten úkol splnit takhle. Zabít Spáče ale pak jde jen cheatem (kvůli nutnosti probodávat mu srdce, který jsou ale v chrámu), takže mu musíš nacheatovat jedno hp, abys ho zabil jedním seknutím.
Naposledy upravil Diademos dne ned 28. črc 2019 19:49:21, celkově upraveno 2
Uživatelský avatar
Diademos
Uživatel
 
Příspěvky: 312
Registrován: ned 31. kvě 2015 20:59:34

Příspěvekod Beowulf » ned 28. črc 2019 16:35:09 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
Ja to taky cetl takze jsem poctive sbiral. A problem nebyl. Ale jestli je to reseni to nevim.
Uživatelský avatar
Beowulf
Dlouhodobý uživatel
 
Příspěvky: 3128
Registrován: sob 06. led 2018 16:39:50

Příspěvekod Diademos » ned 28. črc 2019 17:13:59 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
Já napoprvé nesbíral a tenhle bug jsem měl, napodruhé jsem poctivě sebral všechno a bylo to v pohodě. Což teda může být klidně náhoda.
Uživatelský avatar
Diademos
Uživatel
 
Příspěvky: 312
Registrován: ned 31. kvě 2015 20:59:34

Příspěvekod Beowulf » ned 28. črc 2019 20:15:52 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
Radeji tedy sbirat.
Ja radsi prave sbiram radsi i ve svete a vsude. Bojim bojim.
Uživatelský avatar
Beowulf
Dlouhodobý uživatel
 
Příspěvky: 3128
Registrován: sob 06. led 2018 16:39:50

Příspěvekod kan1 » pon 29. črc 2019 15:20:32 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
ahoj neviem ci sa to tu uz riesilo ,ale mam dva problemy
Nejde mi zmenit z full rozlisenia na mensie a moja stara babicka to zvlada len na 15fps= nehratelne
druhy problem cestinu som vlozil podla navodu a v slovach mam aj tak 30% azbuky
3. ked tma tak poriadna.. hra je uplne cierna ked je noc
kan1
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: pát 17. říj 2014 14:08:57

Příspěvekod hranolius » pon 29. črc 2019 20:36:02 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
vdatech smaž soubor RET2_FONT_High_Resolution.vdf azbuka zmizí
pokud máš nainstalovaný 3D DX11 tak světlost a detaily změníš přez klávesu F11 , nastavení v menu nefungfuje ..
hranolius
Uživatel
 
Příspěvky: 273
Registrován: čtv 21. črc 2016 12:45:19

Příspěvekod Beowulf » pon 29. črc 2019 20:39:18 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
Pokud mas misty rustinu je neco spatne. Reinstal.
Uživatelský avatar
Beowulf
Dlouhodobý uživatel
 
Příspěvky: 3128
Registrován: sob 06. led 2018 16:39:50

Příspěvekod kan1 » pon 29. črc 2019 22:59:53 » Re: Návraty 2.0 Technické problémy
hranolius píše:vdatech smaž soubor RET2_FONT_High_Resolution.vdf azbuka zmizí
pokud máš nainstalovaný 3D DX11 tak světlost a detaily změníš přez klávesu F11 , nastavení v menu nefungfuje ..


S tou CZ to zabralo ale co s tym rozlisenim?? to cez f11 zmenit nedokazem.. a popravde ani tu tmu posranu neviem cez f11 dat prec
kan1
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: pát 17. říj 2014 14:08:57

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé