Nemůžete se ve hře někam dostat? Zde Vám poradíme.
Zdarec,
chtěl bych se zeptat, jak mám ve hře změnit po nejnovějším patchi obtížnost hry... Když chci dát obtížnost "Gotickou" tak mám všecky možnosti šedé a nedá se s tím nic dělat....
-

Dolero
- Templář
-
No tak samozřejmě sem se rozhodl hru vyzkoušet, ale kupovat to nebudu, tak sem použil tento torrent link --> xxxx a tam byl nějaký patch... No nic... Kdyžtak hru odinstaluju a hodim tam ten z toho odkazu...
-

Dolero
- Templář
-
odkazy na torrenty jsou zde zakázané, to pro příště - opatchovat si to můžeš patchi z našich stránek, určitě minimálně ten hotfix a finální patch..
-

Jémák
- Crysis fighter no. 1
-
Jémák píše:odkazy na torrenty jsou zde zakázané, to pro příště - opatchovat si to můžeš patchi z našich stránek, určitě minimálně ten hotfix a finální patch..
Jo jasně... Už si to budu pamatovat... PS: Po tom hotfixu mi ta hra hází pořád chybu....

-

Dolero
- Templář
-
tak to pak záleží na tom, jakou verzi hry máš staženou a na to pak instaluješ hotfix, který je vydaný právě pro tu verzi - západní evropa měla jinou, než my, polsko, slovensko a myslím že ještě maďarsko..
-

Jémák
- Crysis fighter no. 1
-
A ten hotfix co sem stáhl odtamtud byl na tu "naši" ? Při instalačce Arcanie mi to hodilo výběr jazyku mezi Polštinu, Čestinou a Deretvátok (:D) ... Tím sem si odvodil, že je to asi "naše" verze ...
-

Dolero
- Templář
-