Menu

Jeskyně

Nemůžete se ve hře někam dostat? Zde Vám poradíme.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Starpilgrim » úte 10. dub 2012 15:41:10 » Jeskyně
Nevíte náhodou, jak se dostat do jeskyně před Klášterem hned těsně za skalním mostem naproti rozcesníku. Bez cheatu.Viz screenshot
Arcania.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Moje PC
Základní deska: Asus ROG Rampage V Extreme/USB 3.1, CPU: Intel Core i7-6950X 3.0 GHZ, Chladič: Noctua NH-D15, GPU: MSI DeForce GTX 1080, Disc: SSD Samsung 950 Pro 512GB (systémový), Disc Seagate 3TB na hry, Skříň CoolerMaster HAF 912, Monitor: Acer Predator XB271HK 27".
Uživatelský avatar
Starpilgrim
Uživatel
 
Příspěvky: 70
Registrován: úte 30. srp 2011 23:24:00

Příspěvekod Mike1 » úte 10. dub 2012 16:41:15 » Re: Jeskyně
Prohledal jsem návod, kde ani zmínka o jeskyni není, tudíž se v ní nejspíše nic podstatného nenachází. Já Gothic 4 dohrál i bez této jeskyně. Takže tak.

Pokud nechceš použít cheat, pak pochybuji, že se tam dostaneš, neboť jsem na webu nenašel jedinou zmínku o této jeskyni, takže nevím...

Jinak, pokud přes cheat, pak navštiv sekci Arcania - cheaty na webu...
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2405
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Starpilgrim » úte 10. dub 2012 16:53:34 » Re: Jeskyně
Děkuji
Moje PC
Základní deska: Asus ROG Rampage V Extreme/USB 3.1, CPU: Intel Core i7-6950X 3.0 GHZ, Chladič: Noctua NH-D15, GPU: MSI DeForce GTX 1080, Disc: SSD Samsung 950 Pro 512GB (systémový), Disc Seagate 3TB na hry, Skříň CoolerMaster HAF 912, Monitor: Acer Predator XB271HK 27".
Uživatelský avatar
Starpilgrim
Uživatel
 
Příspěvky: 70
Registrován: úte 30. srp 2011 23:24:00

Příspěvekod Mike1 » úte 10. dub 2012 16:59:38 » Re: Jeskyně
Nemáš za co...
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2405
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Jémák » úte 10. dub 2012 17:05:52 » Re: Jeskyně
jestli si to dobře pamatuju, tak z té jeskyně se dostaneš po tom, co půjdeš od Xardase.. je to ale až na konci hry..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7750
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Casper » úte 08. kvě 2012 17:10:11 » Re: Jeskyně
Je to východ ze Zoldrenu."Podsvětí" kam se dostaneš před koncem hry.
Obrázek
Uživatelský avatar
Casper
Uživatel
 
Příspěvky: 79
Registrován: pon 02. úno 2009 21:23:20


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé