Menu

Zamcene domy ve Stewarku

Nemůžete se ve hře někam dostat? Zde Vám poradíme.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Necroman » sob 16. říj 2010 19:27:07 » Zamcene domy ve Stewarku
Ve stewarku jsou asi 4 zamcene domy, kam se neda jinak dostat - jeden ten se zabednenymi okny, druhy kousek vedle na okraji u utesu, potom jeste jeden ve stredni urovni mesta a jeden na hornim rynku. Dohral jsem kampan s pobytim rebelu, nevite, jestli lze nektere domy jeste otevrit?
Naposledy upravil Necroman dne ned 17. říj 2010 16:22:09, celkově upraveno 1
So Sayeth the Wise Alaundo
Necroman
Uživatel
 
Příspěvky: 27
Registrován: sob 07. lis 2009 21:10:09

Příspěvekod Deamon » ned 17. říj 2010 15:24:19 » Re: Zamcene domy ve Stewarku
Ten dům se zabedněnými okny otevřeš když se rozhodneš spolupracovat s rebely, a pak je tam ještě jeden dům, ten otevřeš při úkolu pro obchodníka s kuriozitami (Nevim jak jse jmenuje),
SPOILER:
Kliknutím odkryjete skrytý text
jak zmlátíš strážného a on ti dá klíč od svého domu, a tam jsou členové Belliárova kultu..
Skrytý text může obsahovat důležité informace o obsahu, které mohou pokazit prožitek ze hry, nebo zkazit nějaké překvapení připravené pro hráče.
Deamon
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: ned 18. říj 2009 14:55:04

Příspěvekod Necroman » ned 17. říj 2010 16:21:17 » Re: Zamcene domy ve Stewarku
ten pro obchodinika s kuriozitami jsem prosel.
Jinak take jste prisli na ten zamceny dum na pobrezi, kam se lze dostat zadem pres balkon? Jsou tam k nalezeni dva sberatelske artefakty ;)
So Sayeth the Wise Alaundo
Necroman
Uživatel
 
Příspěvky: 27
Registrován: sob 07. lis 2009 21:10:09

Příspěvekod Deamon » ned 17. říj 2010 17:05:38 » Re: Zamcene domy ve Stewarku
Já se ve Stewarku vůbec nevyznám, musel jsem tam chodit s minimapou a označenejma úkolama, abych věděl kde co je, můžeš to upřesnit? dík :D
Deamon
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: ned 18. říj 2009 14:55:04

Příspěvekod Gotrek-z-Agary » ned 17. říj 2010 22:03:26 » Re: Zamcene domy ve Stewarku
Necroman píše:ten pro obchodinika s kuriozitami jsem prosel.
Jinak take jste prisli na ten zamceny dum na pobrezi, kam se lze dostat zadem pres balkon? Jsou tam k nalezeni dva sberatelske artefakty ;)


Jo, ten byl dobrej. Pak je tam ještě jeden balkon, kam se dá skočit, ale nedá se dostat do domu. Na tom balkoně taky cosi bylo, ale ne questové artefakty.
Gotrek-z-Agary
Uživatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: čtv 14. říj 2010 11:34:18

Příspěvekod Necroman » pon 18. říj 2010 9:02:36 » Re: Zamcene domy ve Stewarku
Deamon píše:Já se ve Stewarku vůbec nevyznám, musel jsem tam chodit s minimapou a označenejma úkolama, abych věděl kde co je, můžeš to upřesnit? dík :D

Staci jit po 'okraji' mesta, narazis na takovy barak hned vedle schodu vlevo, ktery je zamceny a ma po prave strane skaliska, po tech se da doskakat za barak, tam je balkon a do neho lze vlezt.

Jinak pravda, lze skocit jeste do jednoho blakonu, kde byl nejaky prsten a jeste neco.
So Sayeth the Wise Alaundo
Necroman
Uživatel
 
Příspěvky: 27
Registrován: sob 07. lis 2009 21:10:09

Příspěvekod Spark » pon 18. říj 2010 13:32:43 » Re: Zamcene domy ve Stewarku
Necroman píše:ten pro obchodinika s kuriozitami jsem prosel.
Jinak take jste prisli na ten zamceny dum na pobrezi, kam se lze dostat zadem pres balkon? Jsou tam k nalezeni dva sberatelske artefakty ;)

tak na to že jsem prohledal každou skulinku, na tento dům sem nenarazil :D
můžeš mi pls popsat kde je..? kdyžtak do spoileru :)
Chuckovi se nelíbí tvůj podpis!
Spark
Uživatel
 
Příspěvky: 116
Registrován: sob 13. úno 2010 2:23:29

Příspěvekod vodomil » pát 22. říj 2010 21:24:09 » Re: Zamcene domy ve Stewarku
Necroman píše:
Deamon píše:Já se ve Stewarku vůbec nevyznám, musel jsem tam chodit s minimapou a označenejma úkolama, abych věděl kde co je, můžeš to upřesnit? dík :D


Jinak pravda, lze skocit jeste do jednoho blakonu, kde byl nejaky prsten a jeste neco.


a kde je ten balkon?? sem ho nejak nenašel :(

a nevíte náhodou někdo, co znamená tenhle barák?? má zatučený dveře a okna, za ním je zamčená truhla a vevnitř je nějaká ženská... dalo by se tam dostat přes balkón, ale po střechách hero chodit neumí :(
Obrázek
IC2Q 2,4GHz@1066 na ASUS P5E (Intel X38), DDR2 OCZ 2x2GB@1066MHz, DDR Kingston HyperX 2x2GB@1066MHz, Gainward NVIDIA GF GTX 550 Ti GS 1G GDDR5@4400 MHz, Corsair Force LE - 120GB, WD Caviar 640GB, WD Caviar 1TB v CoolerMaster Elite 330, CoolerMaster Real Power 520W, Win Vista Ultimate x64, LG Flatron 22" (1920x1080)
Uživatelský avatar
vodomil
Uživatel
 
Příspěvky: 45
Registrován: pon 01. zář 2008 16:15:04

Příspěvekod Jémák » pát 22. říj 2010 21:27:05 » Re: Zamcene domy ve Stewarku
tam je cesta spodem zezadu - je to úkolová část, určitě na to také narazíš ( tedy alespoň za rebeli) :wink:

tedy doufám, že to je on, takhle se to blbě odhaduje, ale se tvým popiskem to sedí :)
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7750
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod vodomil » pát 22. říj 2010 21:36:02 » Re: Zamcene domy ve Stewarku
Jémák píše:tam je cesta spodem zezadu - je to úkolová část, určitě na to také narazíš ( tedy alespoň za rebeli) :wink:

tedy doufám, že to je on, takhle se to blbě odhaduje, ale se tvým popiskem to sedí :)


jj... právě sem se tam dostal... ;)
to víš, nejdřív všechno prolezu a pak du plnit questy :D teď to budu dělat opačně :)))
IC2Q 2,4GHz@1066 na ASUS P5E (Intel X38), DDR2 OCZ 2x2GB@1066MHz, DDR Kingston HyperX 2x2GB@1066MHz, Gainward NVIDIA GF GTX 550 Ti GS 1G GDDR5@4400 MHz, Corsair Force LE - 120GB, WD Caviar 640GB, WD Caviar 1TB v CoolerMaster Elite 330, CoolerMaster Real Power 520W, Win Vista Ultimate x64, LG Flatron 22" (1920x1080)
Uživatelský avatar
vodomil
Uživatel
 
Příspěvky: 45
Registrován: pon 01. zář 2008 16:15:04


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé