Menu

HW nároky

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Jémák » pon 18. dub 2011 20:06:20 » Re: HW nároky
jop, dle mého ano :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7752
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Algirion » pon 18. dub 2011 20:17:46 » Re: HW nároky
Děkuji. Byla by škoda to koupit a ono by to nešlo... Trochu jsem si nebyl jistý tou grafikou, ale teĎ už jsem :-).
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 425
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Lavinian » úte 19. dub 2011 9:16:56 » Re: HW nároky
Akorát že jsou tam Visty, které to zpomalují. Kup si něco s Windows 7, pojede to lépe.
Lavinian
Uživatel
 
Příspěvky: 84
Registrován: stř 05. led 2011 20:58:53
Bydliště: Myrtana

Příspěvekod notykoky » čtv 23. čer 2011 19:58:53 » Re: HW nároky
sice to uz vyslo davno ale aj tak sa pytam :) ako by to asi bezalo na mojom predpotopnom stroji?
zakladna doska: asus P5B
procesor: intel pentium D 3GHz
grafika: ati radeon hd 3850 512MB
4gb ram
windows 7 ultimate x64
notykoky
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 26. dub 2011 10:18:26

Příspěvekod Jémák » čtv 23. čer 2011 20:43:29 » Re: HW nároky
asi to i spustíš, záleží pak na tom, jak moc si užiješ detaily a vše ostatní ( dle mého tak nějako na nižší střední detaily) :)
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7752
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Algirion » čtv 18. srp 2011 11:31:54 » Re: HW nároky
Nevíte, jestli existuje grafika, která by šla zapojit jako jde např. externí disk do USB? Mám sice celkem dobrý ostatní komponenty, ale grafika je kámen úrazu jak pro Arcan. tak i witcher 2 atd.... Kvůli noťasu to nemůžu jen tak vyměnit, mám tam jen GeForce 310m...

Tož díky.
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 425
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Lavinian » pát 19. srp 2011 8:58:55 » Re: HW nároky
Co, seká se ti to? Já jsem ti to říkal, žádné Visty ale Wndows 7. A externí grafika je asi na stejné úrovni jako tvoje, navíc na ni potřebuješ externí monitor.
Lavinian
Uživatel
 
Příspěvky: 84
Registrován: stř 05. led 2011 20:58:53
Bydliště: Myrtana

Příspěvekod Algirion » pát 19. srp 2011 9:07:14 » Re: HW nároky
Rozjedu to na vysoké, ale to se mi to seká... Když hraju na střední, tak to jde trochu lépe, ale taky dost špatně. Tož hraju na malé. A to mě tak trochu štve. Kkdyž mám teda grafiku dobrou, nemůže to být tím, že mám 32bit Vistu, ale 64bit procesor? Ten ve funkci turbo boost jde na 2.9, ale prej je využitej jenom z půlky kvůli těm bitům... Anebo fakt tolik vadí Vista?
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 425
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Lavinian » pát 19. srp 2011 19:59:37 » Re: HW nároky
Jakákoliv Vista vadí (snižuje kompatibilitu i výkon) a pokud chceš mít lepší grafiku v G4 nastav se Textury na Vysoké, Post Processing zapnutý a Detaily světa na vysoké. Jinak všechno na nejmenší a Witchera nehraji
Lavinian
Uživatel
 
Příspěvky: 84
Registrován: stř 05. led 2011 20:58:53
Bydliště: Myrtana

Příspěvekod Algirion » pát 19. srp 2011 21:22:05 » Re: HW nároky
Tak díky. Zkusím sehnat win 7...
Obrázek
Algirion
Uživatel
 
Příspěvky: 425
Registrován: úte 13. říj 2009 9:46:50
Bydliště: Ishtar

Příspěvekod Mike1 » úte 04. říj 2011 17:44:35 » Re: HW nároky
Jen mě tak napadlo:
Mám dvoujádrový procesor o taktu 2.0 GHz, a rozjedu na něm G4 v pohodě, přičemž minimu se uvádí jako 2.8 GHz... čím to je?? :D
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2405
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Jémák » úte 04. říj 2011 18:09:36 » Re: HW nároky
není tam uveden jednojádrový? :P
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7752
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Mike1 » úte 04. říj 2011 18:27:26 » Re: HW nároky
No.. je tam uveden tento:


Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2.8 GHz / AMD Athlon II x2 @ 2.8 GHz

ten samý je uveden u fall of setariff :)
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2405
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Masak » čtv 17. lis 2011 10:19:13 » Re: HW nároky
Ja se v těch to věcech moc nevyznám, nevym jak zjístit to ghz vím však že mám intel pentium inside.
"Obi-Wan ti nikdy neřekl, co se stalo s tvým otcem?"
"Řekl mi toho dost. Řekl mi, že jsi ho zabil."
"Ne, já jsem tvůj otec!"
"Ne, to snad ne. To není pravda!"
Uživatelský avatar
Masak
Uživatel
 
Příspěvky: 139
Registrován: sob 17. zář 2011 16:25:20
Bydliště: Coruscant

Příspěvekod hex-os » čtv 17. lis 2011 10:30:31 » Re: HW nároky
Dej windows+e (klávesová skratka), pravim klikni na tento počítač, dej vlastnosti, a uvidíš to
Nevyhovující podpis byl odstraněn administrátorem!

V podpisu jsou povoleny obrázky a text. Max šířka obrázku: 500 px, max velikost: 150 kB. Max velikost písma: "velké" (size = 150). Kombinace textu a obrázků nesmí na výšku překročit 150 px. Nevyhovující podpisy mohou být bez varování smazány. Nahraď tuto zprávu upraveným podpisem.
Uživatelský avatar
hex-os
Uživatel
 
Příspěvky: 131
Registrován: sob 18. čer 2011 15:52:52
Bydliště: Klan Ohně

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé