Menu

HW nároky

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod relouth » pon 25. říj 2010 8:46:30 » Re: HW nároky
Milhaus píše:mě to jede cca také tak (jak kde), a rozdíl v tom je. Ono pokud vypneš sli, tak to jede tak na tech 20-30, takže můžeš sledovat roozdíly. Není to nic extrémního, ale rozdíl spíše cítíš, než vidíš.


to myslis fashir ? bo mne to malokedy padne pod 30 fps..v rozliseni 1920*1200 detaili max..len ocullsion stred a stiny high

inak som niekde cital ze to na dalsej lokacii seka viac ako vo fashire? je to pravda ?
relouth
Uživatel
 
Příspěvky: 68
Registrován: čtv 08. říj 2009 18:45:03

Příspěvekod Milhaus » pon 25. říj 2010 8:56:26 » Re: HW nároky
no myslím během celého hraní hry. Prostě s kartami ve sli se hra pohybuje v rozmezí 50-60FPS. Po vypnutí sli a provozu jen na jedné kartě se pohybuje okolo 20-30. Záleží na tom, kde tj město je náročnější, než příroda. Nastavení vše na max.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5640
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod relouth » pon 25. říj 2010 9:31:51 » Re: HW nároky
kolko fps si mal vo Fashire vo vesnici na jednej karte ?
relouth
Uživatel
 
Příspěvky: 68
Registrován: čtv 08. říj 2009 18:45:03

Příspěvekod Milhaus » pon 25. říj 2010 9:34:46 » Re: HW nároky
to nevím, asi něco kolem 30.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5640
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod relouth » pon 25. říj 2010 20:51:07 » Re: HW nároky
ZpeT píše:2. - Otevřete v poznámkovém bloku soubor ProcessManager a změnte parametr podle počtu jáder vašeho procesoru...
z thread-pool-bit=”1″
na....thread-pool-bit=”2″ (Dual Core)
nebo na... thread-pool-bit=”4″ (Quad Core)

pokud mate Windows 7, tak si ten soubor nejdriv zkopirujte na plochu a tam upravte, dejte ulozit jako... a vyberte typ ulozeni: vsechny soubory a potvrdte prepsani souboru. Pak soubor nakopirujte zpet do adresare hry -viz. bod1 a potvrdte prepsani souboru.


skusal som rozne ,hra sa vobec nespusti..
btw..hra nejde na len jedno jadro..staci si nechat spravcu pusteneho na pozadi a hrat..potom hru minimalizujte a kuknite na spravcu.. vidite ze vsetky jadra boli vyuzite ?
relouth
Uživatel
 
Příspěvky: 68
Registrován: čtv 08. říj 2009 18:45:03

Příspěvekod Jémák » úte 26. říj 2010 6:19:01 » Re: HW nároky
pokud máš vícejádrový procesor a jede jen na jedno, zkus se podívat na nastavení viewtopic.php?p=326386#p326386
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7737
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod relouth » úte 26. říj 2010 10:13:25 » Re: HW nároky
mam ti to prelozit do cestiny? :) pisu ze mi to jede na 4 vlakna aj bez tych blbin..praveze s nema mi to nejde ani spustit
relouth
Uživatel
 
Příspěvky: 68
Registrován: čtv 08. říj 2009 18:45:03

Příspěvekod ZpeT » úte 26. říj 2010 18:42:19 » Re: HW nároky
relouth píše:
ZpeT píše:2. - Otevřete v poznámkovém bloku soubor ProcessManager a změnte parametr podle počtu jáder vašeho procesoru...
z thread-pool-bit=”1″
na....thread-pool-bit=”2″ (Dual Core)
nebo na... thread-pool-bit=”4″ (Quad Core)

pokud mate Windows 7, tak si ten soubor nejdriv zkopirujte na plochu a tam upravte, dejte ulozit jako... a vyberte typ ulozeni: vsechny soubory a potvrdte prepsani souboru. Pak soubor nakopirujte zpet do adresare hry -viz. bod1 a potvrdte prepsani souboru.


skusal som rozne ,hra sa vobec nespusti..
btw..hra nejde na len jedno jadro..staci si nechat spravcu pusteneho na pozadi a hrat..potom hru minimalizujte a kuknite na spravcu.. vidite ze vsetky jadra boli vyuzite ?

omg, na tvoji otazku mas odpoved na zacatku meho postu tebou neuplne citovaneho.
ZpeT
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: ned 17. říj 2010 13:35:07

Příspěvekod relouth » úte 26. říj 2010 21:09:30 » Re: HW nároky
aku otazku?ja sa na nic nepytam, len konstatujem ze je to blbost a nema to ABSOLUTNE ziadny vpliv na vykon :roll:
relouth
Uživatel
 
Příspěvky: 68
Registrován: čtv 08. říj 2009 18:45:03

Příspěvekod ZpeT » stř 27. říj 2010 18:50:23 » Re: HW nároky
blbost to neni, bo, mi to fungovalo, a kdyz se nanic neptas, tak nedavej nakonec otaznik
ZpeT
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: ned 17. říj 2010 13:35:07

Příspěvekod Jémák » stř 27. říj 2010 19:00:50 » Re: HW nároky
pokud teď už jde o dohadování, můžete to provést přes PM, dělá se tady zbytečný bordel a nepřehlednost..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7737
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod relouth » čtv 28. říj 2010 18:16:49 » Re: HW nároky
V stewarku to nechutne trha, aj ked to ide 30 fps :evil:
relouth
Uživatel
 
Příspěvky: 68
Registrován: čtv 08. říj 2009 18:45:03

Příspěvekod legnic » sob 30. říj 2010 8:09:25 » Re: HW nároky
Nevete mi poradit co by mi pomohlo zvysit vykon pc lebo hram na strednych detailoch arcaniu a mam furt 5 fps ale nevem kolko mam jadier v procesore pls jak to zistim?
legnic
Uživatel
 
Příspěvky: 51
Registrován: ned 09. srp 2009 9:01:06
Bydliště: Pevnost v hornickem udoli

Příspěvekod Takan » sob 30. říj 2010 21:04:14 » Re: HW nároky
Zdravím, chci se zeptat jestli mi tenhle počítač rozchodí Gothic 3 i 4 i na nevyšší detaily.

Procesor:
Intel Pentium Dual-Core E5500 s frekvencí 2,8 GHz
2 MB L2 Cache
FSB 800 MHz
2 jádra, 2 thready

Čipová sada:
Intel G41 Express

Operační paměť:
2 GB DDR3 1333 MHz

Grafická karta:
Intel Graphics Media Accelerator X4500

Pevný disk:
320 GB
7200 RPM
Serial ATA
NCQ, SMART IV


Předem díky za odpověď.
Jen se smějte našim dlouhým vlasům, jen se smějte jak se oblékáme, jen se posmívejte naší víře.
Ale až jednou až váš Hip-Hop zemře, budeme my ti kdo se budou smát, protože náš Metal žít bude věčně :)


I´m Pride
Uživatelský avatar
Takan
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 28. říj 2010 12:09:11

Příspěvekod Jémák » sob 30. říj 2010 21:12:50 » Re: HW nároky
dvoujádrový procesor a 2 giga ramka jsou uváděné jako min požadavky u G4 - horší to bude s grafickou kartou - tato integrovaná je podle jednoho zahr. fóra srovnatelná výkonem s GeForce 8400M GS, což by nemuselo stačit - podle mého to spustíš, ale na full asi zapoměň.. pokud má někdo osobní zkušenosti, může mě doplnit :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7737
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé