Menu

HW nároky

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Jémák » stř 20. říj 2010 18:50:14 » Re: HW nároky
60 - 70 :shock: sakra, to by mě zajímalo, jestli je oproti 30 ( což mám já) nějaký viditelný rozdíl..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Milhaus » čtv 21. říj 2010 6:19:56 » Re: HW nároky
mě to jede cca také tak (jak kde), a rozdíl v tom je. Ono pokud vypneš sli, tak to jede tak na tech 20-30, takže můžeš sledovat roozdíly. Není to nic extrémního, ale rozdíl spíše cítíš, než vidíš.
***
Uživatelský avatar
Milhaus
Zasloužilý člen fóra
 
Příspěvky: 5640
Registrován: čtv 30. srp 2007 10:35:05
Bydliště: Doma

Příspěvekod Scipio » čtv 21. říj 2010 11:40:40 » Re: HW nároky
Podíval jsem se na net na nároky Arcanie... Vše splnuji až na to, že nemám dvojjádrový prcesor. Vadí to hodně ? :???:
Uživatelský avatar
Scipio
Uživatel
 
Příspěvky: 214
Registrován: stř 01. dub 2009 16:31:33

Příspěvekod Lance » čtv 21. říj 2010 11:59:44 » Re: HW nároky
Scipio píše:Podíval jsem se na net na nároky Arcanie... Vše splnuji až na to, že nemám dvojjádrový prcesor. Vadí to hodně ? :???:

ak mas 1-jadro tak vadí,ak 4-6-8 tak asi nevadí :lol:
Windows 7 Home Premium 64-bit
CPU:intel core i3-540 3076 MHz
RAM:4GB (2x2GB) DDR3 1333 MHz Kingston CL9
Graf. karta:Sapphire HD 5770 1GB gddr5 1xDVI 1xHDMI 1xDisplay Port
MOBO:ASUS p7h55/usb3
Interné HDD:Seagate Barracuda 7200.12 ST31000524AS SATA III 931GB 32MB cahe
Zdroj:nejaky zrejme 400 W Monitor:Iiyama ProLite E1700S 1280x1024 75Hz 2ms
Uživatelský avatar
Lance
Uživatel
 
Příspěvky: 19
Registrován: čtv 27. srp 2009 8:48:46
Bydliště: Dolná Krupá (pri Trnave)

Příspěvekod Scipio » čtv 21. říj 2010 12:05:19 » Re: HW nároky
Mam jedno jadro no. :sad:
Uživatelský avatar
Scipio
Uživatel
 
Příspěvky: 214
Registrován: stř 01. dub 2009 16:31:33

Příspěvekod Sibur » čtv 21. říj 2010 14:27:41 » Re: HW nároky
Je to zvlastni, u Arcanie mi fraps dava kolem 12FPS na nejnizsi a mam dojem, ze se to temer nehratelne trha. Schvalne jsem si zmeril FPS v Risen, ktere mi beha na nejvyssi tak, ze mam pocit plynuleho hrani a tam mi fraps psal 16-20fps! I kdyz u Arcanie dostanu cisla kolem techto hodnot v dugeonech, stale se mi zda, ze se to seka jako krava!
Sibur
Uživatel
 
Příspěvky: 119
Registrován: stř 06. kvě 2009 8:39:56

Příspěvekod ZpeT » čtv 21. říj 2010 18:13:36 » Re: HW nároky
toto nekdo postoval na xzone ve foru, nemuzu posoudit, hra mi behala i tak na max detaily a kdyz kouknu jak jsou vytizeny jadra, tak pred zmenou bylo vytizeny jen jedno jadro, ostatni se flakaly, po zmene jsou vytizeny i trochu ostatni jadra.

Navod jak zvysit vykon:

1. - Jděte do:
C:\Program Files\JoWooD Entertainment AG\ArcaniA - Gothic 4\Data\configuration - 32 bit OS

C:\Program Files (x86)\JoWooD Entertainment AG\ArcaniA - Gothic 4\Data\configuration - 64 bit OS

2. - Otevřete v poznámkovém bloku soubor ProcessManager a změnte parametr podle počtu jáder vašeho procesoru...
z thread-pool-bit=”1″
na....thread-pool-bit=”2″ (Dual Core)
nebo na... thread-pool-bit=”4″ (Quad Core)

pokud mate Windows 7, tak si ten soubor nejdriv zkopirujte na plochu a tam upravte, dejte ulozit jako... a vyberte typ ulozeni: vsechny soubory a potvrdte prepsani souboru. Pak soubor nakopirujte zpet do adresare hry -viz. bod1 a potvrdte prepsani souboru.
Naposledy upravil ZpeT dne čtv 21. říj 2010 21:04:52, celkově upraveno 1
ZpeT
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: ned 17. říj 2010 13:35:07

Příspěvekod Jémák » čtv 21. říj 2010 18:32:15 » Re: HW nároky
zajímavé, tohle určitě jednou vyzkouuším, jelikož mám 4 jádrový phenom a v tom souboru mám 1 - určo se na to mrknu..

edit k těm 7čkám - také se to dá udělat takto - tedy od bodu 2 :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Scipio » čtv 21. říj 2010 19:55:46 » Re: HW nároky
Hele, dala by se tedy Arcania hrát s jedním jádrem, když splnuji jinak všechny ostatní požadavky ?
Uživatelský avatar
Scipio
Uživatel
 
Příspěvky: 214
Registrován: stř 01. dub 2009 16:31:33

Příspěvekod Jémák » čtv 21. říj 2010 20:01:05 » Re: HW nároky
v minimálních požadavkách jsou dvě, takže nejspíše nee, ale pokud si stáhneš demo, hned to zjistíš ( ono ale plná hra je zcela někde jinde, takže to by bylo jen opravdu okrajově k odzkoušení - jestli to tedy vůbec spustíš).. :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod vrabčanda » čtv 21. říj 2010 20:02:28 » Re: HW nároky
Co když tam mam tuto? :
thread-pool-bit: ULONG
.-.Štýl.-.
Uživatelský avatar
vrabčanda
Uživatel
 
Příspěvky: 1173
Registrován: ned 01. bře 2009 8:05:28
Bydliště: Tam kde jsem

Příspěvekod Jémák » čtv 21. říj 2010 20:04:39 » Re: HW nároky
kde to máš proboha? :) řádky s tímto jsou tam dva, jeden první tenhle ten a druhý s číslem :wink:

první:

Kód: Vybrat vše
screens for processes and memory.
      thread-pool-bit: ULONG
         This is the index of the bit used to determine


druhý:

Kód: Vybrat vše
<CreateProcess instance-name="renderer" memory-size="140000000" type="SBRendererProcess" memory-synchronized="true" thread-pool-bit="1" memory-logged="false" stall-time="1" >
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod vrabčanda » čtv 21. říj 2010 20:10:10 » Re: HW nároky
Juj, sakra, já to přehlíd, díky moc... :D
.-.Štýl.-.
Uživatelský avatar
vrabčanda
Uživatel
 
Příspěvky: 1173
Registrován: ned 01. bře 2009 8:05:28
Bydliště: Tam kde jsem

Příspěvekod Scipio » pát 22. říj 2010 12:58:55 » Re: HW nároky
Ještě k tomu jádru... Kamarád mi říkal, že má jen jedno jádro a jde mu to na střední.
Uživatelský avatar
Scipio
Uživatel
 
Příspěvky: 214
Registrován: stř 01. dub 2009 16:31:33

Příspěvekod Jémák » pát 22. říj 2010 13:35:16 » Re: HW nároky
nikde není psané, že to jít nemusí, ale zkrátka v minimálních požadavcích to je takto - buď si stáhni demo nebo to zkrátka riskni a ozkoušej to..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

PředchozíDalší

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé