Menu

Zacatek

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Exikus » pát 15. úno 2013 13:54:26 » Zacatek
Zdravim vsechny priznivce Gothic a Risen...
Nainstaloval jsem si Arcaniu,kterou sem stahl,nainstaloval novy peach skrz zruseni aktivace,spustim hru a u nastaveni-ovladani se mi neukazuji pismenka v pred atd....Ale co vic me stve,ze kdyz dam nova hra...probehne trailer,nacte se to a jsem za krale RhobanaIII,ale nejde se mi s nim hejbat,krome otaceni diky mysi to nefunguje....

Pc: HP Pavilion g7-1100ec :lol:
Intel Core i5 2410M s frekvencí 2,3 GHz
4 GB DDR3
AMD Radeon HD6470M s 1024 MB vlastní paměti
Microsoft Windows 7 64bit

Poradite mi? :wink:
Exikus
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 15. úno 2013 1:45:06

Příspěvekod Jémák » pát 15. úno 2013 15:10:07 » Re: Zacatek
zkusil bych hru odinstalovat, všechno kompletně pročistit (registry, zbytky souborů a složek) a pak nainstalovat znova, bez jakéhokoliv patche - tvůj problém vypadá na špatnou instalaci, což může být také způsobeno špatným crackem.. Pokud ani to nepomůže, obrať se tam, kde jsi hru stáhl..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Exikus » pát 15. úno 2013 15:41:25 » Re: Zacatek
vyzkousim a uvidim...ale crack tam zadny nemam...stahl jsem jich stovky a zadny mi nikdy nefungoval a bez toho peach to zase nerozjedu skrz tu aktivaci...No vyzkousim to asi uz po 9 odinstalivat...procistim registr a vyzkousim znovu...Dekuji za radu:)
Exikus
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 15. úno 2013 1:45:06

Příspěvekod Jémák » pát 15. úno 2013 17:10:31 » Re: Zacatek
zkus ještě zaktualizovat tyto věci viewtopic.php?p=317478#p317478
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Exikus » čtv 21. úno 2013 11:39:06 » Re: Zacatek
Tak jsem si koupil originalku a problem se nevyresil,zkusim nenainstalovat ten peach...Ale aji ve hre-nastaven-ovladani nemam v tech ikonach zadny pismena jako je (W- vpred,S-zpet,atd...) a pri hre mi to napise/ pro chuzi stisknete ,, či . / Nvm co mam delat...registr promazan,zkusim jeste odinstalovat AVG...
Exikus
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 15. úno 2013 1:45:06

Příspěvekod Jémák » pát 22. úno 2013 11:27:17 » Re: Zacatek
jak jsem psal - zkus ještě přeinstalovat Direct..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7734
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé