Menu

Počítač na Arcanii :)

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod FilipQue » pát 01. čer 2012 9:55:27 » Počítač na Arcanii :)
Ahoj hráči, potřeboval bych od Vás pomoc. Pomohli by jste mi najít nějaký počítač, aby rozjel G4 na vysoké detaily nebo na střední s rozlišením 1024x768 nebo 1280x1024, ale aby stál do 11ti tisíc?
Moc děkuji za každou odpověď s pozdravem Filip
FilipQue
Uživatel
 
Příspěvky: 37
Registrován: ned 27. lis 2011 15:17:04

Příspěvekod Mike1 » pát 01. čer 2012 13:19:32 » Re: Počítač na Arcanii :)
Tak prvně musí tento PC splňovat minimální HW nároky.

A co se PC týče, tak např. tento by hru měl rozjet v pohodě.
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2592
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Dritt » pát 01. čer 2012 13:38:15 » Re: Počítač na Arcanii :)
Lekrace, FilipQue se ptal na počítač do 11 tisíc a ty mu pošleš za dvojnásobek.

Jinak má ale Macraschley pravdu, koukni na minimální a doporučené nároky. Pak doporučuju já zabrousit na czech computer http://www.czc.cz/pocitace/produkty a ony nároky tam nastavit.
The value of a college education is not the learning of many facts but the training of the mind to think.
Uživatelský avatar
Dritt
Uživatel
 
Příspěvky: 414
Registrován: úte 06. kvě 2008 20:57:47
Bydliště: Temný chvost

Příspěvekod FilipQue » pát 01. čer 2012 14:50:04 » Re: Počítač na Arcanii :)
Dritt píše:Lekrace, FilipQue se ptal na počítač do 11 tisíc a ty mu pošleš za dvojnásobek.

Jinak má ale Macraschley pravdu, koukni na minimální a doporučené nároky. Pak doporučuju já zabrousit na czech computer http://www.czc.cz/pocitace/produkty a ony nároky tam nastavit.

Děkuju za odpověď :) já našel tenhle http://www.eurotech.cz/produkt/hp-pavilion-p6720de , ale prý je špatná grafika :/
FilipQue
Uživatel
 
Příspěvky: 37
Registrován: ned 27. lis 2011 15:17:04

Příspěvekod FilipQue » pát 01. čer 2012 15:00:34 » Re: Počítač na Arcanii :)
FilipQue
Uživatel
 
Příspěvky: 37
Registrován: ned 27. lis 2011 15:17:04

Příspěvekod Frater Omega » ned 03. čer 2012 12:54:51 » Re: Počítač na Arcanii :)
Podivej se treba sem, tady si udelas jasny obrazek za kolik a co muzes dnes aktualne poridit v tve cenove relaci - http://pctuning.tyden.cz/hardware/pc-se ... veten-2012
Frater Omega
Uživatel
 
Příspěvky: 25
Registrován: pát 03. pro 2010 20:17:49

Příspěvekod Mike1 » ned 03. čer 2012 13:10:34 » Re: Počítač na Arcanii :)
Dritt: Jé, to jsem přehlédl.

FilipQue píše:ještě jsem našel tento http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/256 ... 638de.html

Tento vyhovuje.
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2592
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod FilipQue » ned 03. čer 2012 13:55:46 » Re: Počítač na Arcanii :)
Macraschley1 píše:Dritt: Jé, to jsem přehlédl.

FilipQue píše:ještě jsem našel tento http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/256 ... 638de.html

Tento vyhovuje.

Super moc děkuju :) a není tam špatná grafika nebo něco jinýho? Postupem času bych chtěl přidat ještě 2GB RAM :) a nevíš kolikati jádrový je ten procesor? Já našel, že by měl mít dvě jádra, ale psali, že má i 4jádra.. já sem z toho na větvi O.o
FilipQue
Uživatel
 
Příspěvky: 37
Registrován: ned 27. lis 2011 15:17:04

Příspěvekod Mike1 » ned 03. čer 2012 14:15:57 » Re: Počítač na Arcanii :)
Tohle by mělo býti dvoujádro, které však dostačuje. Ale zarazilo mě to: Tuto opověď bych nechal na někom zkušenějším.
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2592
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod FilipQue » ned 03. čer 2012 14:23:41 » Re: Počítač na Arcanii :)
Macraschley1 píše:Tohle by mělo býti dvoujádro, které však dostačuje. Ale zarazilo mě to: Tuto opověď bych nechal na někom zkušenějším.

Počkej co myslíš tím: Tuto opověď bych nechal na někom zkušenějším?
A jinak opravdu děkuju :) snad to půjde, ale bojím se té grafiky.
FilipQue
Uživatel
 
Příspěvky: 37
Registrován: ned 27. lis 2011 15:17:04

Příspěvekod Mike1 » ned 03. čer 2012 14:29:22 » Re: Počítač na Arcanii :)
Tím myslím jen to, že v procesorech od intelu se opravdu orientuji pouze s rezervou, ale tuším, že toto je dvoujádro.
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2592
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod FilipQue » ned 03. čer 2012 14:34:18 » Re: Počítač na Arcanii :)
Macraschley1 píše:Tím myslím jen to, že v procesorech od intelu se opravdu orientuji pouze s rezervou, ale tuším, že toto je dvoujádro.

Aha :) No snad to pojede a ještě jednou díky.
FilipQue
Uživatel
 
Příspěvky: 37
Registrován: ned 27. lis 2011 15:17:04


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé