Menu

Nastavena obtiznost hry

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod Frater Omega » ned 25. bře 2012 11:21:56 » Nastavena obtiznost hry
Zdravim mam Arcanii ted jak vysla z Levelu (tj. s poslednimi patchi), ale prekvapila me jedna vec, kdyz jsem na pocatku nove hry dal zvolit obtiznost na "gothic" tak stejne pak v menu hry u nastaveni "hry" jsou volby jednotlivych obtiznosti tzv. "sedive" (tj. nelze u nich nic dodatecne menit) a defaultne je v tech volbach zaskrtnuta obtiznost stredni... Tak ja nevim, hraji to vubec na te goticke co jsem nastavoval na pocatku nove hry (nejtezsi) a nebo nikoliv? - prijde mi to totiz stejne pomerne lehky. Z ulozenych pozic obtiznost schopen vycist taktez nejsem tak nevim respektive nejsem si uplne jist. Vi nekdo? Napadlo me jeste jestli to neni zpusobene tim, ze pri zapoceti nove hry na "gothic" obtiznost jiz nelze nic dodatecne menit, ale to je jenom moje domnenka. Thx.

EDIT: Je to v poradku, pri rozehrane hre staci zmacknout esc a v nastaveni hry je jiz moznost volby obtiznosti aktivni a spravne nastavena na mou gothic, potazmo je jiz moznost v prubehu hry obtiznost menit.
Naposledy upravil Frater Omega dne pon 02. dub 2012 11:17:28, celkově upraveno 2
Frater Omega
Uživatel
 
Příspěvky: 25
Registrován: pát 03. pro 2010 20:17:49

Příspěvekod Mike1 » ned 25. bře 2012 11:49:24 » Re: Nastavena obtiznost hry
Myslím, že je to uděláno tak, že během hry již nemůžeš měnit obtížnost. Takže máš - jak říkáš- obtížnost Gothic, ale už s tím nehneš...
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2592
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Frater Omega » ned 25. bře 2012 11:58:43 » Re: Nastavena obtiznost hry
Doufam no, kazdopadne mate me proc je v tech sedivych volbach obtiznosti u nastaveni hry ale stale zaskrtnuta obtiznost stredni, kterou jsem ale na zacatku nove hry nezadaval. Cekal bych, ze tam bude zaskrtnuta prave ta goticka. Tak snad to tak i presto je a hraji na gotickou, ale abych pravdu rekl jist si tim nejsem.
Frater Omega
Uživatel
 
Příspěvky: 25
Registrován: pát 03. pro 2010 20:17:49

Příspěvekod Mike1 » ned 25. bře 2012 12:20:08 » Re: Nastavena obtiznost hry
To netuším, možná je to bug, který by se však (když máš final patch) neměl vyskytovat...

Opravdu v tomto dále nevím, ale pokud jinak hra nemá žádné další problémy a toto by měl být jediný pak bych řekl, že to je prostě v pořádku ...
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2592
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod Frater Omega » ned 25. bře 2012 12:59:32 » Re: Nastavena obtiznost hry
Diky, taky doufam. Jinak pravda, hra chodi jak po masle, zadne bugy nic. Jen u tohohle si nejsem zkratka jist. Kazdopadne, kdyby nekdo dalsi presne vedel jak se veci maji, budu urcite rad kdyz da vedet.
Frater Omega
Uživatel
 
Příspěvky: 25
Registrován: pát 03. pro 2010 20:17:49


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé