Menu

Zvyseni vykonu pc

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod solymr » stř 21. bře 2012 10:25:25 » Zvyseni vykonu pc
Ahoj,jak si muzu pomoci se zvysenim vykonu pc pri hrani Arcanie? Znam tipy jako zmenit prioritu na vysokou,zakazat motivy a zakazat kompozici plochy,dale vypnuti explorer.exe a jiny programu,i webovych prohlizecu apod,nyni stahuju "ArcaniA_Gothic4_Patch_Installer_CDP.exe". Co mi jeste doporucujete? A staci jen tento patch pro zvyseni vykonu? Diky
solymr
Uživatel
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 03. čer 2010 22:26:20

Příspěvekod Jémák » stř 21. bře 2012 10:34:28 » Re: Zvyseni vykonu pc
zkus game booster http://www.iobit.com/gamebooster.html

Jinak co se týče toho patche, tak co si tak matně pamatuju, tak se tam uvádělo, že zvýší výkon jen u některých sestav, tedy ne u všech.. také bych si stáhl nejnovější ovladač grafické karty, protože ten často hodně pomůže.. A celkově je dobé mít počítač uklízený, zdefragmentovaný - čím více "zbytečností" tam je, tím více to hry zpomaluje :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod solymr » stř 21. bře 2012 10:44:17 » Re: Zvyseni vykonu pc
A jiny patch nepotrebuju?
solymr
Uživatel
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 03. čer 2010 22:26:20

Příspěvekod Jémák » stř 21. bře 2012 10:50:15 » Re: Zvyseni vykonu pc
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod Mike1 » stř 21. bře 2012 10:50:34 » Re: Zvyseni vykonu pc
No já bych zkusil ten poslední, ten finální patch ne?

EDIT: Aha no, Jémák mě o 15 sekund přeběhl...
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2562
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod solymr » stř 21. bře 2012 13:55:25 » Re: Zvyseni vykonu pc
A je lepsi celou hru odinstalovat,nainstalovat znova a nainstalovat i ten patch? A staci jen ten finalni? A jsou tam dva soubory .exe,ktery z nich? Diky
solymr
Uživatel
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 03. čer 2010 22:26:20

Příspěvekod Jémák » stř 21. bře 2012 15:31:11 » Re: Zvyseni vykonu pc
podle všeho by měl stačit ten finální, protože to vypadá, že v něm jsou obsaženy i opravy předešlých patchů (velikost je 302 MB - ten před ním měl 227 MB) - takže dle všeho by měl stačit ten poslední..
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod solymr » stř 21. bře 2012 15:35:24 » Re: Zvyseni vykonu pc
OBsahuje dva soubory .exe - SGSD70C.exe (vel. 40MB) a druhy soubor arcania_gothic_4_pl_patch_2 (vel. 258 MB)tak jen ten vetsi nebo oba?
solymr
Uživatel
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 03. čer 2010 22:26:20

Příspěvekod Jémák » stř 21. bře 2012 16:13:10 » Re: Zvyseni vykonu pc
zkus oba - ten jeden bude asi klasický patch, ten menší pak ono odstranění nutnosti aktivace.. fakt už si to nepamatuju, ale nebál bych se toho, když to nedopadne, tak hru můžeš kdykoliv odinstalovat a nahrát znova :wink:
Uživatelský avatar
Jémák
Crysis fighter no. 1
 
Příspěvky: 7736
Registrován: sob 01. zář 2007 8:29:11

Příspěvekod solymr » stř 21. bře 2012 18:32:59 » Re: Zvyseni vykonu pc
Zeptam se trosku jinak - je fps verohodne z pohledu,jestli se hra bude sekat nebo ne? Proste kdyz nainstaluju hru,zvysim prioritu,vypnu explorer.exe a ve hre bude 40 nebo vice fps,tak jiz nic jineho nepotrebuju? Protoze pri techto fps se da hrat pomerne slusne myslim.
solymr
Uživatel
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 03. čer 2010 22:26:20


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé