Menu

Nelze spustit

Nespustí se? Padá? Pište sem.
Pravidla fóra
  • Uzamčená témata lze v odůvodněném případě opět otevřít - pokud nikdo nebude o uzavřená témata jevit delší dobu zájem, budou smazána..
  • Dbejte na to, aby měly vaše příspěvky výpovědní hodnotu, zvláště v obecné diskuzi se bude toto pravidlo uplatňovat ve větší míře..
  • Než založíte jakékoliv téma, prohledejte nejdříve FAQ + příslušnou sekci, zda již podobné téma neobsahuje (nebylo řešeno) - takto zbytečně založená témata budou smazána a autor bude podle pravidel ohodnocen..
  • V žádném případě se zde nebude tolerovat jakákoliv zmínka o nelegálně staženém softwaru, příspěvky s rasistickým obsahem a příspěvky s obsahem napadajícím jiné uživatele - autoři těchto příspěvků budou opět po zásluze odměněni..
  • Pokud si s něčím nevíte rady, raději napište soukromou zprávu moderátorovi příslušné sekce..
  • Pokud založíte téma s dotazem a některá z odpovědí vám pomůže - napište to tam, ať je jasné, co vám pomohlo.
Příspěvekod rayen » ned 11. bře 2012 13:16:05 » Nelze spustit
zdravim mam problem presne s timhle :

Otázka: Při spuštění hry mi vyskočila hláška "Program Arcania přestal pracovat" - co mám dělat?


Odpověď: Tento problém se většinou vyskytuje u špatného nastavení vzorkovací frekvence zvuku - je tedy potřeba ji změnit na 24 bit 48000 Hz(Studio Quality). Toto nastavení by mělo být přístupné v Ovládacích panelech -- Zvuk -- Vlastnosti -- Upřesnit


..akorad nemuzu nikde najit kde nastavit tu vzorkovaci frekvenci, mam windows xp, realtek hd a prohledal jsem snad vse .. diky za pomoc
rayen
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 11. bře 2012 13:13:34

Příspěvekod Mike1 » ned 11. bře 2012 14:30:08 » Re: Nelze spustit
Počkej, nech Arcanii takto spuštěnou, po chvíli by se měla spustit sama. jinak pak budeme hledat řešení jinde...
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2405
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod rayen » ned 11. bře 2012 15:22:11 » Re: Nelze spustit
napise to V aplikaci Arcania.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže.

a nic, mam tam patch vse, hra je originalni
rayen
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 11. bře 2012 13:13:34

Příspěvekod Mike1 » ned 11. bře 2012 16:25:40 » Re: Nelze spustit
Zkus si projet tedy ještě tento topic, zkus všechny rady, a když ani posléze nepůjde hra spustit, pak bych ještě zkusil FAQ, a jinak ti bude muset někdo poradit přímo sem... :???:
Mike1
Trvalý ban
 
Příspěvky: 2405
Registrován: stř 06. říj 2010 16:36:07

Příspěvekod rayen » ned 11. bře 2012 17:47:50 » Re: Nelze spustit
ja jsem ze to bude asi tou frekvenci s tim zvukem ale nvm kde to mam nastavit..
rayen
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 11. bře 2012 13:13:34


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé